16.05.2015, 11:42
|
|
Usta Yiğido
735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: Burhan imzayı atıyor
Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burhan Eşer, Aatıf gibi, Cicinho gibi, Sivasspor'un iskeletini oluşturan, giydiği formanın hakkını vermeye çalışan, Sivasspor ile özdeşleşmiş, temiz, ahlaklı ve örnek bir futbolcu, bazı arkadaşlar beğenmese de,yönetim Burhan Eşer'le masaya oturmakla isabetli ve güzel bir iş yapmış, hayırlı olur İNŞALLAH.
Sevğili yiğido kardeşim, bir ata sözü var ''Gelen gideni artır diye'' ama daha iyisi bulunursa neden olmasın, bir taraftar olarak gönlümüz Burhan Eşer'in yerine; Ronaldo, Nani, Di Maria, Robben, Ribery gibi futbolcuları almak ister ama bizim belli bir bütçemiz var, bizim bütçemizin gerçekleride Burhan gibi futbolcular.
Kendimizi kandırmaya gerek yok, biliyorsun ki transferlerde yönetim biz taraftarları beklentimizin yüksek olmasından dolayı hep hayal kırıklığına uğrattı.
|
usta transfer konusunda yönetim taraftarı ne zaman hayal kırıklıgına ugratmadıki birde gazetelere çıkıp essakdan bir transfer yapmışlar gibi esip gürlemeleri yokmu adam deli oluyor özellikle erdal beyin basına verdigi demeçleri vel hasıl kelam sivasspor yönetimi transferler konusunda sınıfta kalmıştır
|