Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
G.Birliği maçını taraftar desteğiyle kazanmıştık. Bu sefer de öyle olacağını düşünüyorum. Takımlar ısınmaya çıktıklarından itibaren öyle bir atmosfer olmalı ki Eses'liler bu maça başlamadan daha kaybedeceklerini kafalarına yerleştirmeliler.
Kaç maçtır ortalarda görünmeyen amigomuz Sebo'yu bekliyorum. Yeniçeriler, çılgınlar gibi şu an faal gözükmeyen eski tüfeklerin de en azından bireysel olarak sorumlu davranıp maça geleceklerini ve taşın altına ellerini koyacakları haftalardayız. Çünkü, şu anki tribün profili gereken sorumluluğu almıyor, sadece tepki gösteriyor, pozitif destek vermiyor. Takıma, hocaya,yönetime atıp tutmak yerine tribünleri nasıl birleştirip sahaya en iyi baskıyı koyarız bunu araştırmalıdır.
Yönetimden bir bayrak hamlesi bekliyorum. Giriş yapan taraftarlara bayrak dağıtılmalıdır. Bu, nisbeten de olsa taraftarı havaya sokar.
Taraftarlar da atkı, bayrak ne bulurlarsa getirmelidirler. Sezonun en önemli maçı olacak. 3 puan yaralarımızı bir nebze sarmamıza yarayacak. Yarınki Eskişehir-Balıkesir maçını da dikkatle seyredip rakibin son durumunu da görmek faydalı olur.
|