Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Rakamlara Göre Böyle Ya Sizce ? ? ?
Alt 11.12.2006, 00:20   #21
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Rakamlara Göre Böyle Ya Sizce ? ? ?

Paylaşım için teşekkür ederim arkadaşım.
Yalnız benim görüşüme göre turkcell süper liginde analizlerden ve istatistiklerden çok,kent kulüp takımlarının bölgesel olumlu ve olumsuz etkenleri daha çok önemlidir.
Geçen sezon ilk devre sonu itibari ile istikrarlı bir çıkış yakalayan SİVASSPOR'umuz ne yazıkki kişisel çekişmelerin kurbanı olarak ikinci devreye başladı,sezon bitene dek biz taraftarların saçını başını yoldurdu.
Ancak bu sezon -geçen sezon ki ilk devre yaşadıgımız olumsuzlukları ilk 7-8 haftalık süreşde yaşadık ve ileride olası yaşayacagımız,kısır bir patronluk sorununu halletmiş bulunmaktayız.
Teknikdirektörlük koltuguna oturana dek BÜLENT UYGUN'un varlıgına karşı geliyordum ve yıkıcı bir unsur olarak bulundugu kanaatim vardı.
Teknikdirektör koltuguna oturdugu ilk gün itibari ile BÜLENT UYGUN'un bu görevde başarılı olacagını iddia etmiş ve başarılı olmak zorundadır demişdim.
Çünki süper ligde var olması için başarılı olmak zorundadır.
Günümüze geldigimizde hemen hemen sorunlarını halletmiş bir takımımız bulunmaktadır.Üç aşagı beş yukarı kadrosu oturmuş keza tribündeki taraftar destegi diger anadolu takımlarına nazaran üst seviyededir.
Bulundugumuz durum itibariyle başarılı olmamak için hiçbir neden yokdur.
Yeterki futbolcu kardeşlerimiz maçlara kendilerini iyi motive edebilirlerse rahat bir şekilde ilk devreyi üst sıralarda bitirebiliriz.
Alt 11.12.2006, 11:30   #22
AFK_SiVaSLiM
YASAKLI ÜYE

AFK_SiVaSLiM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AFK_SiVaSLiM ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Paylaşım için teşekkür ederim arkadaşım.
Yalnız benim görüşüme göre turkcell süper liginde analizlerden ve istatistiklerden çok,kent kulüp takımlarının bölgesel olumlu ve olumsuz etkenleri daha çok önemlidir.
Geçen sezon ilk devre sonu itibari ile istikrarlı bir çıkış yakalayan SİVASSPOR'umuz ne yazıkki kişisel çekişmelerin kurbanı olarak ikinci devreye başladı,sezon bitene dek biz taraftarların saçını başını yoldurdu.
Ancak bu sezon -geçen sezon ki ilk devre yaşadıgımız olumsuzlukları ilk 7-8 haftalık süreşde yaşadık ve ileride olası yaşayacagımız,kısır bir patronluk sorununu halletmiş bulunmaktayız.
Teknikdirektörlük koltuguna oturana dek BÜLENT UYGUN'un varlıgına karşı geliyordum ve yıkıcı bir unsur olarak bulundugu kanaatim vardı.
Teknikdirektör koltuguna oturdugu ilk gün itibari ile BÜLENT UYGUN'un bu görevde başarılı olacagını iddia etmiş ve başarılı olmak zorundadır demişdim.
Çünki süper ligde var olması için başarılı olmak zorundadır.
Günümüze geldigimizde hemen hemen sorunlarını halletmiş bir takımımız bulunmaktadır.Üç aşagı beş yukarı kadrosu oturmuş keza tribündeki taraftar destegi diger anadolu takımlarına nazaran üst seviyededir.
Bulundugumuz durum itibariyle başarılı olmamak için hiçbir neden yokdur.
Yeterki futbolcu kardeşlerimiz maçlara kendilerini iyi motive edebilirlerse rahat bir şekilde ilk devreyi üst sıralarda bitirebiliriz.
evet Hakan Abi Cok Güzel Dile Getirmissin Yani Basarili Olmamamiz Icin Bir Engel Su Anda Gözümüze Carpmiyor Tek Unsur Kaldi O Da Futbolcularimizin Uzerlerine Düsen Görevleri Eksiksiz Yerine Getirmeleri... Bunlari Basaramadigimiz Maclari Az Cok Hepimizde Seyretmisizdir Umariz Bu Maclar Sadece Gecmiste Kalir Ve Sivassporumuz Hakettigi Yerlere Ulasir...

Saygilarimla...
AFK_SiVaSLiM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Rakamlara Göre Böyle Ya Sizce ? ? ?
Alt 11.12.2006, 12:13   #23
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

BU TAKIM İLK YARIDA KAZANDIKLARI PUANLARI İKİNCİ YARIDA DA SÜRDÜREBİLİRSE BU SEZONU DA İSTEĞİMİZ YERDE BİTİREBİLİRİZ, İLK YARININ SON 5 HAFTASINDA ALINAN 10 PUAN BİZİ OLDUKÇA RAHATLATTI, İNŞALLAH İKİNCİ YARIYA DA İYİ BAŞLAYIP LİGİ İSTEDİĞİMİZ BİR YERDE BİTİREBİLİRİZ, İLK İKİ MAÇ GENÇLERBİRLİĞİ VE ÇAYKUR RİZE MAÇLARI ÇOK ÖNEMLİ...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Rakamlara Göre Böyle Ya Sizce ? ? ?
Alt 11.12.2006, 14:13   #24
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1031 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Rakamlara Göre Böyle Ya Sizce ? ? ?

İlk yarıda topladığımız puan kadar alabilirsek düşme korkumuz olmaz ancak 2. yarının daha zorlu olacağı aşikar inşaallah istediğimiz gibi sonuçlanır...