Alıntı:
legolass Nickli Üyeden Alıntı
Okan burukun yerine kesinlikle tecrubeli bir hoca gelmeliydi. Eger mesut bakkal veya yilmaz vural bile olsa ilk 10 daydik su anda. Mecnun otyakmaz simdiye kadar genc hocalara ilk tecrubesini hocalara sans verdi genelde de tuttu bu politikasi. Okan buruk malesef olmadi sergen yalcindan sonra bulent uygun cagrisi cok yapildi ama kendi bildigini okumayi tercih etti. İlhan cavcavi sevmem ama adam basariligini olamayacagini anladigi an kapinin onune koyuyor. 6 puan almayida basardi 5 puan oldu farkimiz. Bu saatten sonra ligde kalmamiz cok cok zor. 10 gunluk arada hoca degisikligi olmasi lazim ama yine olmayacak. Görünen kôy kilavuz istemez. Sadece okan hocayada bisey diyemem cikip kendisi gol atacak degil beykan gibi aptallar bos kaleye atamiyorsa diyecek bisey yok. Ayrica beykanin kirmizi kart yemek icin elinden geleni yaptigini dusunuyorum hatta sike yaptigini bile dusunme noktasina geldim o golleri kaciriyosun ustunede kirmizi yemek icin ortaligi karistiriyor hicbisey yokken ortada gidip adamin ayagina basiyor bogazini sıkıyor hakemede helal olsun cok iyi yonetti ilk defa bi hakem.
|
Beykan konusunda hocanın yapması gerekenler vardı.... Bütün taraftar ilk sarı gördüğünde kırmızı kart yiyeceğini adeta tavırlarından okumuştu. Tamam o zamanlar takım bir baskı kurmuştu. Futbolcu gol kaçırır. Aatıf penaltı kaçırdı devre arasında Aatıfı motive etti takımı yanına çağırdı. ama hoca onu sahada tutmamalıydı. Anlık bir hususu gözden kaçırdı. Ayrıca kenarda pasif hareketleri var. yırtacak kulübeleri dövecek yerine göre, Thomas bile isyan etti kararlara, yerinde duramadı. Bu hakem üzerinde etki yapar. Taraftar hocasını o haldeyken gördüğünde ''demekki bir şeyler var'' der galeyana gelir. Hakem ürker vesaire vesaire. Hocanın çok hatası var. Haa çıkıp kendisi gol atamaz ama bizlerde hangi maçı alacağız deme hakkına sahip değilmiyiz. Tamam şimdi Bülent Uygun haberini o sıkıntılı saatlerde açtım belki hatalıyım ama gördüm ki taraftarın çoğuda hocanın bu tavrından memnun olmadığı belli oldu. Tamam sık sık hoca değişikliği iyi bir şey değil ama Hocada biraz motivasyona biraz disipline başvursun. Egosuz disiplin iyidir, iyi yansır takıma... Bakın ne hale geldik. Berabere bile kalsak daha çok umutlanacaktık. Hasan Kabzeler Yektalar İbrahim akınları kadroda görünce deli oluyorum. Geçen hafta Çağatay oynadı. Çokda kötü oynadı, ama tutupda şöyle böyle demedik. Çıksın bari onlar oynasın varsın kötü oynasınlar, bilmem anlatabiliyormuyum. Cırhı çıkmış miadı dolmuş ne kadar adam varsa bizde. İyi olan, ağabey olanlara değil ama görünen kötülere lafım.