ben sana sunu diyim werder bremenden mesut u 1.5-2 sene önce isteseydik alabilirmiydik.
cevabin hazir alamazdik biz degil diger büyük türk takimlarida alamazdi.
cünkü almanlar gelecek vaat eden oyuncuya teklif almiyorlar.
fenerbahce ve galatasaray artik transerleri bitirince acikliyorlar.
almanyada yasaman hangi oyuncuyu kim istedi kime gidecegini bilme anlamina gelmiyor.
mesutla tunay aynimi?
ben sadece önerimi yazdim ne havalara giriyosun?
yok kardes ne havasi sadece sunu söyledim mesut 2 sene önce tunay kadar da popüler degildi.anlatmak istedigim almanlar gelecek vaat eden oyuncuya teklif almiyorlar.onlarin aklisni basindan alacak teklifide bizim takimlar yapmaz sivasspor hic yapamaz.
Cünkü Galatasaraya transfer olacak gibi görünmüyor sebep son yillar GS ile Kayserispor transfer konusunda bir birlerine iyice ters düsmeye basladilar onun icin bu transferin olacagini sanmiyorum zaten Kayserispor da Ali yi kadro disi yapti.
Simdi devreye Ankaragücü girmis acaba diyorum baskan devreye girip bu tarnsferi bir an önce bitirse süper bir is yapmis olur.
Kardesler baska bir thread`te de yazmistim. Bence bize yerli forvet`te oynayan, genc bir yetenek lazim.Afrika`li 3 class oyunculara faydamiz yok bizim.Gercek yetenek`ler bizde bu Vatan`daBJK`nin Batuhan`i bize iyi uyar diye düsünüyorum, hem kaliteli hem de fazla tutmaz. Yas:18 Boy:1.92
Insallah Ertugral hocamisin eski takiminda Kaizer Chiefs de orta saha`da oynayan Siphiwe Tshabalala`yi Sivas`a transfer edebiliris.Kendisi 25 yasinda ve sol ayak.13 Güney-Afrika icin oynamis bir aktör.Kendisi 10num. position`da oynayan,cok cabuk olan,iyi pass atan ve gölcu atabilen bir oyuncu.YANI TAM BIZE GÖRE ERTUGRAL HOCAMIZ`DA ONU COK ISTIYOR