Bencede kesinlikle "TARIH" olmamali... ne kadar kulaga hos gelsede sacma oluyor, 18 Mart, 4 Eylül vs vs..
Zaten ihaleyi alan sirket gelipte bu forumu okumayacak halk ne istiyor diye, o kadar milyonlari verdigine göre kendi ismini koyacak,biraz projeleri inceledim hepsinde alisveris merkezide mevcut ve spor kompleksleri. Bir alisveris merkezine 4 Eylül stadi diyemezsin herhalde. Muhtemelen Park / Center ismide olur! Ayrica Sivasspor küme oynayan bir takim degil, kafaya oynuyor dolayisiyla UEFA da Türkiyeyi temsil etme olanagi yüksek bir takim. Onlarida göz önünde bulundurarak Internationl Isim söz konusu ola bilir yani Park/ Center eklentili.
Aslinda ben cok degisik birsey isterdim, sadece Sivas icin degil Türkiyede herhangi bir stada eski padisah isimleri.Misal Sultan Süleyman Arena, Fatih Sultan Mehmet Park..Tabii böyle isim koyacaklarini hic zannetmiyorum ama güzel olurdu.
19,Mayis
4 Eylül
18 Mayis
ATATÜRK stadi Bursa
ATATÜRK stadi Antalya
ATATÜRK stadi Denizli
ATATÜRK stadi Rize
ve birsürü daha say say bitmez, arkadaslar ben biktim bay geliyor yani cok sIkIci oluyor bu isimler.
Avni Aker, Sükrü Saracioglu, Inönü Alisami Yen , Kamil Ocak bakin bu tip isimler hos, cok güzel...
Sivas sampiyon olursa ( ki INSALLAH OLACAK) o zaman 50 sene sonra Mehmet Yildiz stadyumu diye bilirz veya Balili Park
Sivas Kongres Merkezi
Madem icinde hersey mevcut olacak buyurun size isim .....