Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 13:00   #21
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

Bu gargamel sadece gs gözlüğüyle olaylara bakan bir adam, pozisyonları değerlendirirken bile hep öyle asla tarafsız olamaz ve bu olayda da tarafsız değildi. Adamı kapıda devlet adamı gibi karşılaması, kasetler çantanızda mı ilk kez göreceğiz demesine rağmen birden kasetlerin yayına verilmesi, beraber hazırladık ben mesaj bile çekemem demesi, kasetlerde tuzak kurdurmaya yardım etmesi... Gargamel öyle korkmuş ki en son da ali şeni bağlamış. Bir de amacının saldırı ve reyting olduğu, ahmet çakarın kendisini ve telegolü savunurken onun "ahmet çakara gitsin kendi programında konuşsun, ben onu yıldız yapmam, ahmet çakarın yalan söylemediği ne malum" gibi sözleri söylemesi. iyi de cihan oskayın yalan söylemediği ne malum. adam başlarken dedi ki ben teşvik verdim, iyi de adam kendi kendini yalanlıyor maç 4-0 bitmiş verse öyle mi biter ve zaten sonra veremedim diyor, adam sanki para vermeye angaje olmuş, len sana ne zaten fener şampiyon olmuş adamları arayıp keşke verebilseydik size de demenin ne mantığı var.Akşam iki maçı da izledim ve şikeyi kimin yaptığını daha net gördüm, zaten trabzonsporun gs sempatisini ve bağlantısını o gece sadi tekelioğlu anlatmıştı, ben ergün gürsoyun yeğeniyim diyerek.
Bu işler eskiden çok yapıldıu herkes yaptı, hatta milli maçlarda da federasyon yaptı cümle alem biliyor. Birini günah keçisi ilan etmek biizm toplumumuzun bir özelliğidir, deprem oldu tek veli göçer mahkemeye çıkmadı mı onun gibi yüzlerce binlerce insan gezmedi mi. BJK nın yapyıklarını cümle alem biliyor, hele gs nin yaptıkları yazılsa kitap olur. o yüzden eğer futbolda para varsa ve bunu yönetenlerde mafya ile içli dışlı ise bu son kaçınılmaz.
Yapılması gereken devletin bu konuya el koyması ve spor polisi yasasını çıkartması, mit içinde birim kurdurması ve her şeyi kayıt altına alacak sistemi kurması. Ama fifa asla devlet kurumlarının sporu denetlemesini istemiyor çünkü bu işi zaten organize eden fifa yı yönetenler. BBc belgeselini izlemediniz mi orda ne inanılması zor iddalar vardı.
lafın kısası ulusoy federasyonu bu ülkede futbolun gelişimine katkı yapması gerekirken sadece kupa dağıtım işini yapıyor, biraz kendi işine baksa da brezilya gibi futbol ekonomimizin başlıca damarı olsa.... Ligimiz herşeyiyle premier lig, la liga, seri a kadar avrupada ve dünyada izlenen ve gıpta edilen bir lig olsa.... zor mu bunlar yoo çok kolay sadece biraz ben kavgasını bir kenara bırakacak insanlara ihtiyacımız var.........
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 13:00   #22
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sikeyi ben yaptim diyen sahis tutuklanip acilen cezaevine konmali .. Baska delile hic gerek yok ve herkese örnek olsun gercekten üzerlerine gidilse Galatasar Besiktas ve Fenerbahce 2.ci lige kesin düser .Galatasarin sampiyon oldugu yil GS-Ankaragücü maci da hafizalardan silinmedi Ankaragücünün kalecisi zalat türkiyeyi terketmek zorunda kaldi...
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 13:07   #23
dieforyou7
Acemi Yiğido

dieforyou7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 dieforyou7 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sikeyi ben yaptim diyen sahis tutuklanip acilen cezaevine konmali .. Baska delile hic gerek yok ve herkese örnek olsun gercekten üzerlerine gidilse Galatasar Besiktas ve Fenerbahce 2.ci lige kesin düser .Galatasarin sampiyon oldugu yil GS-Ankaragücü maci da hafizalardan silinmedi Ankaragücünün kalecisi zalat türkiyeyi terketmek zorunda kaldi...
kardes galatasaray da besıtas da dusmez!!! sadce fener duser..cunku galatasaray we besıktas hakkında somut delıller yok..fenerın herseyı ortada..azız yıldırım basın toplantısında elı ayağı bırbırıne dolastıı!!!! o da bılıo herseyı ama cıkıpta ben yaptım demesını beklemeyelım lutfen!!!!

