çaykur rize maçı dönüm noktası olabilir. neyin dönüm noktası? maçın sonucuna göre önümüzde iki yol belirecek:
1) galibiyet almamız halinde zirve mücadelesi için ümit tazelemiş olacağız. birkaç seri galibiyetle zirveye çok çabuk tırmanma imkanımız var.
2) beraberlik veya yenilgi halinde ligde kalma mücadelesi vereceğiz.
şimdi sivasspor için kendisinde söz söyleme hakkı bulanlara söylüyorum. eğer imkanınız varsa ve passolig yalanı ile bu takıma destek vermeyecekseniz bir daha bu takım için yorum yapmayın, ahkam kesmeyin.
bu maç sivas seyircisinin testi olacak. ankara'da bjk'ye galibiyet azmi ve coşkusunu haftalardır görmedikleri taraftar desteği sağladı. bunun farkında mısınız?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Artık 4 Eylül'de bir galibiyet serisi yakalamamız lazım dolayısıyla bu maçı kazanıp 4 Eylül'de seriye başlayıp deplasmanlarda da toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Zira iyi futbol oynuyoruz ama skorlar tatmin edici değil iyi futbolumuzu sonuca da yansıtmanın vakti geldi de geçiyor. Bu Utaka'dan da tez vakitte kurtulup Bursa'daki Bakambu gibi bir forveti kadromuza katmalıyız.
önceden bişey söylemek çok zor be beşiktaşıda yeneriz diyorduk ama yenildikl artık takımıma güvenemiyorum
Artık bu burhanın kesinlikle ya uyarılması yada kesilmesi lazım.son iki maç onun bencilliği yüzünden sıkıntıya girdi.Gençler maçında atıfa top vermedi.bjk maçındada mehdiye bu ne ya o zaman çıksın tek başına kendi oynasın.ayrıca burhan 90.dk oyuncusu değil bunları artık gör carlos.
herşeye ragmen kadirin kesinlikle ilk 11 de olması lazım .bjk.maçında kadir yoktu orta sahada top tutan yoktu.ayrıca bu maçta burhanında kesinlikle kesilmesi lazım yoksa işimiz çok zor.
sivasspoer neden kazanamiyor???????????? neden ortada??????? elimize gecen gool firsatlari goole cevirebilecek iyi bir forvertimiz yok onuda yönetime sormali
yORUMCU yigidolar her hatayi neler yapilmasi gerektigini kimler neler yapmali hata nerde suc nerde takim nasil düzelir DÖRT DÖRTLÜK anlatiyorlar yönetim ve teknik kadro bunlari takip ediyorlarsa cözümüde bulmalari görmeleri zor degil