avrupa kapisini açmis bir takim'in maçina az seyirci geliyorsa trajik'tir
ayrica elazig dustu bir yanimiz eksik gibi tek kardes takimimiz insallah geri gelirler
Geriye düşmemize rağmen yeneceğimizden hiçbir zaman şüphe etmedim çok rahat izledim maçı ve hislerim beni yanıltmadı. Haftaya zorlu Karabük deplasmanı var, zira tolunay trabzon için yenmek için her türlü şeyi yapacaktır..
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı PETKOVİC'a Teşekkür Ediyor...
Tüm oyuncularimizi tebrik ediyorum hepsinin ayagina saglik ilk anda bizi sitrese soktular ama arkasi ni Cabuk topladilar atifin o güzel gol una cok sevindik sonucda güzel oldu temennimiz haftaya bir beraberlik veya üc puan bize cok iyi olacak ondan sonra ver elini avrupa avrupadan alacagimiz puan ve harcliklar la iyi bir tiransfer yapariz seneye cok daha baskA SIVASSPOR OLACAK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Külhan'a Teşekkür Ediyor...
Gelecek hafta karabük maçı var bence en zor maçlardan biri olacak karabükün iddası olmamasına rağmen tolunay kafkas takımını bize karşı çok iyi hazırlayacaktır
__________________ Hedef belli değilse yolun önemi yoktur
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı u2sivasspor'a Teşekkür Ediyor...
maçla alakalı konuşacak olursak taraftarın azlığı dışında her şey çok güzeldi.Avrupa kupalarına gitmeyi garantilediğimiz için çok mutluyum inşallah 4.üncü olarak katılacaz. bir diğer konu Lazların Avrupa gidemez demeleri korku sarınca 4 bir yanlarını ne desek nasıl çamur atsak derdindeler acıyorum şu hamsilere...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı serkan_ozcan58'a Teşekkür Ediyor...