-->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Bu gargamel sadece gs gözlüğüyle olaylara bakan bir adam, pozisyonları değerlendirirken bile hep öyle asla tarafsız olamaz ve bu olayda da tarafsız değildi. Adamı kapıda devlet adamı gibi karşılaması, kasetler çantanızda mı ilk kez göreceğiz demesine rağmen birden kasetlerin yayına verilmesi, beraber hazırladık ben mesaj bile çekemem demesi, kasetlerde tuzak kurdurmaya yardım etmesi... Gargamel öyle korkmuş ki en son da ali şeni bağlamış. Bir de amacının saldırı ve reyting olduğu, ahmet çakarın kendisini ve telegolü savunurken onun "ahmet çakara gitsin kendi programında konuşsun, ben onu yıldız yapmam, ahmet çakarın yalan söylemediği ne malum" gibi sözleri söylemesi. iyi de cihan oskayın yalan söylemediği ne malum. adam başlarken dedi ki ben teşvik verdim, iyi de adam kendi kendini yalanlıyor maç 4-0 bitmiş verse öyle mi biter ve zaten sonra veremedim diyor, adam sanki para vermeye angaje olmuş, len sana ne zaten fener şampiyon olmuş adamları arayıp keşke verebilseydik size de demenin ne mantığı var.Akşam iki maçı da izledim ve şikeyi kimin yaptığını daha net gördüm, zaten trabzonsporun gs sempatisini ve bağlantısını o gece sadi tekelioğlu anlatmıştı, ben ergün gürsoyun yeğeniyim diyerek.
Bu işler eskiden çok yapıldıu herkes yaptı, hatta milli maçlarda da federasyon yaptı cümle alem biliyor. Birini günah keçisi ilan etmek biizm toplumumuzun bir özelliğidir, deprem oldu tek veli göçer mahkemeye çıkmadı mı onun gibi yüzlerce binlerce insan gezmedi mi. BJK nın yapyıklarını cümle alem biliyor, hele gs nin yaptıkları yazılsa kitap olur. o yüzden eğer futbolda para varsa ve bunu yönetenlerde mafya ile içli dışlı ise bu son kaçınılmaz.
Yapılması gereken devletin bu konuya el koyması ve spor polisi yasasını çıkartması, mit içinde birim kurdurması ve her şeyi kayıt altına alacak sistemi kurması. Ama fifa asla devlet kurumlarının sporu denetlemesini istemiyor çünkü bu işi zaten organize eden fifa yı yönetenler. BBc belgeselini izlemediniz mi orda ne inanılması zor iddalar vardı.
lafın kısası ulusoy federasyonu bu ülkede futbolun gelişimine katkı yapması gerekirken sadece kupa dağıtım işini yapıyor, biraz kendi işine baksa da brezilya gibi futbol ekonomimizin başlıca damarı olsa.... Ligimiz herşeyiyle premier lig, la liga, seri a kadar avrupada ve dünyada izlenen ve gıpta edilen bir lig olsa.... zor mu bunlar yoo çok kolay sadece biraz ben kavgasını bir kenara bırakacak insanlara ihtiyacımız var.........
|