Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Taraftarındır!!!
Alt 27.08.2014, 23:57   #21
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Taraftarındır!!!

Başkan'ın yanında kuzular,taraftarın yanında kurt oluyolar,emin olun Başkan'ın haberi yoktur.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.08.2014, 00:36   #22
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkan'ın yanında kuzular,taraftarın yanında kurt oluyolar,emin olun Başkan'ın haberi yoktur.
Başkanımızın sevmediği şeyler bunlar... Taraftarını azarlayan, ters düşen yönetim anlayışı olamaz. Biz çoğu zaman Sayın Sarılar ile Başkanımız ve Oray Beyle konuşabiliyor gerekirse bir çok taraftarımız ise soru sorup cevap alabiliyorlar. Özellikle Sosyal medyadan sorulan sorulara Sayın Faruk Taşseten cevap veriyor bazı zamanlarda ise paylaşımlarımıza yorum bulabiliyoruz. Hal böyle iken oraya gelen kişilere taraftarlara kaba davranmak ya alınan bir talimat gereğidir yada işgüzarlık artislik taslamaktır. Eminim ki başkanımızın söz sahibi yöneticilerimiz bu naif olaydan bi-haberdir. Dert etmeyin üstüne gidin (derken kabaca değil) deteklemeye sevgi gösterisinde bulunmaya devam edin. Kimseyi bunaltmadan efendi bir şekilde rica ederek yaklaştığınız zaman eminim ki kimseyi kırmadan isteklerinize cevap bulabileceksiniz. İnsanlığında gereği budur. Kavgacı tutum sergilemek ne bize nede o karşıdaki beyefendilere!!!! yakışmayacak bir tutumdur. Gerçi sizler bunu çok iyi biliyorsunuz da bilmeyenler vardır.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.08.2014, 01:13   #23
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kanımca Adnan Oktar'a benzeyen biri var adını tam anımsayamıyorum odur ama yine de kimsenin günahını almayalım isim versen daha güzel olur.Tepki verilecekse konu açılıp kapanmasıyla kalmasın topluluk olarak verelim
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2014, 01:28   #24
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Ayiptir ya boylesi tipler yuzunden taraftarimizida sogutuyorlar herseyden.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2014, 01:29   #25
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Bu şekilde kulüpteki herkes zan altında kalıyor, isminin açıklanmasını talep ediyorum.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.08.2014, 07:45   #26
58megayigido
Tecrübeli Yiğido

58megayigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 533 58megayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Olacak iş değil çok önemli bir konu bu tv58 veya srt de yayınlanan spor programlarında bu konuyu gündeme getirirsek Başkan'ın kulağına gider Abdullah yîğit bile duysa veya Nail bey konuyla ilgileneceklerini düşünüyorum

İnsanlar senede 1 kez Sivas'a geliyor gerek yurtdışı gerekse istanbuldan Sivasspor'u görmek için bu yapılan büyük terbiyesizliktir. Söyleyecek fazla birşey yok o insanlara
Alt 28.08.2014, 10:27   #27
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Güvenlik görevlilerinin keyfî hareketlerine, artisliklerine çok şahit oldum ama yönetimden hiç böyle hareket görmemiştim. Ankara'da olsun Karabük'te olsun bizle bizzat Mecnun Başkan ilgilendi hoş geldiniz gençler dedi sırayla hepimizle tokalaştı. Oray Abi telefonunu verdi istediğiniz her an bir sıkıntınız, sorununuz olursa bana ulaşabilirsiniz dedi. Yönetimin bize böyle davranması çok hoşuma gitmişti. Gururla "İyi ki Sivassporluyum" demiştim.

Şimdi bu olayı öğrenince hem üzüldüm hem de çok sinirlendim. Kulüp benim ne demek? Bu kulüp sadece yönetim ve futbolculardan ibaret değildir taraftarlar da bu kulübün bir parçasıdır. Hatta en değerli parçası taraftardır. Yöneticiler, futbolcular gelip geçicidir baki olan taraftarlıktır insanların bunun farkında olması lazım.

