Cevap: Stadyum Manifestomuz!
BEN ARTIK bu stadyum hayalinden vazgeçtim,bu kadar 2.sınıf şehir yerine koyulan ,bukadar diğer şehirlerden aşağı muamelesi görülen,şehirdeki valisi,belediye başkanı,ticaret odaları,vekilleri ,kulüp başkanı,halkı vs ,kafasını kuma gömmüş,seslerini soluklarını çıkartmıyorlar,3.ligde ,2.ligde ,oynayan şehirlere 35 bin kişilik stad ,spor salonu,olimpiyat köyü,vs yapılırken sivasımıza 30 bin üstü stad yapmaya naz ediyorlar ve maalesef burda bile parti menfaatlerini savunan 25 bin kişilk stad neyinize yetmiyor diyenler oldukça fazla ,trabzona bu staddan önce sadece gençlik olimpiyatı,için 350 milyon€para harcanırken,stad hariç ,sivasa 100 milyon tl yi çok gören sivası satsan 55 milyon etmez diyen ,aslında bunu savunan zihniyet ve o zihniyetin yalakalığını yapan, bana göre hepsinin kellesi, paçası ,kanı ,ciğeri gavur parasıyla 5 cent etmeyecek canlıların ne kadar fazla olduğunu görünce stad konusunda umudumu yitirdim,bekleyecez görecez artık,gönüllü olsalardı ayın 9 da stadın açılışı yapılırdı,4 yıl geçti insan ALLAHTAN korkar.
|