Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu takımda rıza çalımbay diye hoca vardı,onca hakem katliamlarına rağmen takım iyi oynuyordu,yönetim herzeman olduğu gibi istediği adamları almadı, bazı soytarılar istediği için yolladık,bu takımda r.carlos gibi hoca vardı ,adama istediği sol açık ve forveti almadı yönetim ,çok iyi oynadığımız halde alınan sonuçlar itibarıyla yollamak zorunda kaldık,r.carlosun yerine sergen gelmeli ,bu takımı düzeltir diyen futbol cahili ne üdüğü bellisizler şimdi memnunmu ? maça gelince ilk 15 dak,kasımpaşa daha iyi oynadı,sonra maç ortada geçti ,olmıyacak pozisyondan golü yedik,sergen hocanın 2.yarı yaptığı taktiksizlik maçı olduğu gibi kasımpaşaya çevirdi golüde yedik ,fazlasınıda yiyebilirdik65-90 arası sivas denge kursada golü bulamadık ,6-1 bitmediyse şansa,setkusa,boyeye dua etmek lazım,şu maç enfazla berabere biterdi,galip gelemezdik,çünkü ortada galibiyete inanan ne hoca vardı,ne futbolcu vardı nede taraftar vardı,son 5 dakika olmuş ,ilerde beykan kendini paralıyor,stoperlerden ALLAH ın kulu rakip ceza sahasında yok ,2-1 olsa nolur 3-1 olsa nolur yaww ,sergen hocaya gelince ,bundan önceki maçlarda galibiyeti kaçırarak berabere kalmıştık,umudum vardı,ancak bugünkü oyundan sonra umutta tükendi,saçmalık üstüne saçmalık seyrettik,cicinyo gibi adam çıktı,maç başından beri oynaması gereken abola oynatılmadı,beykan oynatılmadı ,koca 90 dak, takım forvetsiz ,sağ kanatsız,sol açıksız oynadı,takımda boye ve konenin direnmesiyle ,setkusun kurtarışlarıyla fark yemedik,şu saatten sonra sergenin takımın başında durması hem kendine hemsivasspora zarar verecektir ,istifa edilecek maç bu maçtır, artık zorlamanın anlamı yok,hakem acemi olduğunu herhaliyle belli etti,azdaha golüde vermiyordu,bazı faul hatalarını yanlış verdi,ilk yarıda frikik vardıki vermedi,türk milli takımı böyle pozisyondan golü bulduda ero 16 ya katılmaya hak kazandı,sonuç olarak kasımpaşayı ve rıza hocayı tebrik ediyorum,hakettikleri maçı hakkıyla kazandılar.
|