Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.12.2014, 20:16   #21
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 526 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Gerçekten mutlu olduk, rakip güçsüzmüş falanmış bahane, Tuzla çok mu güçlüydü sanki? Bu maçtaki en güzel şeylerden birisi de 4 gol atmamıza ek olarak gol yemeden tamamlamamız.

Yalnız şunu da unutmamak lazım, tek çiçekle bahar gelmez.

Bu galibiyetin yarattığı heyecan ve mutluluk Kasımpaşa maçından puan çıkarırsak anlam kazanır.

Sergen'in maç sonrası demecindeki konuşması da çok güzeldi. Eğer başarı yakalarsak umarım daha uzun süre birlikte çalışırız.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2014, 20:25   #22
svsli
Acemi Yiğido

14 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 511 svsli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor hep böyle devam eder insallah Bugün zevkli bir maç izlettirdi bizlere sergen hocaya tebrik ediyorum basarilar
svsli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2014, 20:28   #23
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Birçok arkadaşım belki kaşlarını çatacak lakin, Korcan bana güven vermiyor bu hali ile, Ertuğrul daha başarılı hareketlerde ve kurtarışlarda,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2014, 20:29   #24
SivaSTeaM58
Acemi Yiğido

SivaSTeaM58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 SivaSTeaM58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mücadele anlamında iyi bir maç çıkardık en büyük sorunumuz olan bulduğumuz pozisyonları tabelaya yansıtamamayı bu maç da hallettiğimizi düşünüyorum bunda oyuncuların yeni gelen teknik direktöre kendilerini gösterme çabalarının büyük payı var.Yeni teknik direktörle ilk maçımızdı ve önemli olan kazanmaktı bunu başardık.Bu maçı fazla abartmamak gerekiyor.Kasımpaşa maçında göreceğiz takımda nelerin değiştiğini.
Alt 24.12.2014, 20:36   #25
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Öncellikle Sergen Yalcina hayirli olsun diyorum ve basarillar diliyorum.
Bu Sivassporu istiyoruz iste, tam özledigimiz Sivasspor vardi bugün sahada.
Sergen ile ayri bir hava yakalamis bulunuyoruz insallah bu hava ligede yansir.

Oyunculara gelirsek bugün Aatif ve Batuhan beni özellikle bu iki oyuncu beni cok sasirtti.
simdiye kadar hep ruhsuz oynayan bu topcular bugün resmen ruh ile oynadilar.

ve özellikle iki oyuncu daha gözüme carpti oda Burhan ve Chrisantus.
Chrisantusu kim Transfer etti ?
Bu adam hicmi calim atamaz hicmi sut cekemez ?
Chrisantus devre arasinda satilmali veya kiralanmali.
Burhan ise sürekli formsuz ayakta zor duruyor gibi görüntü verdi bana bilmem katilirmisiniz.

Ben herseye ragmen 3-4 Kaliteli Transfer sart diyorum.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2014, 20:38   #26
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1443 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Biz Kupada Gaziantebe yenildik, Tuzlaya yenildik. Başımızda da Roberto Carlos hoca vardı. Ligde bile ürkütünce sayabileceğimiz bir çok takıma altın tepside sunumlar yaptık.

Şimdi bu verileri ve şablonu önümüze koyduğumuzda ortaya çıkan tablodan çok basit mantıkla şunlar çıkıyor. Geçen sene iyi maçlar ve sonuçlar çıkaran

