Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni bir sayfa açtım
Alt 18.07.2014, 11:22   #21
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Yeni bir sayfa açtım

kafası futbolda ise bu yıl çok farklı olabilir ama diğer türlü zaten hali ortada
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2014, 11:48   #22
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
elbeylii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
turan gardaş senin sivaslımısın bilmem ama lütfen bunu futbolcularda okuyor birazda olumlu konuşsan hem daha yeni lig başlasın bakalım turan 58 olsa bu tepkim de olmazdı
Kardeş ben özbe öz Sivas'lıyım.Nick'im deki 59 benim doğum tarihim.Siteye ne zaman üye olduğunuzu bilmiyorum ama,beni tanıyan tanır antreman sahasında eski antrenörümüzü Bülo'yu eleştiren bendim.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2014, 16:49   #23
eurovision
Tecrübeli Yiğido

eurovision - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 eurovision FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben batuhandan umutluyum
eurovision isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2014, 18:59   #24
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

yedisinde neysen yetmişindede osun
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2014, 22:04   #25
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 467 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
4eylül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yedisinde neysen yetmişindede osun
Lutfen onyargilarimizi yikalim batu artik bizim lisansli futbolcumuz arkasinda olup ona destek vermemiz lazim
Alt 18.07.2014, 22:32   #26
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1120 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Aslinda Batuhan cok genc yasta üne kavustu.Iste bu erken ve genc yasta gelen basari onun basini döndürdü.Istanbul gecelerinde ise kendini kaybetti.Fakat su anda evli ve dahada olgun bir yasta.Ben onun hakkinda pozitif düsünüyor ve Sivasspor´da basariyi yakaliyacagini umuyorum.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2014, 04:38   #27
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Perşembe antremanını ben de izledim..Batuhan istekli görünüyordu...Antremanın son bölümünde yarı sahada çift kale oynandı..Batuhan bu çalışma sırasında ayağına bir darbe aldı..Kısa bir sakatlık geçirdi;ayağına darbe aldı..Kenara geldi tedavisinin ardından çift kale çalışmasına geri döndü....Bugünkü(dünkü) antremanı basından takip ettim;Batuhan dünkü saktlığından dolayı olsa gerek son antremana çıkmamış salonda çalışmış diye bir haber okudum..Umarım Batuhan sezon öncesi çalışmaları kampta iyi değerlendirir ve sezona hazır girer...Dünkü antremanda geçirdiği sakatlık bana iyi şeyler düşündürmedi..Çünkü Batuhan uzun zamandır oynamayan bir oyuncu;geçen yıl sadece 2. yarı Elazığ da lig ve kupa maçlarında oynadı....İnşallah kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirir ve sivasspora faydalı olur..Açık konuşmak gerekirse ben Perşembe günkü antremanda en çok Ahmet Aras'ı beğendim...Ahmet Aras geçen yıldan daha iyi durumda ,kiralık gidip oynadı ve de 15 civarında da goller attı...Fizik olark kendisini çok iyi gördüm..Batuhan ın da Ahmet Aras gibi hazır olmasını bekliyoruz..Batuhan ve Ahmet Aras arasında çok iyi bir forma mücadelesi olacağını düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2014, 12:56   #28
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Perşembe antremanını ben de izledim..Batuhan istekli görünüyordu...Antremanın son bölümünde yarı sahada çift kale oynandı..Batuhan bu çalışma sırasında ayağına bir darbe aldı..Kısa bir sakatlık geçirdi;ayağına darbe aldı..Kenara geldi tedavisinin ardından çift kale çalışmasına geri döndü....Bugünkü(dünkü) antremanı basından takip ettim;Batuhan dünkü saktlığından dolayı olsa gerek son antremana çıkmamış salonda çalışmış diye bir haber okudum..Umarım Batuhan sezon öncesi çalışmaları kampta iyi değerlendirir ve sezona hazır girer...Dünkü antremanda geçirdiği sakatlık bana iyi şeyler düşündürmedi..Çünkü Batuhan uzun zamandır oynamayan bir oyuncu;geçen yıl sadece 2. yarı Elazığ da lig ve kupa maçlarında oynadı....İnşallah kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirir ve sivasspora faydalı olur..Açık konuşmak gerekirse ben Perşembe günkü antremanda en çok Ahmet Aras'ı beğendim...Ahmet Aras geçen yıldan daha iyi durumda ,kiralık gidip oynadı ve de 15 civarında da goller attı...Fizik olark kendisini çok iyi gördüm..Batuhan ın da Ahmet Aras gibi hazır olmasını bekliyoruz..Batuhan ve Ahmet Aras arasında çok iyi bir forma mücadelesi olacağını düşünüyorum...

Batuhan fizik olarak hazır olmasa bile teknik olarak Ahmet Aras dan önde.dun akşamki yarı sahada yapılan çift kale maçta Batuhan 4 tane gol atarken.ahmet arasın kaçırdığı goller sac bas yoldurttu.Antremanlardan gözlemlediğim kadarıyla Ahmet Aras yeniden başka takımlara ya satılır ya kiralanır.Takımda kalma ihtimali düşük görünüyor.
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2014, 14:32   #29
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

batuhan bu ligin ,en yetenekli oyuncularından,32 yaşındaki semihi sivasspora yakıştıranların 23 yaşındaki batuhanı hor görmelerini anlayamıyorum,belki geçmişte disiplinsiz ,vurdumduymaz oyuncu profili çizmişti,bundan sonrada aynı davranacak diye bişey yok,ahmet arasla batuhanı kıyaslamak doğru olmaz,ahmet arası fethiye maçlarında seyretme imkanıı oldu,tek eksiği son vuruş yetersizliği ,yoksa rakip defansı çok hırpalıyan hareketli oyuncu,batuhanın son vuruşları daha iyi ,ben ahmetinde yedekliği sorun etmezse kalmasından yanayım,alınacak yabancı forvetle birlikte forvet sıkıntısı çekeceğimizi sanmıyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2014, 15:43   #30
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

sayfa aça aça roman yazdın batuhan bu son sansın değerlendirdin değerlendirdin yoksa dogru bank asyaya el sallarsın
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açtım, sayfa, yeni