bende cok heyecanli maclarini izledim....ama iclerinden birini sec deseniz sivasdaki sivasspor gs maci derim...3-5 lik mac...hakan sukur isiniyor bende o anda kale arkasinda yanindayim dedim benimde adim hakan..adasiz..oyuna girecekmisin dedim belli degil dedi ...sen girersen maci kazanirsiniz dedim neden dedi valla cok ballisin hakan dedim .... unutmam hic onu mactan sonra soyunma odasina giderken bana bakti ve sen hakliymissin dedi .......adama girme oyuna agrim var felan dedimsede dinlemedi ...ah ulan hakan sevincimizi bogazimizda biraktin
)).....birde izmirde karsiyaka macindayiz mac 0-0 son dakikalar artik iki takimda uzun top oynuyorlar....sivasspor defansdan daha cikmadan ben bagirdim....hakeemmmm penalti beaa diye millet bana bakti manyakmisin demisti arkadaslar...ama adamlar bana lafi soyleyene kadar penalti olmusdu bile....sivasspor 1-0 kazanmisdi maci...icime o an dogdu penalti diye atak gelisti ben lafi soyledikten 15 saniye sonra penalti verilmisdi....birde superligde ilk lider olusumuz vardi sivasda bursa maciydi yanilmiyorsam o maci yenip lider olmustuk o hafta...ama benim asil merak ettigim buyuklerimizin anilari...o buyuklerimiz anilarini paylasirsa memmun olurum....cunku onlarin heyecani daha baska....3.ligdeyken sivas stad full dolu olurdu ...cocuklugumuzda o maclari seyretmek icin son 15 dakikasini beklerdik kapilarin acilmasini...iste o zamanlarin genclerinden dinlemek isteriz sivas i.....