Alıntı:
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı
kimsenin sitedeki sivaslilarin fikirlerine gem vurma gibi bir hakki yoktur bu sitede yazan herkes sivaslidir yaratik falan yazanlar kendilerine baksinlar once zira daha dun siteye gelipte kendini sivasli zanneden ler kusura bakmasinlarda buradaki hemserilerim olumlu yada olumsuz kendi goruslerini yillardir bildirirken basarida sevinip basarisizlikta uzulurken sen neredeydin ki simdi sacma fikirlerinle yer edinmeye calisiyorsun hadi ordan derim ben sana daha fazla sozu uzatmadan
|
Yarası olan gocunur.. Elbette yaratıksınız.. Hemde zavallı yaratıklarsınız.. Vefakarlık öldümü, Büleny UYGUN'u savunmuyorum.. Sivassporumu savunuyorum.. İzan ve ve gerçekleri bir kenara bırakıp,i tribünlerde ve bu sitede hala etek altı vuranlar olsa olsa ancak zavallı yaratıklar olurlar.. Yiğidoluk ahde vefadır, yiğidoluk kötü gün dostluğudur, yiğidoluk adam satmamaktır, yiğidoluk bilirken susmak, bilemediği yerde dinlemek, yiğidoluk fedakarlık, yiğidoluk kadir şinaslıktır.. Kısacası Gerçek Yiğidoluk adam gibi adamlıktır.. Ötesinde ne söylenir ve ne yazılırsa sağ kulağımdan girer, sol kulağımdan çıkar.. Sizleri ve yaptığınız olumsuz yorumları sezon sonunda yok yok çok uzağa gitmeyeceğim, ilk yarı bitince bu nahoş yorumlarınız okumanızı salık vereceğim.. Tabiki kültür seviyeniz benim ne anlatmak istediğimi adrak ederse...