Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Farklı 11 oluşturacağız
Alt 13.09.2014, 20:21   #21
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Farklı 11 oluşturacağız

bu maçtandan hiç bir umudum yoy, denenmemis bir 11 insallah fark yemeyiz.
Alt 13.09.2014, 22:52   #22
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 873 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

atıfı forvet oynatma carlos
egerkı bu huyuna devam edersen değil akhısar konyayı bıle yenemeyız..
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2014, 00:19   #23
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
izecson_ea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tüm yöneticilere en içten dileklerimi iletiyorum ve artık inanıyorum ki bizim kulubün parasını çatır çatır yiyorlar
Biraz ağır olmuş be gardaş...

Tamam şunda mutabık kalabiliriz. Neden ısrarla transfer yapılmıyor. Aha yapıyoruz dendiği zaman neden ''siz ne yapıyorsunuz bizim için'' deniyor. Yada yıllarca biz bu statik prensiple yapıyor ayakta kalıyoruz ilkelerine uyuyoruz... Tabii bunları çoğaltabiliriz... Benim de bazan heyheylerim bir taraftar zihniyeti ile geliyor ama, doneler, seneler ve üç aşağı beş yukarı inişli çıkışlı da olsa başarılarımız ortada olunca susup kalıyoruz. Para yemek işine gelince o zaman gözle görmedikçe konuşmayacağımız bir mevzu olmalı. Herkesin maneviyatına kalmış bir durum ama şu bir gerçekki Profesyonel futbol yöneticliğini her adam yapamaz. Bilgi, beceri ve keskin manevraları kurnazca yapabilme yeteneği isteyen vasıflara haiz olmanız gerekiyor, ayrıca camiada birazda isminizin olması gerekli. Her sene şu oluyor bu oluyor. Kimileri gemileri yakıyor harcıyor harcıyor batıyor, kimileri ise bu manevraları kurnazca yaparak ayakta kalıyor ve ''tığ töber şahın Ömer '' misali ne etlik ne sütlük ayakta kalıyor. Bu sene işler biraz daha karıştı. Bu durum önümüzdeki aylarda dahada ayyuka çıkacak. Bazı takımlar kantarın topuzunu Türkiye sınırları içerisinde kaçırmış görünüyorlar. Ama sınırların dışındaki gözler bu sene çok ciddi takibat içerisindeler. Bir Man. City, PSG Barcelona gibi takımların gözünün yaşına bakmayan UEFA senin benim zırlamamızı (ağlamamızı) hiç takmazlar. Bu bu sene daha ciddi olacak. Bir oyuncun ''ben Sivasspordan paramı alamadım'' diyerek başvuruda bulunursa o zaman yanıyoruz... Bizde artık Süper Ligi geçtim PTT 2. liginde bile İngiltereden İspanyadan Süper Lig ayarında topçular gelmeye başladı. Bunlara para lazım. Gaziantep Belediyenin (Ameyobi) eti budu ne ki klas oyuncular alınıyor. Yarın ödeme yapılamadığı zaman neler olacak. Direk iflasa sürükler bu takımları. Hakeza Trabzon, Galatanın durumlarıda böyle.

İşin özeti detaylara girmeden bu sene biraz daha maddiyatlar ciddi bir şekilde denetleniyor. Özellikle Türkiye Ukrayna takımlarını çok ciddi tehlikeler bekleyebilir. Eğer ciddi bir durum bizim takım için tehlikeli olursa devre arasında nokta transferler gerçekleşebilir. Bekleyip görelim, yapacakta bir şey yok...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2014, 00:48   #24
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Tüm yöneticilere en içten dileklerimi iletiyorum ve artık inanıyorum ki bizim kulubün parasını çatır çatır yiyorlar
Kulübün parasini catir catir yiyorlar demek cok büyük bir itham bu bir,ikinciside böyle bir aciklama suc teskil eder buda iki.

Sivasspor kulübünden biri cikarda senin hakkinda kanuni sorusturma acar ve ispata davet ederse ne yapacaksin?.

Bu yönetim bir kac ay önce kongreye gittiginde, Mecnun baskan tek basina kongreye gitti.Karsisinda kimse yoktu.Sivaspor´a ondan baska kimse sahip cikmadi.Bu yüzden para yiyorlar lafi cok ucuz bir laf olurki bize yakismaz.

Sivasspor kulübünün borcu olmamasi ve dimdik ayakta olmasi yetmiyormu?.Transferleri tenkit edebilirsin bu hususda düsüncelerini belirtebilirsin,ama para yemek kelimesi bazi kesimleri tövbet altinda birakirki,buda bu fikri savunan kisinin, hakkinda suc duyurusunda bulunulmasina sebebiyet verebilir...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2014, 01:04   #25
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 527 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Tesislerin masraflari, Futbolcularin ve Görevlilerin maaslari var.
Lisansli ürünler zaten ucuz fazla alan da yok ne yazik ki. Simdi diyeceksin ki kaliteli degil de kimse almiyor ama taraftar yardim da bulunmaz da böyle ucuz lisansli ürün almassa kaliteli olursa dahi bile almaz. Bilet satislardan da kazanc yok biletler ucuz simdi passolig yüzünden zaten satislar daha da geriye gitti yani elde var sifir. Hadi hesapla bakalim elde edilen paralarla maaslar ve masraflar giderilirse geriye kalan da illa harcanacak diye birsey yoktur.
Alt 14.09.2014, 01:05   #26
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Ertuğrul
Cicinho-Toraman-Ümit(Kadir)-Ziya
Adem-Mehdi
Burhan - Hakan - Aatif
Batuhan(Ahmet Aras)

Ümit'in sakatlığı vardı geçti mi tam bilmiyorum geçmediyse Kadir defans oynar.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2014, 13:39   #27
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yonetim bu kulubun parasını yiyor diye iftira atanlara bakın 2 yıl önce süper ligde yer alan hector cuperleri getiren orduspor İFLAS etti.. Sakarya, kocaeli, antalya neredeler ve yakın zamanda balıkesir, gaziantep ve eskişehirde oralarda olacak.. eğer uefa gerçekten mali disiplinde olursa bundan yara almayacak 3-4 kulubun içerisindeyiz

herkez konuşmadan önce düşünmesi lazım.. beyininiz dilinizden önce harekete geçtin beyler
sonuna kadar haklısın gardassssss
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2014, 13:43   #28
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ağırlığı dursun belkide maçlara gitmeyen birisin... ama çamur atmak kolay la ama kombine alın derlerken kimse yanaşmaz az utanmak gerek nerde paraları döküp oyuncu yada hoca getiren klüpler..
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2014, 20:10   #29
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 464 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nihati bu takimdan gonderenler ne dusunuyolar simdi acaba !
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2014, 23:35   #30
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Utaka'nın sakatlığı nedir neden 4 hafta oynamayacak net bilgi yok mu hala?
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
farklı, oluşturacağız