Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Sivasspor'da hafta içinde Keita ile kavga ettiği için süresiz kadro dışı bırakılan Mehmet Yıldız, camiadan özür diledi.
Geçen hafta yapılan antrenman sonrasında Malili oyuncu Keita ile kavga eden ve yönetim kurulu kararı ile süresiz kadro dışı bırakılarak A2 takımına gönderilen Mehmet Yıldız, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Yıldız, "13 Ekim Çarşamba günü takım arkadaşım Souleymane Keita ile aramızda istenmeden yaşanan olaylar beni derinden üzüntüye boğmuştur. Bir anlık öfkeyle içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiçbir zaman arzu etmediğim ve onaylayamayacağım şeylere neden oldu. Büyük bir gurur, onur ve şerefle 10 yıldır formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım Sivasspor'da şimdiye kadar böyle bir olayla ismim anılmamıştır. Talihsizlik olarak nitelendirilecek bu olayla ismimin anılması beni derinden üzmüş ve yaralamıştır. Benim hayatımda çok farklı yeri olan ve olmaya da devam edecek Sivasspor formasını ve camiasını böyle bir üzücü olayla yalnız bıraktığım için öncelikle yönetim kurulundan, futbolcu arkadaşlarımdan ve büyük Sivasspor camiası ile taraftarlarından özür diliyorum" dedi. Yıldız'ın özür açıklamasıne teknik heyeti dahil etmemesi dikkat çekti.
DHA