Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi burda,kim olursa olsun,Sivassporlu-trabzonsporlu-fenerbahçeli-galatasaraylı- beşiktaşlı veya herhangi bu kulübün taraftarı.İstediği yazıyı yazabilir,fikrini savunabilir.Fikir yürütmek,neticesinde bir insan eğer gündelik hayatta var ise,embesil değilse tabiki bir fikri bir yorumu olacak.
Yukarıdaki yazılar yaklaşık 310 kadar hepsini okudum,300 kadar silinen yazıda oldu.
Ne yazıkki,her kim olursa olsun,başkalarının fikirlerine veya o konu dahilindeki görüşlerine tahammülü yoktur.
Olması gereken,ki en nihayetinde en doğrusu şudur,her bir üye eğer topicleri okuyorsa,burda aklına bir fikir geliyorsa,o fikrini beyan etmek en doğal hakkıdır.Ne yazıkki,bir anda burda kendini Sivasspor veya trabzonspor savunuculuğu yerin koymak bana çok komik geliyor.Her bir üyenin bir fikri,diğer üyelere saygısından dolayı bir yorum yapması daha sağlıklı olur.
Hal böyle olması gerek,başka üye-takım veya şahıslara hakaret etmeden-tahrik etmeden-fikir babında her türlü görüşleri yazması gerekmektedir.
umarım tüm üyeler bu doğrultuda fikirlerini yazarlar.
Basayev58 arkadaş,bir bakıma sizin yazınızı alarak size hitaben yazdım gibi gözüküyor ama,sizin yazınız en son olduğu için alıntı yaptım,bu doğrultuda site içine tüm üyelere hitaben yazmaktayım.
|
şimdi albina kardeş tamam buraya herr takımın tarafatrıı gelebilir burası herekese açık bir forumm fenerbahçelisi,galatasaraylısı ,beşiktaşlısı gelsinn zaten geliyorlarr.
siteye kim hakim dersen biz hariç herkes hakimm bizim istediğimizz biz hangi takımla oyunuyorsak o hafta oynayacağımız takımın tarafatrına biraz dur densinn.
şurda 5 tane sivası seven trabzonlu var adamın biri geliyorr bir yorum yapıyorr o beş kişinin emeklerini alıp gidiyorr sonra işin içinden çıkılmaz bir hal alıyorr.
burda bu sitede ortamı geren site taraftarları kadar siz yöneticilerinde suçu varr söylediğimiz uyardığımız haldee gelen trabzonlu arkadaşlara bir kısıtlama koymadınız sonra baktınız işler çığırından çıkıyor olaya el koydunuz eğer yöneticiysen bu sitede lütfen ama lütfen bugünü düşünmeyinn yarını düşünün biz site üyeleri bugünü yaşıyoruzz.
ayrıca tekrar buraya gelen dostluk mesajları veren trabzonlu kardeşlerimim alınlarından öpüyorumm.
birde bende basayevin yazılarını hep okurum gerçek manada bir sivaslı olduğuna kanaatım sonsuzdur.
birilerine hoş sempatik görüneceğiz diye zaten tek sevdası sivas olan bir arkadaşımızda küsdürülmesinn
keşke basayeve konulan tepkiler uyarı mesajları burda sivassporluyum deyipde yanar döner olan yorumlarını yanar dönen yapan kişiler içinde yapılsydııı.
ayrıca bu mesajım bir veya bir kaç kişiyi hedef alarak yazılmamıştırr kimseye bir kastım kimseylede bir husumetimm olmaz olamazz