-->: UYGUN´MU LORANT´MI ?
"Sivasspor'u iyi tanıyorum"
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Werner Lorant, istedikleri gibi oynayamadıklarını belirtti. Lorant, düzenlediği basın toplantısında, yarın sahalarında karşılaşacakları Sivasspor'da geçen sezon görev yaptığını ve futbolcularını çok iyi tanıdığını söyledi.
İlk yarının son maçını sahalarında oynayacak olmalarının avantaj olacağını belirten Lorant, şöyle devam etti: "Sivasspor'u tanıyorum ama nasıl oynayacaklarını şimdiden kestirmek zor. Sakat futbolcuları varmış. Bu nedenle pozisyon değişiklikleri olmuş olabilir. Ancak, güçlü bir defansları var. Geçen yıl da öyleydi. Bunu Trabzonspor maçında gördük. Galatasaray maçında biraz uyanık olsalar maçı alırlardı. İlk 20 dakika çok iyi oynadılar. Bakalım bize karşı defans ağırlıklı mı oynayacaklar."
Lorant, takımdan kimlerin gönderileceğine ilişkin çıkan haberlere de tepki göstererek, ligin ilk yarısı bitmeden çıkan bu tür haberlerin futbolcuları olumsuz etkileyeceğini kaydetti.
Bu konuda hiçbir gazeteci ile konuşmadığını ifade eden Lorant, "Daha ilk yarı bitmedi. Bunların futbolcular üzerinde olumsuz etkileri var. Bu haberleri oyuncular okursa nasıl çıkıp oynayacaklar? Daha zamanız var. Bunları konuşacağız. Planlarımızı ligin ikinci yarısında yapacağız" diye konuştu.
Lorant, istedikleri gibi oynayamadıklarını vurgulayarak, bunu 1-0 öne geçtikten sonra 3-1 yenildikleri Antalyaspor maçında herkesin gördüğünü anlattı.
Kamp için İspanya'yı istediğinin de doğru olmadığına dikkat çeken Lorant, "İkinci yarıya çok iyi hazırlanmamız lazım. Ancak, kamp yeri için henüz karar vermedim, bakacağız" dedi.
Lorant, Sivasspor maçında taraftarların takımlarına destek olmalarını istedi.
kaynak:ligtv
|