evet abi aynen katılıyorum.bu goruse sadece ben değil.yönetimde katılıyo . bosuna her mac oncesi taraflarları maça davet etmiyorlar.aslında bizlerin oyle acıklamalara gerek kalmadan stadyumu doldurmamız gerek..
Herkeste bu bilinç yok kardeş....İnşallah taraftarımız bu bilince ulaşır...
Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....
evet serhan sana katılıyorum çok haklısın bunun en canlı örneğini erciyes maçında gördük ve anladıkki destek takımı motive etmenin en güzel silahı ve unutulmamalıki başarı bekliyosak destek şart....
evet serhan sana katılıyorum çok haklısın bunun en canlı örneğini erciyes maçında gördük ve anladıkki destek takımı motive etmenin en güzel silahı ve unutulmamalıki başarı bekliyosak destek şart....
Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....
SERAHAN REİS BİZİMDE ANLATMAK İSTEDİĞİMİZ BU İŞTE TAKIM KAZANMAK İSTEDİĞİ ZAMAN TARAFTARDA HAVAYA GİRİYOR.SEN BERABERLİĞE OYNARSAN KAPANIRSAN TARAFTARI NASIL HOŞNUT EDECEKSİN..İNŞALLAH ERCİYES MAÇINDA Kİ TARAFTARIN VERDİĞİ MESAJ ALINMIŞTIR..SAYIN LORANT HER MAÇ TAKIMI BU ŞEKİLDE GÖRMEK İSTİYORUZ..
bu taraftar olduk ça sivassporumuzun sırtı yere gelmez böle bi taraftar her takıma nasip olmaz taraftar her zaman sivassporun yanında ben izmitte olmama rağmen gönlümüz her zaman sivassporla yiğido
Bu denizli macindan sonra Genclere karsi gine stadi doldurmaliyiz insallah Erciyes macindaki destek gine yapilir ve Gencler gibi zor bir takimi yeneriz