Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
Alt 04.06.2008, 22:21   #311
Antistanbul61
Yeni Yiğido

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Antistanbul61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BOMBA TRANSFERLER!!!

Alıntı:
fatih_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet gitmez bırakmaz bizi.Boşuna stress yapmayın.O butakımda jübilesini yapacaktır buna inanıyorum.Türkiye nin 4.büyük takımında oynadığının farkında zaten mehmet.Onun için biyere gitmeyecektir.Daha şampiyon olacağız dimi Mehmet im.
Alice harikalar diyarında

Faruk Özak araya girip Gökhan Ünal işini sonlandırmasaydı şu an Mehmet Yıldız neredeydi hepimiz biliyoruz .

Kendinize daha gerçekçi bir vizyon edinin
Antistanbul61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.06.2008, 22:24   #312
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Antistanbul61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Faruk Özak araya girip Gökhan Ünal işini sonlandırmasaydı şu an Mehmet Yıldız neredeydi hepimiz biliyoruz .

Vizyonunuzu artık genişletin .
Doğru söylüyorsun.. Fatih Tekke'de bizden gitti Zenit'e Gökdeniz'de Ankaragücü'nden gitti sanki. Bana öyle konuşuyormuşsun gibime geldi.
Alt 05.06.2008, 00:46   #313
fatih_bm
Yiğido

fatih_bm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 fatih_bm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Antistanbul61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kendinize daha gerçekçi bir vizyon edinin
Kıskanıyorsunuz camiamızı.Kadromuzu koruyoruzya bu korkutuyor sizleri.Aslında severim Trabzonspor u.Başarılı olsunlar isterim ama biz varken zor.Neyse arkamızda kalmaya alışın bu sene hedef şampiyonluk.İnşallah 2. siz olursunuz.
Ömür verdik yoluna vay
fatih_bm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.06.2008, 06:09   #314
Antistanbul61
Yeni Yiğido

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Antistanbul61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YuNuSPaSa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doğru söylüyorsun.. Fatih Tekke'de bizden gitti Zenit'e Gökdeniz'de Ankaragücü'nden gitti sanki. Bana öyle konuşuyormuşsun gibime geldi.
Gökdeniz ve Fatih Tekke 17 milyon € bonservis bedeliyle gitti . Sadece onlarda değil bu rakamın dışında Stepanov 3.5m€ , Marcelinho 3m€, Ersen 2m€ , Eller 2m€ , ve şimdi Çağdaş yakındada Hüseyin Avrupa yolcusu . Maddi açıdan , bütün sivassporu satsan belki bir Gökdeniz eder ne yazıkki .

Büyük klüplerde oynayan futbolcular isterse dünya starı olsun , eğer şampiyonluk iddasından uzak kalırsalar takım sil baştan kurulur . Sivasspor 15. hafta şampiyonluk diyordu , intortotoda bitirdi , kadroyu dağıtmayı göze alabilir mi ?

Ya da başka bir açıdan ligde tarihinin en kötü günlerini yaşarken bile Avrupa'ya 7-8 futbolcu iyi fiyatlardan satılabilir mi ? Sivas Avrupaya 3 futbolcu kaç senede ihrac edebilir ?

Avrupadan teklif gelen bir futbolcuyu istanbul ezikleri bile takımında tutamıyorken anadoludaki şehirlerin sosyal yaşam standartlarına bağlı olarak buraların klüpleri ne kadar başarabilir ?

Kaldıki birazcık medyayı takip etseydin Fatih ve Gökdeniz'in neden takımdan ayrıldığınıda bilirdin . Olayın parayla filan ilgisi yok , Trabzon şehrinden çıkmaları gerekiyordu .

Alıntı:
fatih_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kıskanıyorsunuz camiamızı.Kadromuzu koruyoruzya bu korkutuyor sizleri.Aslında severim Trabzonspor u.Başarılı olsunlar isterim ama biz varken zor.Neyse arkamızda kalmaya alışın bu sene hedef şampiyonluk.İnşallah 2. siz olursunuz.
Fatih , neyi , neden kıskanayım alahaşkına . Yeterki Sivas şu kadroyu korusun . Ben bütün mesajlarımda ne diyorum ?

Sen Trabzonu ne kadar seviyorsan ben Sivas'ı iki katı seviyorum bunuda bil . Yoksa ne işim var bu forumda . Biraz geçmişte yazdığım mesajlarıda oku lütfen .

Bahsettiğim konu ile senin ezberden okuduğun popüler medya klişesi lafların bir alakası yok .

Sivasspor taraftarında futbol kültürü ve bilincinin oturması şart .

Umut ediyorum Sivasspor yakın zamanda kendi hikayeseni yazmaya başlayacak ( inşallah öyle sezonlar yaşanacakki intertoto başarıdan sayılmayacak ) ve taraftarı medyanın gazına gelip 2. büyüklük 4.büyüklük gibi komplekslerinden sıyrılıp takımını tek efsaneymiş tek büyükmüş gibi destekleyecek .

