Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Konya taraftari
Alt 11.12.2005, 22:56   #21
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Konya taraftari

Kardesim o koltuklari niye sokersiniz. Size birsey yapanmi var asagidakiler emniyet gucleri.Cevrenizde 100 metre bosluk. o koltuklara yazik degilmi.
Hic yakismadi hemde hic iki anadolu takimiyiz. Eger kavgaysa bize yigido derler.Bu kelimenin anlami size yeter. Yaptiginiz olaylari ateslemektir.
Ah Musa Kus ahhhhh pes dogrusu sana, insan bu kadarda gol kacirmazki kardesim. Bu kadarda olmaz yoksa maci izleyenler gordu. Konya tarihinin en sansli macini oynadi. Sagduyulu konyalilar eminim ki berabere kalmanin mutlulugunu yasiyordur ve iclerindende sivas in elinden ucuz kurtulduk diyorlardir. Ligin en guclu takimlarindan biri de sivasspor dur. Bunu Turkiye kabul etti. Sivasspor taraftari olarak tahriklere kapilmayalim.
Birgun dikkat edin hic KANGAL i izledinizmi. Kucuklerle ugrasmaz hic kizmaz. Kucukler kulagini ceker, kuyrugunu ceker o donup bakmaz bile. Eger canavar olursa iste o zaman kalkar yakalayana kadar gunlerce gider, isini bitirip gelir.
Biz sivasspor'uz lige agirligimizi koymusuz. Cekemeyenler olacak elbet. Gulup gecmeli.
Alt 11.12.2005, 23:53   #22
hüseyin karaca
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 hüseyin karaca ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Konya Maçı

Olayları misafir takımın başlattıgı apaçık meydanda. bizim daha dikkatli olmamız ve tahriklere kapılmamamız ve örnek olmamız gerektigi kanaatindeyim.Artık bu maç geride kaldı.Ankara Gücü maçına çok iyi hazırlanıp üç puanı almalıyız. çünkü ikinci yarı çok çetin geçecek.
hüseyin karaca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 01:54   #23
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Nalcaci Nickli Üyeden Alıntı
murat kardes olaylari germe bizimdi sizin sitenizdekilerin alip bizim orayami goturelim germeyin kardesim artik kapatalim bu olaylari uzatmasinlar simdi tv seyrettim olaylari aksam trt seyredeceksiniz ondan sonra kimin hakli oldugunu goreceksizniz bence olaylar kapatmaya calisalim lutfen .
Arkadaşım bir konuda haklısın ama bir diğerindede yanılıyorsun.
Haklı olduğun konu şu olay olmuş bitmiş germenin anlamı yok konusu doğrudur olmuş ve bitmiş.
Yanıldığında şuki;
Bizim sitede küfür aşağılama yoktur burdan ne alırsan al idda ediyorum AB standartlarına bile uygundur ha diyorsan ki bir taraftarınız "ağzına tüküreyim"falan demiş ben inanıyorum ki sende bu holigan vari(bıçaklamak)hareketi kim yaparsa yapsın (bu sizin taraftarda olabilir bizim taraftarda)aynı cümleyi belki daha fazlasını söylersin yok eğer söylemem diyorsan,kusura bakma ama sende holigansın
Aldığınız bir puan için sizi tebrik ediyorum,haa birde şunu merak ediyorum sitenizde "taşkınlık yapan,olay çıkaranı otobüse almayacağınızı" yazmıştınız olaylara dahil olan arkadaşları SİVAStamı bıraktınız.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 04:13   #24
azad_58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 azad_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

EVET TURKIYE DE YINE MAC REZALETIIII ARTIK FUTBOL MACLARIN DA SCOR DAN COK OLA OLMUSMU DIYE BAKIYORUMMM YAZIK YAZIKK TURK FUTBOLU NEREYE NEREYEEEE COK YAZIK BISEY DEMIYORUMMM
azad_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 08:01   #25
KAN_REVAN_58
Yeni Yiğido

KAN_REVAN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KAN_REVAN_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ARKADAŞLAR HAFTA İÇİNDE SİTEDE ''aman yiğidolar dikkat dedik bu işin içinde bi iş var dedik heryerde olduğu gibi spor da da politika var dedik aman dedik '' AMA NE OLDU ARKADAŞALR ÇATLAK SES OLARAK İLAN ETTİLER BİZİ DEMEKKİ NEYMİŞ SİVAS IN SİVAS TAN BAŞKA DOSTU OLMAZMIŞ. EE KOLTUKLARIN SÖKÜLDÜĞÜN EMİ YANALIM TÜRKİYE YE REZİL OLDUK ONAMI YANALIM SEN DUR DUR BİDE BİBER GAZI YE AZIN BURNUN KARIŞSIN HOŞAF OLSUN.BAKALIM İKİNCİ YARI KONYADA NE OLACAK MERAKLA BEKLİYORUM.....!!!