hersey ortada FENERBAHCE KUMEYEEEE!!!!
dieforyou7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 15:01   #24
cemal58yiğido
Usta Yiğido

cemal58yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

85 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 cemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

beyler sy.AZİZ YILDIRIMI SATMAYALIM biliyorsunuz ki Sivassporumuzun 40. yıl kuruluşuna gelen tek kulup başkanı sy.AZİZ YILDIRIMDIR ve onun böyle birşy yaptığını sanmıyorum video ya baktığımızdada oyunculara para verilmemiş futbolcular kendi ağızlarıyla söylüyorlar sırf aziz yıldırıma çamur atmak için oynanan oyunlar bunlar
cemal58yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 15:03   #25
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1533 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Öncelikle böylesi olaylarin cok iyi arastirilmasi gerekiyor.Gelmis gecmisi olaylari daha ne gösteriyolar anlamadim, böylesi arastirmalar sadece daha cok olay yaratiyo ve spordaki sevgi, dostlugu ve kardesligi bozuyor.Hem bu adam 6 senedir neredeydi?? Ama neyse olan olmus gecmis, önümüze bakmaliyiz artik
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 15:31   #26
34-murat-58
Acemi Yiğido

34-murat-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 777 34-murat-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yazık fenere ehvahlar olsun
boyle sıkeler yap sonrada buyugum dıye dolas
haram elbette cıkar
gecen sene son dakıkada gıden sampıyonluklarını hatırlayın.
Alt 30.11.2006, 15:54   #27
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

SELAM VE SAYGILAR EVET BEN BİRKAÇ KELAM YAZDIM AMA AKLIMA GELEN BİR HİKAYE VAR KISADAN ONU ANLATACAM -------------- ARKADAŞALR KÖY KAHVESİNDE OTURURKEN LAF DOLANMIŞ GELMİŞ DEDİKODUYA BİRİ DEMİŞKİ YA HASAN AĞ MEHMET SENİN İÇİN DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI ARKANDAN KÖTÜ SÖZ DAHİL HERŞEY DİYOR NE DİYORSUN DEMİŞ HASAN CEVAP VERMİŞ YOK ÖYL BİŞEY DEMEZ DEMİŞ ADAM YOK VALLAHİ BİLLAHİ DİYOR DEMİŞ MEHEMET AĞ YA KARDEŞ YOK DEMEZ DEMİŞ ADAM NERDEN BİLİYON BU KADAR EMİN KONUŞUYON DİYE SORMUŞ HASAN AĞ HEMEN CEVAP VERMİŞ BEN ONA İYİLİK YAPMADIMKİ DEMİŞ ???????????????? HATIRLADIĞIM BU KADAR BİLMEM BU HİKAYEDEN NE ÇIKARACAK SINIZ GARDAŞLARIM SAYGILAR
Alt 30.11.2006, 16:02   #28
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

yaa bu ne utanmaz bir adammış yaaa adam şike yapıyor sonra da çok iyi bir şey yapmış gibi bizzat ben şike yaptım diyo yaa.Peki S-İ-Z-C-E bu adam bu yaptığı şikeyi (Eğer gerçekse tabi) neden bu kadar zaman sonra açıklama ihtiyacı duydu soruyorum size.BU ADAMIN NE KADAR AŞAĞILIK BİR ADAM OLDUĞUNU geçmişteki ortaklarını satmasından zaten anlayamazmısınız?
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 16:07   #29
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu adamın yalan söylediği net belli adam resmen sallıyor, bu da açıkça ortada fenerbahçenin kritik 2 sınavı öncesinde bir adamın ortaya çıkıp böyle açıklamalar yapması çok yanlış bu zamana kadar nerelerdeymiş aklı şimdimi başına gelmiş...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 16:08   #30
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bu arada CEMAL58YİGİDOYA bir sözüm olacak sn cemal bey S-İ-Z-C-E aziz yıldırım sivassporun 40. yıl kuruluşuna gelen tek başkandı o yüzden ona yüklenmeyelim demek ne kadar mantıklı , sizin yakın bir akrabanız herhangi birinin hayatına kastetse bu benim akrabam yargılamayalım diyecekmisin.O yüzden lütfen bu konuda daha duyarlı olalım yorumlarımızı yazarken mantığımızı ön planda tutalım
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla