Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: PANKARTA NE YAZALIM....
Alt 26.09.2008, 23:06   #321
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: PANKARTA NE YAZALIM....

Pankart güzel olmuş Emre gardaş,
sana bu konuda kesinlikle güveniyoruz. Aklına bişey gelmesin.
Senin verdiğin uğraşları ve çabalarını gayet iyi biliyoruz.
Tekrardan vermiş olduğun bunca emek ve uğraş için teşekkürler.
Pankarta destek veren herkese teşekkürler.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RüStü ElmaS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2008, 23:08   #322
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kim bunu diyen biraz adamsa, biraz o saklandığı eteğin altından kafasını çıkarıp ismini fısıldasın.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2008, 23:09   #323
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelıkle herkesın kandılı mubarek olsun...cok sukur pankartımızı tellere asamasakda bellı yerlere gostermeye calısdık...girişde 15 20 dk komserlere dik dökdük almıyorlardı ama zor bela içeri sokduk...daha sonrada pankartı acarken bıraz zorluk yasadık ama olsun...

bu arada deyinmek ıstedıgım ıkı konu var
birincisi gecmısde bu siteden rant elde edenler duyduguma gore bana ve arkadaslarıma bu işten cıkar elde ettıgmızı soyluyorlarmıs...beni tanıyan tanır bılen bilir istesem 100 200 mılyon fazladan cebıme atardım ama adımız hiçbir zaman bilet sattı para dilendiye cıkmadı aslada cıkmaz...il dısından gelen paralar 140 mılyona ulasdı murat abiyle birlıkde bunun yuzunden sıvasda pek para toplamadım...

iki pankart yapdırdık bırısını saolsun murat abi karsıladı diğeri de 1,5 a 4 metreden 150 mılyon tuttu bununda 50 mılyonunu sagolsun denge ajans dan abimiz ındırım yapdı geriye 100 mılyon kaldı bende su anda 140 ytl para kaldı artan 40 lırayıda murat sarılar abıyle ırtıbata gecıcem pazartesi göndericem bizim ismimiz cinsmimiz sivas tribununde herseyden once gelir!!!...

pazartesi ise kımse gocunmasın kımse ben ve arkadaslarım hakkımda kotu konusmasın diye bankadan döküm alıp kım ne kadar para gonderdı tek tek belgeyle baslık acıcam...

Yasasın Rantci Olmayan Taraftarlar.....
kardeş kim ne derse desin biz seni biliyoruzz seni üç kuruşa beş kuruşa tenezül edecek kişi değilsin.
inşallah babamın hastalığı iyi olursaa size ankaraya bir otobüs çıkardacağım ankaradanda üç puanlaa geleceğizz takmaa kafanaa emreciğim
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2008, 23:28   #324
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

helal olsun bu kadar kısa zamanda bu kadar dar bütçeyle iyi iş çıkarmışsınız emeği geçen herkese teşekkürler, yener , emre çok teşekkürler ve diğer tüm yiğido kardeşlerime
-->: PANKARTA NE YAZALIM....
Alt 26.09.2008, 23:57   #325
yigido0058
Acemi Yiğido

yigido0058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 65 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 yigido0058 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: PANKARTA NE YAZALIM....

pankartlar gerçekten güzel olmuş orijinal ve kaliteli yalnız benim anlamadığım bu işe hiçbir katkı sağlamamış sadece eleştirmekten öte başka bir icraatı olmayanlar neden verilen emeğe saygı duymak yerine yersiz ve lüzumsuz eleştirilerde bulunuyorlar ben burdan tüm olumsuz eleştirilere rağmen mantıksız ve akıl dışı yorumlarda bulunanlara söz söylemeyi köstek olmayı bırakmalarını ve sivasspora maddi manevi ellerinden gelen desteği vermelerini diliyorum emek harcanan fedakarlık yapılan çalışmaları da takdir etmelerini bekliyorum emre ve yener kardeşime bu pankarta destek verenlere üçyıldız ve murat sarı abimize organizasyona maddi ve manevi katkı ve destek sağlayanlara sonsuz teşşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum allah hepinizden razı olsun emre ve yener kardeş sizin emeğiniz büyük bu işte yapılan tüm mantık dışı eleştirilere aldırmayın emre kardeşe para mevzuunda haksız şekilde yüklenenlere de yazıklar olsun diyorum üç beş kuruşun hesabını yapıyorsunuz ben söylemek istemiyorum ama ben de bu pankart işine 15 ytl maddi katkıda bulundum benim için sivassporuma milyonlar feda olsun daha çok yardım da bulunmak isterdim ama öğrenci olduğumuzdan ancak bu kadar katkı verebildik ben şahsım adıma sivassporuma bu para kat ve kat helal olsun onlar bu desteği her zaman hak ediyor yener kardeşe de burdan sesleniyorum banka dökümüne felan gerek yok biz yapılan icraatı gözümüzle gördük hakkımız sana ve emreye sonuna kadar helal olsun bu organizasyona bizlerinde katkı sağlamasında araç olduğunuzdan dolayı allah sizden kat ve kat razı olsun....
yigido0058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı yigido0058'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2008, 00:00   #326
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ANADOLUNUN GURURU VAR ARTIK
*********SİVASSPOR*********
Arkadasim bu biraz yanlis anlasilabilecek bir ifade bence, Anadolu'ya haksizlik olur.

Mesela "ANADOLU'NUN YENI GURURU" daha kavrayici, bütünlestirici olmaz mi?
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2008, 00:03   #327
4eylulcehennemi
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 4eylulcehennemi SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR4eylulcehennemi SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR4eylulcehennemi SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR4eylulcehennemi SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR4eylulcehennemi SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR4eylulcehennemi SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz pankartlar müthişti.Emre gardaşım daha çok kullanacaz o pankrtları ses getirecek eminim.
4eylulcehennemi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylulcehennemi'a Teşekkür Ediyor...
--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....
Alt 27.09.2008, 00:15   #328
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....

Alıntı:
yigido0058 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
pankartlar gerçekten güzel olmuş orijinal ve kaliteli yalnız benim anlamadığım bu işe hiçbir katkı sağlamamış sadece eleştirmekten öte başka bir icraatı olmayanlar neden verilen emeğe saygı duymak yerine yersiz ve lüzumsuz eleştirilerde bulunuyorlar ben burdan tüm olumsuz eleştirilere rağmen mantıksız ve akıl dışı yorumlarda bulunanlara söz söylemeyi köstek olmayı bırakmalarını ve sivasspora maddi manevi ellerinden gelen desteği vermelerini diliyorum emek harcanan fedakarlık yapılan çalışmaları da takdir etmelerini bekliyorum emre ve yener kardeşime bu pankarta destek verenlere üçyıldız ve murat sarı abimize organizasyona maddi ve manevi katkı ve destek sağlayanlara sonsuz teşşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum allah hepinizden razı olsun emre ve yener kardeş sizin emeğiniz büyük bu işte yapılan tüm mantık dışı eleştirilere aldırmayın emre kardeşe para mevzuunda haksız şekilde yüklenenlere de yazıklar olsun diyorum üç beş kuruşun hesabını yapıyorsunuz ben söylemek istemiyorum ama ben de bu pankart işine 15 ytl maddi katkıda bulundum benim için sivassporuma milyonlar feda olsun daha çok yardım da bulunmak isterdim ama öğrenci olduğumuzdan ancak bu kadar katkı verebildik ben şahsım adıma sivassporuma bu para kat ve kat helal olsun onlar bu desteği her zaman hak ediyor yener kardeşe de burdan sesleniyorum banka dökümüne felan gerek yok biz yapılan icraatı gözümüzle gördük hakkımız sana ve emreye sonuna kadar helal olsun bu organizasyona bizlerinde katkı sağlamasında araç olduğunuzdan dolayı allah sizden kat ve kat razı olsun....

yok saolun ıyı dıleklerın ıcın ama hakaret yapanların bır sekılde neyın ne oldugunu ogrenmesı lazım...daha konusucak cok seyım var ama neyse yoksa ben 19 yasındayım yaklasık 7 8 senedir tribundeyım kımın ne oldugunu ne olmadıgını herkesden ıyı bılıyorum...

Alıntı:
bjk58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
pankart burda paralar boşa gitmemiş bence .....

[IMG][/IMG]
ilk pankartta reklamcı abımız m harfını unutmus yazmayı..sonradan ekletıcez bu arada
-->: PANKARTA NE YAZALIM....
Alt 27.09.2008, 00:38   #329
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: PANKARTA NE YAZALIM....

NEySeki Cümlede AnLam ßozukluqu oLmamış Emre ßayraqıda MAratonun diqer koşeisne Açtık Anti İStanbul Forza Anadolu oda qöRünmüş ßi Ara Tw De FLan qazetelerde Cekiodu
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....
Alt 27.09.2008, 00:48   #330
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....

Alıntı:
NAUGHTYBOY58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEySeki Cümlede AnLam ßozukluqu oLmamış Emre ßayraqıda MAratonun diqer koşeisne Açtık Anti İStanbul Forza Anadolu oda qöRünmüş ßi Ara Tw De FLan qazetelerde Cekiodu
siz maratonda açtınız ben bayrağı görecem diyorum.o lig tv olacak kanal sanal bir bayrak indirmez mi maratonun üzerine yığıldım resmen yaw en çok bayrağı merak ediyordum göremedim.başka maça inşallah.yaw merak ettiğim Allah razası için foto çeken olmadı mı
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...