Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.07.2005, 23:13   #21
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
Bilmiyorum Nickli Üyeden Alıntı
buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN
ADIN GİBİ BİLMEDEN OKUMADAN KONUŞUYORSUN...NE DEDİĞİMİ ANLAMAK ZAHMETİNE KATLANMAMIŞSIN...

BEN 25.000 KİŞİLİK STAD YAPILSIN DEMEDİM...SADECE SEZON İÇİNDE YAPILMASI PLANLANAN KAPASİTE ARTIRIMININ, SEZON BAŞLAMADAN ÖNCE (ÇÜNKÜ ZATEN STAD YIKILMIŞ VE İNŞAAT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR) YAPILABİLECEĞİNDEN BAHSETTİM...

YA YAZILANLARI TAM OKU ANLA...YADA ANLAMADIĞIN ŞEYLERE BÖYLE ABUK SUBUK CEVAPLAR YAZMA...

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.07.2005, 23:21   #22
sello_52
Yeni Yiğido

sello_52 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sello_52 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
ya niye herseyi yarım yarım yapıyoruz anlamıyorum...İnşaat baslanmışken hepsi bitirilemezmiydi.. Mevcut stada bu kadar masraf yapmışken, ikinci bir satdında gündemden kaldırılması normal...
güzel arkadasim cok normal bisey bide bizim stada bak morbeyaz.netde yani icler acisi
neyse bitince biseye benzer herhalde
sello_52 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2005, 09:17   #23
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Aturan_58 Nickli Üyeden Alıntı
Değerli arkadaşlar gençlik spor il müdürlüğü bu işi eline yüzüne bulaştırmıştırdır.Hem istenilen sürede bitirememiş hemde ortaya çok ilginç bir stadyum çıkarmıştır.Bu olayı protesto etmek gerektiğini düşünüyorum.Bu gidişle ilk yarı bitene kadar evimizde ki bütün maçları dışarıda oynacağız.Eğer bu takım ligde başarılı olamassa tek sorumlusu yönetim ve yetkililerdir.İnşallah bu durum oluşmaz.Yinede takımımızı yalnız bırakmayacağız.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2005, 11:23   #24
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
ÖZELLİKLE 2.RESİME BİR BAKIN ..KAPALININ YANINDA Kİ YÜKSELTİLEN TRİBÜN ÇOK DENGESİZ YAPILDI..KAPALI TRİBÜNLE YENİ YAPILAN TRİBÜN ARASINDA YAKALAŞIK 90 CM VAR..ORAYA OTURAN SEYİRCİLER SAHAYI GÖREMİYECEK...

bahsettiğin yerdeki (kapalının tam dibindeki en üstteki koltuk) koltuğa özellikle gidip oturdum.Uzaktan bakılınca sanki sahanın bir kısmı görülemezmiş gibi geliyor ama,kesinlikle öyle değil.Sahanın tamamı çok rahat seyredilebiliyor oradan . İçiniz rahat olsun.
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2005, 11:25   #25
serdal58
Yiğido

serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serdal58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yeni bi sta yapılması şart,sivasa yakışır bir stad yaılması lazım ayseriye bile yeni stad tama sz konusu onların lobisi daha iyi çalışıyor,bu iş tek abdullatif şenerle bitmiyor ne yazıkkı
serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2005, 11:51   #26
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=2] Sevgili Yiğidolar. Zannedersem bizim ikinci stad için ödenek ayrıldı. Hatta Sivasspor tesislerinin karşısına yapılacakmış diye duydum. Bence çok iyi olur. Bazı arkadaşlar 'Bu stad büyütülsün bize yeter' diyorlar ama bana göre sağına soluna eklemeler yapılarak genişletilen bu stad bizim için hem yetersiz hem de başından beri tartışıldığı gibi son derece düzensizdir. Bu stad ancak bizi bu sene idare edebilir ama Sivasımızın adamakıllı güzel bir mimariye sahip en az otuzbin kişilik bir stada ihtiyacı vardır. Yönetimden istirhamımız lütfen bu konuya ciddi bir şekilde eğilsinler ve hazır Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey'de yardım edecek konumdayken bu fırsatta kaçırılmasın.

Hepinize saygılarımı sunuyorum....
[/size]
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2005, 12:13   #27
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[size=2]2.LİGDEKİ MAÇLARDA BİLE YOGUNLUK YÜZÜNDEN TRAFİK OLUYODU(STAD 10 BİN KİŞİLİKKEN)STADIN ÖNÜNDE AYRICA PARK YERİDE SORUN YANİ..AMAN NE OLUCAK DEMEYİN BUNLAR ÖNEMLİ ŞEYLER...BENCE 2.STAD PROJESİNİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ GEREKİYO..BU STAD BULUNDUGU KONUM AÇISINDAN ALT YAPI OLARAK DAHA FAZLA GELİŞEMEZ...AYRICA BU IŞIKLANDIRMA FALAN NE ZAMAN YAPILACAK..HADİ STAD BİTTİDE IŞIKLANDIRMA BABINDA BİŞE GÖREMEDİK DAHA...[/size]
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2005, 12:16   #28
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Trafik ve alt yapı hakkındaki düşüncelerine aynan katılıyorum.Işıklandırma konusunda ise endişelenmeye gerek yok .Bir haftalık iş...
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2005, 14:17   #29
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=2]]Stadımız şuanda tam anlamıyla hazır değil...Gerçektende trafik sorunu oluyor ama ne yapalım yeni stad yapılana kadar stadımızla idare edeceğiz başka çaremiz varmı?[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2005, 14:25   #30
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

neyse gardaşlar her şey biraz ağır gidiyor ama inşallah düzelecek
ama onur gardaşımın dediği gibi gerçekten 2.resim kötü görünüyor
inşallah düzelir
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır