Bütün futbol otoriteleri bülent hocanın takıma gelmesinin çok iyi ve doğru bir karar olduğunu savunuyorlar ama nedense sivaslı bizim taraftarlar inanmıyor kim ne derse desin bülent hoca bu takımda başarılı olacaktır..herkes ona sahip çıksın
benim bülent uyguna güvenim tam
dünki macta oyun bi kac defans hatasi harioci bence cok iyiydi son vuruslarda biraz daha akilci olmak lazim ben inaniyorummki nordin wooter olsaaydi mac daha farkli olurdu carvalhoyuda cok begendim topa hakim bi oyuncu
bu hafta bence defans oynarsak besiktasi yeneriz artik defans oyununa dönmemiz lazim
dün oyuna bakildiginda fener defans oynadi biz hucum ettik ilk dakikadan saldirmaya basladik aslinda fener oynamasi gerketigi gibi biz oynadik bizim oynamammiz gerektigi gibi onlar oynadi mac sonunda topa sahip olmada 54% 46% üstünlügümüz vardi
Bizene kardeşim ismail kartaldan takımın hocası var kimse rıza ismail v.s hocaları artık söylemesin bu takımın hocası var...oda bülent uygundur başkasını tanımam
Bülent abiye tabiiki basarilar diliyoruz, ama söylentilere bakarsaniz pecze zamaninda da zaten o belirliyormus cogu seyi. Insallah bu isi basarir ve teknik direktöre verilecek para oyuncu icin harcanir.
Basarilarin devamini temeni ediyoruz.Sayin Bülent Uygun Insaallah Elinde gelini yine yapacagina Tüm ictenliklerimiz ile inaniyoruz Basarilar dileriz ..Saygilarim ile