Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı
Bu sitenin yöneten kısmına sesleniyorum.
Bu site artık siyaset sitesi oldu buna bir son verin,stat bahane edilerek her seferinde ıslatılıp hükümete karşı bir karalama var.Başkan doğan ürgübü bir otobüs verecek diye 10 gündür resmini siteden kaldırmayan, başkandan büyük destek diye finans edenler nedense geçmişte 4 yılda sivasın çehresini değiştiren başkana ihanet etmiyorlarmı.Sizden hiçbir şey olmaz küçük olayları kendi siyasi idolünüz oldumu büyük olarak gösterip büyük işler yapanları yerin dibine sokun durun belki 7 büyük şehir olursunuz bekleyin.Bizden bir p.. olmaz.Çok met ederek getirdikleriniz in ne yaptığı ortada.sizinkilerde gelince belki yapar.bu kafaylada belki isteklerinize kavuşursunuz.
|
bizim methettiklerimiz? hatta biz? ben de stadın yapılmayışından şikayetçi olanlardan yani bahsettiğiniz "hiçbir şey olmayacaklar" dan biriyim.. ama kimseyi methettiğimi ya da siyasi söylemde bulunduğumu hatırlamıyorum. ortada bir söz var, söz olmasaydı bile bir hak var ve bu sözü veren bir siyasetçi ise, bu hakkı arayacaklarımız siyasetçiler ise stadyum meselesinin siyasetle de alakası varmış. ne yani gözümüzü kapatıp bekleyelim mi "acaba bir şey olacak mı" diye? o zaman nerde kalır bizim taraftarlığımız ve memleket sevdamız? memleketimizin hakkı verilmiyorsa buna sessiz kalmak en büyük acizliktir. özellikle de taraftarı olduğun parti zarar görecek diye sessiz kalıyorsan.
site siyaset sitesi oldu diyorsunuz ama bu konu altındaki ilk siyasi söylemi az önce siz yaptınız. ayrıca bir konuda siyaset yapılsa da site siyaset sitesi olmaz ki bu konu direk olarak sivassporumuzla ilgili. parti sevdası uğruna memleket sevdası göz ardı edilemez hükümeti karalayan yok kim yanlışsa ona laf edilir biz kimseyi gözü kapalı savunmuyoruz ve siz de yapmayın özellikle de sivasspor a gönül veren insanlara hakaret ederek