Cevap: Kurt - Holmen takası mı?
şimdi burada yorumuma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Aslında fener forması giyen kişi asla kirlenmiyor. ama ben gözümüzün içine sokula sokula hala fenercilik yapanların buradan ayrılması için yazdığım yorumdur. benim gözümde fenerinde, beşiktaşında trabzonunda, galatasarayında kıymeti yok. aslolan sivasspordur. diğerlerinin canı cehenneme. buradakilerin çoğu bilmez ben sivasspor amatör lige düştüğü seneden beri, sivasspor benim bulunduğum şehirde ise ben o maçta stadyumdayım. mesleğim gereği tüm maçlara bedava girebilecek konumum var. eskiden herkes bir takım tutardı sivasspor süper lige çıkınca zaamanla bu takımlar terkedildi. ancak fenerliler hala bırakmadı. fenerle 1-1 berabere kaldığımız bir maç vardı izlemek için staddayım. bizim sivaslı yakından tanıdığım insanlar sivassporlu topçulara nasıl küfrediyor. bilemezsiniz o saat itibarı ile ben artık sivastaki sivassporlu görünümlü fenerli-beşiktaşlı-galatasarylılardan nefret ettim. onun için ara sıra iğneleyici yorumlar yazıyorum. yine söylüyorum aslolan sivasspordur. gerisi hikaye. sivasspor görünümlü istanbul yalakalarının tümüde benim için hiçtir. at görünümlü eşek gibi bişey yani
|