Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor - Trabzonspor maç sonucu ne olur?
SİVASSPOR Kazanır 114 82,01%
Berabere Biter 16 11,51%
Trabzonspor Kazanır 9 6,47%
Katılımcı sayısı: 139. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 08.02.2011, 21:58   #291
nizamulmülk
Yeni Yiğido

nizamulmülk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nizamulmülk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

Dikkat ediyorum da forumda herkes asalım keselim formatında.İntikam naraları atıyorlar.Ama bu foruma girip de yorumları okuyan Trabzonlular kendini değere bindirip biyerleri kalkacak.İçlerine ne kadar da oturmuş diyecekler.
Benim temennim de Trafzonu ezerek yenmek emin olun.Ama öğrendiğim bişey var fazla hırs iyi değildir arkadaşlar.Yani ihtiras.Yenelim ezelim geçelim hiçbişey olmamış gibi yolumuza devam edelim.
nizamulmülk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 08.02.2011, 22:02   #292
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1184 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Ligin lideri ile oynuyoruz.Kolay maç olmayacağı kesin.Kaybetme ihtimalimiz de var.Ancak şu ana kadarki en önemli maçımız bu..3 puanın morali ve ilk yarı hezimet yaşadığımız takıma en az o hezimet kadar büyük bir çelme takmak da ileriki haftalar için büyük bir moral olacaktır.
Alt 08.02.2011, 23:45   #293
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

lazanyaların defansta buyuk sıkıntı var inşallah degerlendırırız öne gecersek kaybetmeyız ama gerıye dusersek ısımız zor gıbı ama hayırlısı ben takımdan cok umutluyum
Alt 08.02.2011, 23:52   #294
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Küstah oynayın

Son Bursaspor maçı gösterdi ki :Sivasspor , 16 puanla ligin 15 sırasında olmayı hak etmeyen bir takım.Topa basan,güzel futbol oynamaya çalışan,alan daraltabilen,rakipten top kapma becerisi olan hatta zaman zamanda olsa oyunun insiyatifini elinde bulunduran sempati futbolu oynuyor.Bu tabi ki Sivasspor adına önemli bir moral motivasyon kaynağı olmuştur.Ancak ne yazık ki bunu puana dönüştürememiş olmanın sıkıntı ve üzüntüsü şuan kendisini hissettiremese de Trabzon maçında da puan alamamamız halinde en önemli handikap olarak karşımıza çıkacaktır.Bu benim gelecek adına en çok kaygı duyduğum konu.Çünkü takımın güvenini ciddi boyutta zedeleyebilir bu durum.Onun içinse bir yerden başlayıp iyi oyunun karşılığını artı puan olarak hanemize yazdırmamız gerekiyor.Bu konuda puan kaybetse dahi iyi oynayan takımıza tribün desteğiyle takıma ve Rıza Hocaya güven takviyesi yapmayı unutmamalıyız.Öte yandan en önemli şansızlığımız ise biz oynarken kazanamadığımız için kötü oynayan rakiplerimize karşı istediğimiz şekilde puan üstünlüğü oluşturamamızdır.

Benim anlayamadığım bir konu Bursa maçı öncesinde çoğu kimse Sivasspor’un kazanbileceğine inanmıyordu.Nitekim de kazanamadı da.Hatta bunu kendime yedirmemiş:”BURSAYI YENMELİYİZ DEĞİL,YENERİZ” başlıklı yazımı yazmıştım.Ama ben eminim ki böyle düşünen taraftarlarımız dahi kendi düşüncelerinin nasıl gerçekleştiğine, Sivassporun oyununu gördükten sonra inanamamışlardır.Hatta beklide takımlarına güvenememenin o dayanılması güç pişmanlığını da yaşamış olmalılar.
Ben yinede her ne olursa olsun bir Sivas taraftarı olarak,taraftarımıza teşekkür ederim.İki yıl önce şampiyonluğa oynayan bir takımı gelmiş karda kışta destekliyorsun.Bu azımsanacak bir şey değil.(Antayaspor’lu Necati Ateş Lig Tv maç sonu röpartajın da bu konuda hayertini ve sempatisini dile getirdi.)Burada sayılar çok önemli değil.Niteliksel olarak bakıldığı zaman çok önemli olduğu daha iyi anlaşılabilir.Sayı olarak azız varsın olsun.biz bize yeteriz.Yeter ki iyi gün kötü gün,kar-kış.soğuk-sıcak demenden armanın peşinde olalım.Biz hiç kimseye benzemek,onlar gibi olmak zorunda değiliz.ben eminim ki Sivasspor kendine özgü tribün kültürünü ilerleyen yıllarda yarataracak.Bu şehrin gençleri kırmızı-beyaz formayı gururla giyeceklerdir.

Neyse lafı daha fazla uzatmadan asıl konuma yani Sivas-Trabzon maçına gelmek istiyorum.Bu maçı kazanabiliriz de kaybedebiliriz de bunlar futbolun içinde var olan şeyler.Üç ihtimalli bir maç.ben bir taraftar olarak Sivasspor dan kazanmayı ya da kaybetmeyi düşünmeden sahaya çıkıp,karşısındaki takımın ilk yarıda kendisini hakem desteğini arkasına alarak 6-1 yenen,bu skoru (hakaret geyiğ) yapmaktan çekinmeyen taraftar topluluğuna sahip bir takıma karşı onur,gurur meselesi olduğunu unutmadan oynamalarıdır.Bu bize mutlaka zaferi getirecektir.Yeter ki bu duygu ve düşünce olsunlar,inansınlar koşsunlar…Tribündeki seyirci coşacaktır.Sahadaki aslanlarla gurur duyacaklardır.

