Bu hesapta yoktu başından beri söyleniyor pecze gitmeli diye ama hala yönetim arkasında duruyor türk hoca gelsin artık kardeşim.bundan sonar alt sıralardan kurtulmaya bakacağız bu kurtlar sofrasında sonumuz hayır olur inşallah.....
ARTIK KAN DEĞİŞİKLĞİ YAPMA VAKTİ GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM YÖNETİMDEN BUNA DUR DEMELERİNİ İSTİYORUM PECZE YLE OLMAZ BUNA DAHA NE KADAR KATLANIRLAR BİLMİYORUM AMA BEN PECZE Yİ BOYKOT ETMEK İÇİN PECZE GİDENE KADAR MAÇLARI TAKİP ETMEYECEĞİM
Neler oluyor yigidolara bu gidisle yozgat gibi ücüncü ligemi gitmek icin calisiyorlar her halde yönetim antröner uyuyun bakalim loranti ara oldunuz antrönerde hic bir sey yok nerden buldu yönetim bu antröneri hic basarisi olmayan birini daha ne bekletiyor kardesim alacagi maclari hepsini kayip etti bes yani bundan sonrada sivasin puan alacagina sahsen bir sivasli olarak benim güvenim kalmadi aslini idda eden varmi bekleyelim görelim haticeye degil neticeye bakarim ben yigidolara güveniyorum demek ac tavuk kendini bugday ambarinda görmesi gibi benim sahsi görüsüm budur alacagi maclari hepsini kayip etti bir daha sivasi super ligde göre bilmek icin 35 veya 40 sene gerek o zamana kadar biz göremeyiz de bizim cocuklarimiz da zor görür her halde yazik yazik cok yazik bir an önce ne önlem alinacaksa vakit gecmeden önlemlerini almali yönetim gecen seneyi ara olduk yav galibiyet yok malübiyet de basta gidiyor .bravo sivasa bravo yönetime ve antrönere bu kadarda olmazki kardesim pes yani.
Neler oluyor yigidolara bu gidisle yozgat gibi ücüncü ligemi gitmek icin calisiyorlar her halde yönetim antröner uyuyun bakalim loranti ara oldunuz antrönerde hic bir sey yok nerden buldu yönetim bu antröneri hic basarisi olmayan birini daha ne bekletiyor kardesim alacagi maclari hepsini kayip etti bes yani bundan sonrada sivasin puan alacagina sahsen bir sivasli olarak benim güvenim kalmadi aslini idda eden varmi bekleyelim görelim haticeye degil neticeye bakarim ben yigidolara güveniyorum demek ac tavuk kendini bugday ambarinda görmesi gibi benim sahsi görüsüm budur alacagi maclari hepsini kayip etti bir daha sivasi super ligde göre bilmek icin 35 veya 40 sene gerek o zamana kadar biz göremeyiz de bizim cocuklarimiz da zor görür her halde yazik yazik cok yazik bir an önce ne önlem alinacaksa vakit gecmeden önlemlerini almali yönetim gecen seneyi ara olduk yav galibiyet yok malübiyet de basta gidiyor .bravo sivasa bravo yönetime ve antrönere bu kadarda olmazki kardesim pes yani.
aslında kimse yönetimi suçlamıyor haklısınızda bu nankörlük olur ama birazda yönetiminde hatası var:
1.peczeyi getirmek
2.hedef olarak ''ligde kalmak demek
3.yeterli transferler yapamamak
ve daha bilmediğimiz neler...
bu hatları düzeltmek için:
1-peczeyi kovup yerine iyi bir teknik direktör getirmek
2-hedefi hemen büyütüp ''avrupa'' demek(biraz geçde olsa hala bhiçbirşey bitmiş değil''
3-devre arasaında gereksiz futbolcular iyi bir fiyata göndermek ve bizim eksiğimiz olan transferler yapmak
Yönetimin bişeyler yapması lazım yarin çok gec olabilir.ilk 45 dakikada ikinçi yarı ğibi oynasalardı yenerdik bu denizliyi. hebimize bol şans işallah küme düşmeyiz.
MORALİNİZİ BOZMAYIN BU TAKIM DAHA COK İYİ İŞLER YAPAR. DÜŞMEYİZDE LİG SONUNA KADAR SAÇ BAŞ YOLARIZ. HAKKI BU TAKIMI SEN BIRAK ARTIK ZARARLISIN SENİN YÜZÜNDEN MAÇ KAYBEDİYORUZ.