Cevap: Batuhan'la yollarımız ayrıldı
Batuhan hakkında bu son yazım,normal şartlarda batuhan kendini futbola verse,kendine baksa,kendine saygısı olsa,takımına ,taraftarına saygısı olsa,futbol dünyasında adını altın harflerle yazdırmaya kalksa yapabilecek yaşta ,gel görki ulu önder ATATÜRK ün dediği veciz söze uygun sporcu değil ,nediyor ATATÜRK ben sporcunun zeki ,çevik aynızamanda ahlaklısını severim,batuhan hiçbirinede uymuyor,delikanlı adam takımını zor durumda yalnız bırakmaz,hiç değilse ilk devreye kadar antrenmanına çıkıp kararı hocaya bırakırdı,hadi sergen haksız diyelim ,bu kaçıncı kadro dışı kalmaN kardeşim,bjk de,ts de,esesde,ts de hep kadro dışı kaldın bunlardamı suçluydu?neticede mecnun başkan göle maya çalmlya kalktı ,bizde beraber yatutarsa dedik,tutmadı ,böylelikle ,bundan sonra sivasspora ARIZA,sporcu ahlakından uzak,pskopat,şımarık,vurdumduy maz,sorumsuz,kendine ve takımına sorumlu hissetmeyen,+ aldığı paranın kuruşunu haketmeyen ,gereksiz sporcuların bidaha sivasspora gelmemesi için iyibirders olmuştur batuhan,mecnun başkanın keyfine sivasspora attırdığı büyük kazıklardandır ,mecnun başkanın sivasspora forvet borcu vardır ,devre arasında adam gibi forvet alarak hatasını telafi etmesini bekliyorum,batuhanada taraftarlık hakkımı asla helal etmiyorum .
|