olay bıtmıstr ne desek fayda yok!!!! HER ZAAN HER YERDE EN BUYUK SIVAS DIE BAĞIRMAMIZIN ZAMANI GELDI BEYLER...MACI NEREYE WERIRLERSE WERSINLER STAD TIKLIM TIKLIM OLMALIKI NE OLDUĞMUZU ANLASINLAR
bende kiniyorum ayip sivasin hakkini yiyorsunuz sivas'in imagini bozuyorsunuz insallah bir gun sivas boyle degilde baska bir sekilde tepkisini gosterme sansi olur ( güclu olarak ) biz suphesiz gucluyuz ama bir gun ...
ankarada şöyle bir laf vardır git gel konya 6 saat bu 6 saatte neler olur neler konyalılar malesef istediklerini aldılar. allah doğrunun yanındadaır galatasaray macında oyunlar bozulacaktır yüce rabbime sığınıyorum adalet o hafta tecelli olacaktır
Bunların yüzü keçe gibidir öyle kınama gibi sözlerden pek birşeyler anlayacaklarını sanmıyorum!!! daha üslupluca anlayacağı şekilde maillerimiz atarak varlığımızı hissettirelim!
Osman çok haklısında şimdiye kadar çok e-mail attık ama sonuç nafile Sivasa ve Sivaspora değer veren yok...Hepsi haysiyetsiz bu federasyon ve tahkim kurulunun...Başkanımızn ve Sayın bakanımızın artık masaya yumruğu vurması gerekiyor...