26.09.2014, 22:30
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
İLK devre ne olup bitti bilmiyorum, izleyebildiğim 2.yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik,maç 4-3 filan biterdi,ben 2.yarıdaki sivassporu beğendim,utaka çok zayıf ,atıf ve burhan çok etkisiz,da costa disiplinsiz ve savruk,forvetler musleraya antrenman yaptırdılar ,defans hattınıda iyi gördüm,maçta gördüğüm burak ,olcan,yekta ,melo gs ye yakışan oyuncular değil çok çirkefler,sivassporun hızını kesmek için gereksiz sakatlık numaraları,yektanın kasten ziyanın ayağını kırarcasına basması,olcanın gol atacam diye ertuğrulu biçmesi hoş değil,neticede ölüm kalım durumu yok oynadığınız bir futbol maçı,gözüme çarpan ,sezon başından beri yönetime davul çaldığımız sol açık problemi,defansdan hücüma çıkacak ,topu alıp götürecek önlibero sorunu,batalla ve holmen gibi bir ortasaha eksikliği gözüme çarptı,şu takımda ortasahada bir holmen olaydı ,önliberoda kayserideki anıl olsaydı,forvetde gekas gibi bitirici forvetimiz olaydı gs yi gole boğardık,neticede erkek gibi oynadık yine,4 haftadır galibiyeti kaçıran taraf hep sivasspor oldu maalesef,puanı iyi oynayana değil,galip gelene veriyorlar,genel olarak takımdan memnunum, oynadığımız takım gs, bu maçı bayaa ciddiye almışlar,belkide bu sezon oynayacakları en tempolu maçı bu maçta oynadılar,tahminim ilk yaRI gol yemeseydik bu gs yi rahat yeneceğimiz en kötü berabere kalacağımızdı, olmadı maalesef ,bu yağmurda mücadele eden tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum
|
|
|