SİVAS IN SİVAS LIDAN BAŞKA DOSTU OLAMAZ
KAN_REVAN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 08:42   #26
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
drummer Nickli Üyeden Alıntı
maç öncesinde oluşan dostluk davasına nazar değdi.
başka bir anlamı yok.
olmadı bu iş.
doğrudur kardaş üzerimizde bir nazar var
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 08:51   #27
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kim olursa olsun,hangi takım taraftarı olursa olsun. Koltuk söküp parçalayıp ona buna,sahaya fırlatmayı ben,cahillik,barbarlık,akıl noksanlığı ve diğer bir adıda delilik diye niteliyorum.Bunun bir mantığı olamaz! Kırılan o koltuklar aslında bir milli servet.Milli servete zarar verende vatan hainidir bence.Bu insanlar ne zaman,nasıl eğitilecek,olgunlaşacak? Bu duruma artık bir el atılmalı.Bunu basın,görsel medya aracılığıyla spor programları başladığında her kanal "ulusa sesleniş"konuşması gibi bir 10 dk. ayırıp o zihniyeti taşıyan kişiler için eğitici bir yayın yapsa. Caydırıcılık yönünden çok etkili olacaktır.Yani bu tip insanları eğitmekten başka çare yok.Yoksa buna benzer olaylar herzaman var olacak görüntülerde.
Saygılar
Alt 12.12.2005, 09:16   #28
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Kim olursa olsun,hangi takım taraftarı olursa olsun. Koltuk söküp parçalayıp ona buna,sahaya fırlatmayı ben,cahillik,barbarlık,akıl noksanlığı ve diğer bir adıda delilik diye niteliyorum.Bunun bir mantığı olamaz! Kırılan o koltuklar aslında bir milli servet.Milli servete zarar verende vatan hainidir bence.Bu insanlar ne zaman,nasıl eğitilecek,olgunlaşacak? Bu duruma artık bir el atılmalı.Bunu basın,görsel medya aracılığıyla spor programları başladığında her kanal "ulusa sesleniş"konuşması gibi bir 10 dk. ayırıp o zihniyeti taşıyan kişiler için eğitici bir yayın yapsa. Caydırıcılık yönünden çok etkili olacaktır.Yani bu tip insanları eğitmekten başka çare yok.Yoksa buna benzer olaylar herzaman var olacak görüntülerde.
Saygılar
SÖYLADİKLERİNE CANI ĞÖNÜLDEN KATIYORUM ARİF
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
KONYAYA YAKIŞMADI
Alt 12.12.2005, 10:49   #29
bulent58
Acemi Yiğido

bulent58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulent58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart KONYAYA YAKIŞMADI

KONYALILAR KUSURA BAKMAYINDA MİSAFİRLİĞİNİZİBİLMEDİNİZ NE O SAHAYA KOLTUK FIRTLATMALAR NE O TAŞKINLIKLAR BU MAÇIN 2. YARISI KONYADA OYNANACAK
ARTIK BENİM GÖZÜMDE KONYA İLE DİYARBAKIRIN BİR FARKI KALMADI GÜN GELİR SİZDE KÜME DÜŞERSİNİZ İNŞALLAH
SİVASLA AZ UĞRAŞMADINIZ YILLARDIR HEP AYNI SENARYO YAZIKLAR OLSUN SİZE
bulent58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
YAZIK NALÇACIYA
Alt 12.12.2005, 10:56   #30
bulent58
Acemi Yiğido

bulent58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulent58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart YAZIK NALÇACIYA

nalçacı konyanın sembolü olmuş büyük bir şahsiyet siz konyalılar böyle büyük bir şahsiyetin adına bir grup kurup da eşkiyalık yapmaya hakkınız yoktur HADDİNİZİ BİLİN YOKSA BİRİLERİ BİLDİRİR.
bulent58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır