haydi dostlar cevap bekliyorum nerdesiniz izmir ve cevre illerden
yazacak arkadaşlar hala bir cevap alamadım izmirliler haydin cevap yazın varmı gidecek lütfen gidecekler sayfayı boş bırakmayın sizleri bekliyoruz
etem abi ben Emre Ege uniden. gelmek istiyorum gardaşım sefayla beraber ama şuan maddi durumumuz pek iyi değil eğer arabayla falan gidiyosanız boş yer varsa bizide unutmayın.. Ayrıca manisa için tekrar teşekkürler.. Tarkan sanada selamlar gardaşım..
eMRE Tanrıverdioğlu
etem abi ben Emre Ege uniden. gelmek istiyorum gardaşım sefayla beraber ama şuan maddi durumumuz pek iyi değil eğer arabayla falan gidiyosanız boş yer varsa bizide unutmayın.. Ayrıca manisa için tekrar teşekkürler.. Tarkan sanada selamlar gardaşım..
eMRE Tanrıverdioğlu
VAYYYYYYYYYYYYYYYYY MANİSA'DAKİ TRÜBÜN ARKADAŞLARIM,KARDEŞLERİM SEFA İLE EMRE MAÇA GELCEK BİZ PARAYIMI DÜŞÜNCEZ? LA AYIP EDİYON EMRE LA... LA OĞLUM SİZLER BİZİM CİĞERİMİZSİNİZ.. BEN SİZİ ARARIM YİNE PARA SORUN DEĞİL... KARDEŞLERİM BNM... (ŞAYET EMRE,BEN,SEFA MANİSADA TRÜBÜNÜ BİZ ATEŞLEDİK..)
тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
eMRE Tanrıverdioğlu
canım teşekkürler gelmek istemeniz cok güzel gidişi ben karşılıyım tamam
gerisini karşılaya bilirmisiniz bilğim olsun
canım teşekkürler gelmek istemeniz cok güzel gidişi ben karşılıyım tamam
gerisini karşılaya bilirmisiniz bilğim olsun
ABİ GERİSİNİDE BEN HALLEDERİM... KARDEŞLERİM MAÇA GELECEK O KADARINIDA YAPALIM... HEM 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İZMİR TEMSİLCİSİ OLARAK BUNLARI YAPMAK BİR GÖREV..
тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
ABİ GERİSİNİDE BEN HALLEDERİM... KARDEŞLERİM MAÇA GELECEK O KADARINIDA YAPALIM... HEM 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İZMİR TEMSİLCİSİ OLARAK BUNLARI YAPMAK BİR GÖREV..