Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: Sergen Yalçın'dan memnunuz
Öncelikle beni ipede götürseler inandığım ,gördüğüm doğruları söylerim,sayın erdal sarılar beyin sivasspora verdiği emekleri inkar etmiyorum,yaptığı hizmetlerede sivassporun 40 yılını takip eden, bilen taraftar olarak,gerek şike davası konusunda ,gerekse r.carlos hakkındaki düşüncelerine katılmıyorum,önce şike davasına değineyim,sivassporun bu lanet olası davada adı geçmesinin tek nedeni,başta sayın BAŞKAN mecnun otyakmaz ve tüm sivasspor yönetiminin ,ve sözde sivasspor taraftarı geçinen kalbi fb yle YADA DİĞER İT TAKIMLARIYLA atan fb yalakası taraftarların medyaya vermiş olduğu malzemelerden dolayı adımız şikeciye çıkmıştır,elbetteki ne sahada nede başka yerde sivassporumuzun böyle pis işlere girmediğini yürekten inanıyor ve biliyorum o ayrı ,şimdi o dönmemdeki medyaya servis edilen kareleri hatırlamakta ,hatırlatmakta istemiyorum bu konuda en büyük suç o görüntüleri verenlerdir,R.CARLOS konusundada söylediklerine katılmam mümkün değil,r.carlos geldiğinde herkes sivası küme düşürür deniliyordu,adam sivasspora bu ligin en iyi futbolunu oynattı,gol kralını ,asist kralını bu takımdan çıkarttırdı,sivasspor yensede yenilsede ,izleyenlere zevk veren taKım yaRAttı,renfigo yerine düzgün bir forvetimiz olsaydı ,ortasahada holmen gibi bir oyuncumuz olsaydı belkide şampiyonlar ligine gidecektik,avrupayı hakettiğimiz halde ,malum sebepler yüzünden gidemedik,gelelim bu sezona ,bu takımdan 1 aydın gitti,9 oyuncu geldi diyor,aydının olmaması yada yerine adam alınmaması yüzünden takım küme düşme hattında ,gelen oyuncuların hiçbirinden doğru dürüst fayda görmedik,buseneki başarısızlığın faturaSInı tek başına r.carlosa çıkartmak pisliğin üstünü karla kapatmaktır,sezon başından beri yine kısıtlı kadroyla sol açıksız,kalecisiz,FORVETSİZ,or tasahasız yine iyi futbol oynattı,hakemler adamın 15 puanını gaspetti,gs gibi takıma arenada 7 gol atıyordu,yenildi,antep gibi takıma 8 atıyordu yenildi,eskişehirde 6 dakka uzatma verildi berabere kaldı,akhisar maçında,penaltımız verilmedi,vs vs ,taraftarda biliyor r.carlosun en son suçlu olduğunu,onu hiçmi hataları olmadı?elbetteki dünya kupasından geç dönmesi,yardımcısı domingo lopezle keçileri seçmesi,takıma gereğinden fazLA izin vermesi,Ülkemiz şartlarında 17 haftada 10 puan toplaması gitmesini gerektiriyordu gitti,şimdİ gidenin arkasından yas tutacak değliz takımın başında sergen var hocamızda odur ,kimseyi kimseyle tartmak ölçmek değil maksadım sadece bazı gerçekleri birilerine hatırlatmak istedim
|