Bu maç bizim taktiksel hamleler ile kazanacağımız teknik boyutta bir maç değil.En azından öyle görmüyorum.Ben bu maç da 3 puan dahi istemiyorum.Ben bu maç da onurumuzla oynama cüretini gösterenlere hadlerini bildireceğimiz ,küstahça oynadığımız bir oyun olarak görüyor ve bunu bekliyorum, Sivassporlu futbolculardan.

Bırakın hava nasıl olursa olsun,rakibin ve kendinizin halini boş verin,yüreğiniz bizim yüreğimiz ;ruhumuz sizin ruhunuz olsun,korkmadan, hayır ve dualarımızın sizlerle olduğunu bilerek oynayın ALLAH size zaferi yaşatacaktır.Yenilseniz de sizi sevmekten vazgeçmeyeceğimizi unutmayın.Başarılar..
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı güneşyurdu'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: KÜSTAH OYNASIN SİVAS
Alt 09.02.2011, 00:48   #295
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

Standart Cevap: KÜSTAH OYNASIN SİVAS

Bu maç bizim taktiksel hamleler ile kazanacağımız teknik boyutta bir maç değil.En azından öyle görmüyorum.Ben bu maç da 3 puan dahi istemiyorum.Ben bu maç da onurumuzla oynama cüretini gösterenlere hadlerini bildireceğimiz ,küstahça oynamamız gereken bir maç olduğunu düşünüyorum. Sivassporlu futbolculardan bu duygu ve düşünce oynamalarını istiyorum.
Alt 09.02.2011, 00:52   #296
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

Neyse lafı daha fazla uzatmadan asıl konuma yani Sivas-Trabzon maçına gelmek istiyorum.Bu maçı kazanabiliriz de kaybedebiliriz de bunlar futbolun içinde var olan şeyler.Üç ihtimalli bir maç.ben bir taraftar olarak Sivasspor dan kazanmayı ya da kaybetmeyi düşünmeden sahaya çıkıp,karşısındaki takımın ilk yarıda kendisini hakem desteğini arkasına alarak 6-1 yenen,bu skoru (hakaret geyiğ) yapmaktan çekinmeyen taraftar topluluğuna sahip bir takıma karşı onur,gurur meselesi olduğunu unutmadan oynamalarıdır.Bu bize mutlaka zaferi getirecektir.Yeter ki bu duygu ve düşünce olsunlar,inansınlar koşsunlar…Tribündeki seyirci coşacaktır.Sahadaki aslanlarla gurur duyacaklardır.
Alt 09.02.2011, 00:53   #297
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

Son Bursaspor maçı gösterdi ki :Sivasspor , 16 puanla ligin 15 sırasında olmayı hak etmeyen bir takım.Topa basan,güzel futbol oynamaya çalışan,alan daraltabilen,rakipten top kapma becerisi olan hatta zaman zamanda olsa oyunun insiyatifini elinde bulunduran sempati futbolu oynuyor.Bu tabi ki Sivasspor adına önemli bir moral motivasyon kaynağı olmuştur.Ancak ne yazık ki bunu puana dönüştürememiş olmanın sıkıntı ve üzüntüsü şuan kendisini hissettiremese de Trabzon maçında da puan alamamamız halinde en önemli handikap olarak karşımıza çıkacaktır.Bu benim gelecek adına en çok kaygı duyduğum konu.Çünkü takımın güvenini ciddi boyutta zedeleyebilir bu durum.Onun içinse bir yerden başlayıp iyi oyunun karşılığını artı puan olarak hanemize yazdırmamız gerekiyor.Bu konuda puan kaybetse dahi iyi oynayan takımıza tribün desteğiyle takıma ve Rıza Hocaya güven takviyesi yapmayı unutmamalıyız.Öte yandan en önemli şansızlığımız ise biz oynarken kazanamadığımız için kötü oynayan rakiplerimize karşı istediğimiz şekilde puan üstünlüğü oluşturamamızdır.
Alt 09.02.2011, 00:54   #298
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

Sivas taraftarı olarak,taraftarımıza teşekkür ederim.İki yıl önce şampiyonluğa oynayan bir takımı gelmiş karda kışta destekliyorsun.Bu azımsanacak bir şey değil.(Antayaspor’lu Necati Ateş Lig Tv maç sonu röpartajın da bu konuda hayertini ve sempatisini dile getirdi.)Burada sayılar çok önemli değil.Niteliksel olarak bakıldığı zaman çok önemli olduğu daha iyi anlaşılabilir.Sayı olarak azız varsın olsun.biz bize yeteriz.Yeter ki iyi gün kötü gün,kar-kış.soğuk-sıcak demenden armanın peşinde olalım.Biz hiç kimseye benzemek,onlar gibi olmak zorunda değiliz.ben eminim ki Sivasspor kendine özgü tribün kültürünü ilerleyen yıllarda yarataracak.Bu şehrin gençleri kırmızı-beyaz formayı gururla giyeceklerdir.
Alt 09.02.2011, 01:01   #299
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

rıza hocam biliyorum ne küstah ne de nankör:ama ne olur 10-0 da yenilsen korkma,ileride bas, küstahça oynatki şu sivası dost düşman şanımızı duysun.
Alt 09.02.2011, 01:03   #300
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

rıza hoca sivası öyel küstah oynatmalısın ki rakip yalnızca soğukdan değil sivasdan korktuğu içinde titresin.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bitireceğiz, kÜstah, ligi, maçı, oynasin, oynayın, sivassportrabzonspor, sİvas, tahmin, yerde, yorumlarınız, İyi