Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Seçenekler Arama Stil

Sivasspor Neden Fenerium Markası Kullanıyor???
Alt 25.08.2005, 23:24   #1
orkun85
Yeni Yiğido

orkun85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orkun85 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sivasspor Neden Fenerium Markası Kullanıyor???

Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....
orkun85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır