|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçı herşeye rağmen biraz gayretle ,ilk yarıda bitirebilirdik,sivasspor 1 takıma eğer 3-o öne geçemezse sivassporun kazanacağı meçhuldür,rakipte doka ve semih olsaydı fark olurdu ,zaten farkta oluyordu,2 top direkten döndü,1 penaltı vardı hakem vermedi,bir topu cicinyo çizgiden çıkarttı alsana 6-1 hezimeti ,oynadığımız top ,futboldan başka herşeye benziyor,sanki barcelonayla oynuyormuşusuz gibi 1 korner atamadan,bir orta yapamadan ,forvetin önü süre bir top atamadan,kaleye şut çekemeden ,rakip kaleciyi gol haricinde yere yatıramadan maç bitirdik,bu takım daha kötü kadroyla gs yi elinden kaçırıyordu,antepe 8 gol atıyordu nerdeyse ,takır takır top oynuyordu,evet puan alamıyorduk belki ancak takım top oynuyordu ,şimdi ne futbol oynuyoruz ,nede puan alıyoruz,amacım kimseyi suçlamak değil,elimizdeki malzeme bu ,bu malzeme iyi olsaydı ilk yarıda 17 maçta 10 puan toplamazdı ,hep diyorum bu takımın sol dişlisi eksik,o eksiklik hem burhanı ,hem atıfı ,hemde batuhanı etkisiz yapıyor,elindeki musa ,ve aydın gibi sol frekanslı adamlarıda inatçı hocamız oynatmıyor,ortaya böyle kazzık takım çıkıyor,sergen hocanın sivassporda misyonunu tamamladığını düşünüyorum,yönetimdede köklü değişiklikler lazım ,kadro zaten gelecek sezon iyi adamlar alınmazsa düşer,eğer sivasspor düşmediyse rakiplerin sayesindedir,çekirge bu sezonda sıçradı ,bu kafayla ve sergen hocayla gelecek sezondanda umutlu değilim ,4 eylülü ,üsküdarı çıkartsan takır takır top oynardı bugün bunların kazandığı para haram ,iyi oynıyamazsınız anlarım,mücadeleninde kötüsü olmazya yazıklAR olsun bu kadar eziyeti bu taraftara yapan herkese ,yönetimi ,hocaları,futbolcuların çoğuna hepsine yazıklar olsun diyorum
|