--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
arkadaşlar lütfen gerçekleri sakınmayalım.bırakalım kıskançlığı.
trabzonspor anadolunun abisidir.ben bir sivaslı olarak bunu söylüyorum.önceliğim sivasspor ama anadoluda bir trabzonspor gerçeği var.bunu kabullenelim.bizim 4.büyük olmamız için ilk başta sivasta bunu gerçekleştirmek lazım.sivasta başka takımın barınmaması lazım.trabzonspor fenerbahçe maçı oluyor yada galatasaray yada beşiktaş deplasmanda bunların sayısı 500 ü geçmiyor.o da üniversite okuyanlar.fakat sivasta maç oluyor stad rakip takımla doluyor.işte büyük olmak için bunu yapmak lazım.başka takım şampiyon olduğunda sivasta kutlama yapılıyor trabzonda yapılamıyor.işte bunu yapmak lazım.bu yüzden boşuna çene yormayalım.biz ancak 5.büyük olabiliriz başka türlüsü gerçekten bi hayal.bu sene şanssız bi sezon geçirdik bana göre olmayacak maçları kaybederek ama seneye daha iyi olacaz sivasspor olarak.anadolu abisi olan trabzonspora karşı cephe almayalım istanbula karşı cephe alalım.yoksa bi kaç yıl sonra lig sadece istanbul takımları arasında olacak ve eriyecez anadolu olarak.
bazı arkadaşlar şimdi bu yazdıklarıma kızacak ne biçim sivslısın sivassporlusun diye ama görünen köy kılavuz istemez.ligin 4.büyüğü olmak hayali sadece bir hayal ve gerçekleşemeyecek bi duygudur.biz 5.büyüklüğe adayız..
unutmayınki kadromuzda trabzonlu oyuncular var.en azından haksızlık olur dimi..
saygılar herkese
zaralı cemal
|