Trabzonspor sizin yavaş yavaş yaşamaya başladığınız sorunlarlarla ayak oyunlarıyla ( henüz çok önemlileriyle karşılaşmadınız ) 40 yıldır mücadele ediyor .

Bakınız , bir kere bir başarıya ulaşırsanız insanlar buna tesadüf der . İnsanları susturmak içinse aynı başarıyı arttırarak tekrarlayabilmek gerekir . Başarıyı tescil etmek için .

Sivasspor ligin son haftalarında bir tezgaha kurban gitmiştir . Belkide şampiyonlar ligine gidecekti Sivas . Anlıyorum , çünkü son 15 yılda bu kadar rezalet klüp yönetimleri gelip geçmesine rağmen Trabzon olarak biz iki üç yılda bir mutlaka yaşıyoruz .

Şimdi gelecek yıl Sivas'ı rahat mı bırakacaklarını sanıyorsunuz? Bu sene yaşadıklarınızın misline Sivasspor taraftarı olarak ne kadar hazırlıklısınız ?

Türkiyede bir yıl çıkış yapıp ertesi yıl dağılan klüplerin sebeplerini hiç mi araştırmıyorsunuz ?

Benim düşüncem Sivasın ayakta durabilmesidir . Size bunu bütün samimiyetimle söylüyorum . Çünkü biliyorum 3-4 yıl bu kale yıkılmazsa bir Sivasspor kültürü oluşmaya başlayacak . Kendi hikayesini yazmaya başlayacak olan kendi klübünden daha büyüğünü görmeyecek bir kültür .

Bunları senin tabirinle Sivasspordan korktuğumuz çekindiğimiz vesaire içinmi söylüyoruz ? Hayır , Trabzon'un iyi gününde kötü gününde sayısız Sivaslı destek olabiliyorsa , bunun bir karşılığı olmalı . Eline 3 kuruş sıkıştırılıp sahaya atlayan bir adamın zamanın Trabzonspor yönetimi iç çekişmesi dışında bir anlam kazandırılmaya çalışılarak Sivas-Trabzon dostluğunu gümbürtüye götürmesine izin verilmemeli .

Bu dostun söylediğini hemen bir kenara atmayın , bir kere düşünün .

Konu Antistanbul61 tarafından (05.06.2008 Saat 06:22 ) değiştirilmiştir..
Antistanbul61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Antistanbul61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.06.2008, 07:48   #315
idhem
YASAKLI ÜYE

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 idhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şu söze bayıldım Fatih gardaşım

Arkamızda kalmaya alışın bu sene hedef şampiyonluk.İnşallah 2. siz olursunuz.

Katılıyorum.Anadolu kardeşliği bu işte.Şampiyon Sivas ikinci Trabzon.İyi sükse yaparız be.

Mehmet Yıldız'a dokunmayın,kardeşlik de bozulmasın
idhem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2008, 08:30   #316
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

buraya fenerli topçu tüfekçi bilmem neci konmamalıfenerliler ayrılıkcı
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2008, 10:02   #317
kadir984
Yiğido

kadir984 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 kadir984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HANİ ORTADA TRANSFER YOK ARKADAŞLAR EN AZINDAN BİR GÜZEL OYUNCU TRANSFER ETMEMİZ LAZIM ORTA SAHA VE FORVETTE OYNAYABİLECEK
Alt 06.06.2008, 16:17   #318
Plexus
YASAKLI ÜYE

9 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Plexus FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
idhem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu söze bayıldım Fatih gardaşım

Arkamızda kalmaya alışın bu sene hedef şampiyonluk.İnşallah 2. siz olursunuz.

Katılıyorum.Anadolu kardeşliği bu işte.Şampiyon Sivas ikinci Trabzon.İyi sükse yaparız be.

Mehmet Yıldız'a dokunmayın,kardeşlik de bozulmasın
mehmet yıldızı alamazlar bence. gökhan ünala baya para vermişlerdir, mehmeti de alırlarsa gol manyağı olurlar.
Plexus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2008, 16:27   #319
idhem
YASAKLI ÜYE

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 idhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yok ya benim duyumlarım sağlam.Başkanları Mehmet Yıldız ve Yıldıray Baştürk ile anlaşmış çoktan.Kombine satışlarının çoğalmasını bekliyor.Gör bak haftaya patlar bomba.

Duyumlarım sağlam diyorum.
idhem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2008, 16:31   #320
Plexus
YASAKLI ÜYE

9 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Plexus FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
idhem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yok ya benim duyumlarım sağlam.Başkanları Mehmet Yıldız ve Yıldıray Baştürk ile anlaşmış çoktan.Kombine satışlarının çoğalmasını bekliyor.Gör bak haftaya patlar bomba.

Duyumlarım sağlam diyorum.
yok arkadaş onları da alırsalar bizim şampiyonluk gider... gs, gb ve vjk ile beraber ikincilik için oynarız anca.

mecnun baba satma mehmet yıldızı.
Plexus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bomba, transferler