Bu tür hareketler kulübümüze zarar veren ve hoş olmayan hareketler. Mecnun Başkan'ın konuyla yakından ilgilenip, gerekeni yapacağını ümit ediyorum.
Alt 28.08.2014, 11:47   #28
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çingeneyi padişah etmişler ,gitmiş babasını asmışönüne 4 koyunu katsan kurda kırdırmadan yayamıyacak ,çoban bile olamıyacak adamları yetkili diye ,yönetici diye görevlendirirsen,olacağı budur,halkla muatap olan kişilerin özel eğitimden geçirilmesi gerekir,onun için üniversitede ,okullarda halkla ilişkiler dersi bölüm olarak okutuluyor,bilmem ne dağının dibindeki köyde çobanlık yaparken ,adamı torpille güvenlikçi yapaRSAN hertürlü kötü muameleye maruz kalırsın,çoban kardeşlerim sakın alınmasın, kimseyi küçük gördüğüm için demiyorum bende çok çobanlık yaptım küçükken ,mecnun başkanın kulağına giderse hadise, bu sorunlara çözüm getirir,hiç kimsenin, nedeni ne olursa olsun sivasspor taraftarının anasına bacısına sövmeye ,gırtlağını sıkmaya ,tartaklamaya hakkı ve haddi yoktur,elbetteki antrenman saatleri bellidir,taraftara ve basına açık antrenmanlar vardır,herkese kapalı antrenmanlar vardır ,kulüpler elbetteki dingonun ahırı değildir,isteyen istediği gibi istediği günde istediği saatte ,antrenman sahasına gidemez ,ancaak,sivasın şartlarınıda gözönüne almak gerekir,yurtdışından ,yurtiçinden ,hatta şehir içinden sivasspor sevdalıları sivassporlu oyuncuları yakından görmek ,belki hatıra resmi çektirmek isteyebilir, bununda belli kuralları vardır elbetteki,adamlar antrenman yaparken huuu biz geldik, hadi gelinde resim çekilek denecek değildir, kuralları efendi birdille taraftara izah etmek ,bukadar zor ve meşaggatli olmamalıdır ,eğitim ve kültür meselesi tüm bunlar ,
Kardeşim bu görevlinin çocuklara taraftara hitap şekli yanlış. Mesela geride durun beyfendi demek yerine öte get gardaş, babağan tarlasında mı geziyon. Top çarpacah ağzın yüzün yamulacah. Lafdan anlamıyomusuğuz şeklinde hitap ediyor. Öyle olunca da kaldıran var kaldıramayan var. Sen ne biçim konuşuyorsun deyince de ne diyonki gardas la dediği zaman miletin şarteller atıyor. Yahu sen kimsin hevele SİVASSPORUNU izlemeye gelmiş insanları azarlıyorsun. Yoksa insan gibi söylese tamam antreman sahasının kenarına fazla fazla yaklaşmayın sıkıntı olur top çarpar falan dese amenna. Adama demişlerki sen orda dur mileti azarla.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.08.2014, 12:11   #29
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
58megayigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Olacak iş değil çok önemli bir konu bu tv58 veya srt de yayınlanan spor programlarında bu konuyu gündeme getirirsek Başkan'ın kulağına gider Abdullah yîğit bile duysa veya Nail bey konuyla ilgileneceklerini düşünüyorum

İnsanlar senede 1 kez Sivas'a geliyor gerek yurtdışı gerekse istanbuldan Sivasspor'u görmek için bu yapılan büyük terbiyesizliktir. Söyleyecek fazla birşey yok o insanlara
Abdullah Yiğit'in kulağına gitti bile. Umarım tvde veya gazetede dile getirir.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.08.2014, 13:29   #30
ÇaKıR_58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ÇaKıR_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yahu arkadaşlar buraa bunları yazalım ama olay yerinde gerek yani o anda herkes tepkisini koysa çocuk olsun büyük olsun o kadar kolay konusamaz sivasspor bundan ne zarar görecek takıma hiç bisey olmaz yönetime de boyle gereksiz insanlar makam mevki sahibi olunca kendilerini bir şey sanıyorlar tabi onlara haddini bildirmekte gerçek sivaslıların sivassporluların asli görevidir.
ÇaKıR_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sivasspor, taraftarındır