Roberto Carlos
C. D. Lopez

hocamız vardı. Bu senenin ilk devresinin sonuna kadar ise Sadece Roberto Carlos ve adını unuttuğum bir antrenör vardı. İki aynı hoca iki ayrı görüntü çizdi. İnsanlığını cana yakınlığını çok severim. Ama Sivasspor kantarı benim için çok ağır basıyor. Düşünün yıllardır bu takıma kimler geldi kimler geçti. Ama Roberto Carlos gibi bir marka değeri gelmedi. Çok sevdik kendisini, hemde kendimizden bile hissedenler oldu. Normaldir bu bizim doğamızda var. Anadolu insanıyız biz... Lakin yukarda da dediğim gibi Sivasspor kantarı çok farklı... Olmadı maalesef. Bu karar bence 3-4 maç öncesinden alınmalıydı. Fakat hoca seçimi hakkında bir şey diyemem. Erken ahkam kesmek hem yeni hocaya adaletsizlik olur hemde etik değil, yakışmaz bize. Ahkam kesmek derken eleştiriden bahsediyorum. eleştiri her zaman olacak. Buna tahammül etmek ve eleştirirken dikkatli olmak tek düsturumuz olması gerekir. Küfürle veya bela ile eleştiri olmaz. Hocamızı zamanı gelecek eleştireceğiz. Ama sadece doğruyu bulmak için. Bu taraftarın hakkıdır.

Şimdi onca mağlubiyet almış bir takımın 2-3 gün içinde ilk yarıdan maçı kopartıp ikinci yarıda dan dun oynayıp rahat bir şekilde galip gelmesi takım içinde nelerin değiştirdiğini gösteriyor. Olay gayet basit. Hocayı oyuncular sabote etti... Bunun başka bir açıklaması yok. Bu oyuncular daha 3-4 gün önce kendi sahasında yenildi.. Gerçi futbol vardı ama benim için önemli olan 3 puanın gitmesi. Onun için yukarıda da bahsettiğim gibi bu kararın yönetimsel olarak daha erkene çekilmesi gerekiyordu. Hiç değilse puantaj olarak riskli bölgenin üzerinde olurduk. Oyuncular aynı saha aynı direkler aynı, ama hoca farklı. Bunu yılların tecrübesi Sayın Mecnun Başkanın görmesi gerekiyordu. Buda onların eksiği diyelim. Artık olan oldu. Bundan sonra bize puan veya puanlar lazım. Şu keşmekeşlikten kurtulmamız için çok acil hemde....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2014, 20:40   #27
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Antep yedek kadro ile çıktı.Galibiyeti abartmadan yeni hocamızla alınan güzel bir galibiyet olarak bakmalıyız.Carlos döneminden en göze çarpan yönümüz top bizde değilken takım halinde topun arkasına geçip alan daralmaya çalışmamız.İnşallah güzel günler bizi bekliyor.Darısı Kasımpaşa maçına.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2014, 20:45   #28
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 432 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Futbolcuların Carlosu göndermek için ne kadar çaba sarf ettiklerini gördük bu akşam meğerse istediklerinde neler yapabiliyorlarmış. Onun haricinde Sergen Hocanın oyunu taktiksel anlamda iyi okuduğuna şahit olduk Kasımpaşa ve Karabük maçlarında alınacak 4 puanla ligde çok rahatlarız diye düşünüyorum
Alt 24.12.2014, 20:54   #29
metee58
Yiğido

73 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 429 metee58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takım çok iyi pas yapıyor.Batuhan sanki daha iyi oynamaya başladı,defans sıfıra yakın hata yaptı.Bence ilk 10 içinde bitiririz ligi
Alt 24.12.2014, 20:55   #30
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 458 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sergen in gelmesine karşı gelenlerden biri de bendim. sebebi de teknik direktörlüğünden ziyade şahsiyetiyle alakalı idi. sebebi de kendini beğenmiş tavırlarının futbolcular ve taraftarlar üzerinde olumsuz etki yapacağıydı.
yanıldığımı şu iki gün zarfında anladım.gerek futbolculara gerek taraftara yaklaşımı gayet olumluydu.karşımızda güçlü bir rakip yoktu ama oyuncularımızın hırslı ve iştahlı oluşu umutlandırdı beni.şimdi sıra sivas şehrinde. eğer takıma sahip çıkarlarsa devre arasında yapılacak nokta transferlerle bırakın küme de kalmayı ilk 5 e bile gireririz.

yalnız taraftarın zırt pırt sergeni çağırması son derece gereksizdi. daha şimdiden bıktırmayın adamı.
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı