Rıza Çalımbay, geçen sezon Beşiktaş'la anlaştığını; ancak Sivasspor'un izin vermemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söyledi.
TEKLİF GELİRSE ÇALIŞIRIM, FİKRET ORMAN'I ÇOK SEVERİM. BENİ HEYECANLADIRAN İKİ YER VAR: İNÖNÜ VE 4 EYLÜL STADLARI
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çalımbay, "Beşiktaş'tan teklif gelirse, çalışırım. Ben Beşiktaşlıyım. Fikret başkanı çok severim. Beni heyecanlandıran iki yer vardır.Bir İnönü Stadı, diğeri 4 Eylül Stadı. Biri doğduğum büyüdüğüm yer, diğeri de futbola başladığım yer. Benim için çok kutsal yerler. Beşiktaş'tan bir teklif olursa elbette ki çalışırım. Ama şu anda Beşiktaş'la ilgili bir gelişme yok" dedi.
KASIMPAŞA GÜNDEMDE YOK
Sivasspor'la kesin olarak yollarını ayıran deneyimli teknik adam, "İyi bir takım olursa çalışmayı istiyorum. Çok hırslı ve istekliyim. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kasımpaşa'dan bana teklif gelmedi. Kasımpaşa Başkanı Zafer Yıldırım, Beşiktaş'tan benim yöneticim olan, çok sevdiğim saygdığım bir büyüğümdür. Turgay Ciner, çok sevdiğim bir büyüğümdür. Biz sürekli konuşuruz; ama Kasımpaşa'yla ilgili, kesin olarak, hiç bir şey yok. Geçen dönemde böyle bir teklif oldu; ama Sivasspor'da olduğum için gelemedim. Şu anda bir iki teklif var; ama bunların içinde Kasımpaşa yok" şeklinde konuştu.
BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞMIŞTIM, TEKLİF GELİRSE ELBETTE Kİ OLUR
Geçen sezon Beşiktaş'la yaptığı görüşmelere de değinen Çalımbay, "Geçen sezon Beşiktaş'la anlaşmıştım. Fakat Sivasspor'la mukavelem vardı. Sivasspor bana iki defa izin vermişti; Beşiktaş'la görüşmem için, benim Sivas'tayken şartım Beşiktaş isterse giderim şeklindeydi. Ama Beşiktaş'ta yönetim iki defa görüşmemize rağmen bir karar veremedi. Üçüncüsünde net şekilde karar verdiler. Bu kez de Sivasspor beni bırakmadı. Geçen yaz bir şanssızlık yaşadık. Normalde geçen sezon Beşiktaş'la anlaşmıştım. Beşiktaş'ta her zaman çalışmak isterim. Ama şu anda herhangi bir teklif yok" dedi.
Kaynak:
http://www.radyospor.com/Futbol/1653...a-anlasmistim-