kokomo bey acaba superlıge nasıl cıktık hıc bır bılgınız yok herhalde.zaten oynatılmadıgı ıcın ızlemedıgın ıcın boyle konusuyorsun eger superlıge nasıl cıktıgımızı gorseydınız boyle dusunmezdınız.100 kısıye sorsan ancak 1 kısı senın dusundugunu dusunurdu.... iyi gunler
en buyuk sıvasspor
evet arkdaslar gecen senede gorduk ertugrulun yerınde oynayan arkadasları ertugrulun sıvasa katkısını goz ardı etmemek lazım.benım dusuncem ertugrul gecen sezonkı takımdada oynardı bu senekı takımımızda da oynar.benım okudugum kadarıyla bulent uygun ertufrul m.yıldız ılhan ummak hakkında onların degerlerını cok ıyı anladık acıklamasıydı ama sımdı ne oldu hadı kampta kotu desek acıklama yapılıyor ertugrul bomba gıbı gelıyor dıye hatta gollerı konusuluyor ama tabıkı bızım bılmedıgımız seyler olabılır.hayrettın ve ertugrula sahsen ben destek verıyorum..
aga biri tutalım diye diğerini kaçırmayalım.. kişiler her zaman geçicidir bunu unutmayalım.. önemli olan sivasspor ölümsüz olsun o yeter.. bunuda kımsağlarsa sağlasın
sahsen ertugrulun kalmasından yanayım. ama gideceği kesin değilki. fotomac yazmıs. onlar hergün bir yıldız getiriyorlar türkiyeye. öyle olsa türkiye cosmustu. yani dogruluk dereces tartisilir. anlatabildim mi?
BÜTÜN YAZILARIMDA YAZDIĞIM GİBİ ŞİMDİDE SÖYLÜYORUM BU SKORLAR ÖNEMLİ DEĞİL BENİM AÇIMDAN ŞUNU UNUTMAMAK LAZIMBU BİR HAZIRLIK MAÇI
BEN LİGDEKİ DURUMA BAKARIM ŞU ANDA KİM NASIL O ÖĞRENİLMİŞ OLUR
nedir bu ertugrul meselesi ya...? ertugrul'u severim ama kalacaksa da gönderilecekse de yönetim ve teknik direktörün düsüncesine bagli ve her iki sonucu da kabullenmek zorundayiz. gönül ister kalsin memleketimizin cocugu olarak ama sartlar gerektiriyorsa gönderilir. Sivasspor'dur esas olan, sahislar degil...