Kupa maçlarının havası her zaman farklıdır. Ben en kötü beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum. Yeter ki doğru kadro ile sahaya çıkalım yine şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmayalım. Gs ile oynadığımız iki maçta da ezilmedik hatta ezen taraf olduk zaman zaman. Ben umutluyum arkadaş bu maçtan, Sivasspor bu sene o kupayı alacak!!!
bu maça şu 11le çıkalım
ertuğrul
cicinho-da costa-ibrahim-fatih
adem-mehdi
burhan-aatif-aydın
batuhan
şesu 3 it takımlara karşı daha iyi oynuyor aydınla başlayıp utakayla devam edebiliriz mehdi ortasahayı toparlamasını bilir bu maçta fatih ümite göre daha iyi oynar bundan eminim da costa burakı imha ediyor batuhan da defansı yıpratır bu maçtan puan alırız
tabi ki bu gerçekleşmesi zor bir hayal
siz bilmiyorsunuz sergen taktik yaptı bu maçlarda Sivas'ı son iki haftada seyreden galatasaray biz bunları havada karada yeneriz yedeklerle cıkalım rehaveti ile çıkacak bizde turu buraya garantilecek şekilde geleceğiz
tabiki inşallah beraberlikle buraya geliriz...yenmek nedense hiç aklıma gelmiyor..
Lig maclari kiyas icin uygun dgil kupanin atmosferi bambaska spnucta. Gsyi eleyemeyecegimizi dusunenler daha onceki kupa Sivas-gs eslesmelerine baksinlar bakayim bi
__________________ Düştüysek Kalkarız Daha Ölmedikya..
Lig de kendi evimizde aldığımız olumsuz sonuçlar her ne kadar moralimizi bozsa da, kupa maçlarının motivasyonu başkadır.
GS ya karşı doğru bir kadro ile, rakipten çekinmeden, defansımızı sağlam tutarak, rakip takım golcülerini iyi marke eder,orta saha hakimiyetini sağlar, ve de egoistliği bırakır, takım oyunu oynarsak, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum, tabi ki birde İstanbul takımlarına yapılan hakem kayırmaları olmaz ise !.
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Ligdeki Durumumuz belli düşmeyeceğimiz neredeyse kesinleşti.
Takımın Aklı kupada doğal olarakta biz taraftarlarında aklında Kupa var. Artık ligde bir kupayla kendimizi tescillendirmeliyiz. Bunca yılın emeği, tecrübesi bir kupayla son bulsun.
Bu yüzden takıma olumsuz sözler söylemek yerine takımı motive edecek havaya sokacak cümleler kullanmalıyız.
Bu sanş bir daha ayağımıza gelmez. Galatasaray ligi düşüneceğinden bizim için avantajlı bir maç olacaktır.
Takımımız buna inanıyor bizde onlara inanmalı destek olmalıyız.