Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 14:40   #331
zdjecia61
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zdjecia61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

DERDİMİZ AYNIDA TABİKİ BJK TS FB ZATEN BUNLARIN BİZ EZELİ RAKİBİYİZ
BURSAYA 5 ATTIGIMIZ YILU UNUTTULAR TRABZON KÜMEYE DİYE BAĞIRDILAR
ASTON VİLLAYI 1-0 YENDİĞİMİZİ LİVERPOOLU 1-0 LYONU 4-3 BARCELONAYI 1-0 DAHA SAYMAMA GEREK YOK YENİN GELİN ELİNİZİ ÖPECEZ
zdjecia61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 14:42   #332
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi burda,kim olursa olsun,Sivassporlu-trabzonsporlu-fenerbahçeli-galatasaraylı- beşiktaşlı veya herhangi bu kulübün taraftarı.İstediği yazıyı yazabilir,fikrini savunabilir.Fikir yürütmek,neticesinde bir insan eğer gündelik hayatta var ise,embesil değilse tabiki bir fikri bir yorumu olacak.
Yukarıdaki yazılar yaklaşık 310 kadar hepsini okudum,300 kadar silinen yazıda oldu.
Ne yazıkki,her kim olursa olsun,başkalarının fikirlerine veya o konu dahilindeki görüşlerine tahammülü yoktur.
Olması gereken,ki en nihayetinde en doğrusu şudur,her bir üye eğer topicleri okuyorsa,burda aklına bir fikir geliyorsa,o fikrini beyan etmek en doğal hakkıdır.Ne yazıkki,bir anda burda kendini Sivasspor veya trabzonspor savunuculuğu yerin koymak bana çok komik geliyor.Her bir üyenin bir fikri,diğer üyelere saygısından dolayı bir yorum yapması daha sağlıklı olur.

Hal böyle olması gerek,başka üye-takım veya şahıslara hakaret etmeden-tahrik etmeden-fikir babında her türlü görüşleri yazması gerekmektedir.
umarım tüm üyeler bu doğrultuda fikirlerini yazarlar.

Basayev58 arkadaş,bir bakıma sizin yazınızı alarak size hitaben yazdım gibi gözüküyor ama,sizin yazınız en son olduğu için alıntı yaptım,bu doğrultuda site içine tüm üyelere hitaben yazmaktayım.
şimdi albina kardeş tamam buraya herr takımın tarafatrıı gelebilir burası herekese açık bir forumm fenerbahçelisi,galatasaraylısı ,beşiktaşlısı gelsinn zaten geliyorlarr.
siteye kim hakim dersen biz hariç herkes hakimm bizim istediğimizz biz hangi takımla oyunuyorsak o hafta oynayacağımız takımın tarafatrına biraz dur densinn.
şurda 5 tane sivası seven trabzonlu var adamın biri geliyorr bir yorum yapıyorr o beş kişinin emeklerini alıp gidiyorr sonra işin içinden çıkılmaz bir hal alıyorr.
burda bu sitede ortamı geren site taraftarları kadar siz yöneticilerinde suçu varr söylediğimiz uyardığımız haldee gelen trabzonlu arkadaşlara bir kısıtlama koymadınız sonra baktınız işler çığırından çıkıyor olaya el koydunuz eğer yöneticiysen bu sitede lütfen ama lütfen bugünü düşünmeyinn yarını düşünün biz site üyeleri bugünü yaşıyoruzz.
ayrıca tekrar buraya gelen dostluk mesajları veren trabzonlu kardeşlerimim alınlarından öpüyorumm.
birde bende basayevin yazılarını hep okurum gerçek manada bir sivaslı olduğuna kanaatım sonsuzdur.
birilerine hoş sempatik görüneceğiz diye zaten tek sevdası sivas olan bir arkadaşımızda küsdürülmesinn
keşke basayeve konulan tepkiler uyarı mesajları burda sivassporluyum deyipde yanar döner olan yorumlarını yanar dönen yapan kişiler içinde yapılsydııı.
ayrıca bu mesajım bir veya bir kaç kişiyi hedef alarak yazılmamıştırr kimseye bir kastım kimseylede bir husumetimm olmaz olamazz
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
--->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 15:02   #333
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
gusbut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor taraftarı maça gelsin başımızın üstünde yerleri var bizimkilerin dediği tek kelime şudur...adam gibi gelen herkes maçını adam gibi izler takımını adam gibi destekler ve adam gibi gider...

...
gecen sene geldıgımızde tahrık fılan olmasın dıye atkılarla formalarla gezmedık stada gıderken sadece formalı atkılı gıtttık...stad gırısınde 50 60 kısılık trabzon taraftarıyla beraber "anadolu" dıye bagırdık ama ıcerı bır gırdık pankart astık diye dunya kadar kısı geldı baskı yapdı kaldırın denildi...ama pankartımıza olan saygımızdan gerı adım atmadık...bıze neden ındırılmek ıstendıgı oncekı sene ts lılerın sıvas da pankart asamamalarıymıs...sankı bız astırmadık bız ındırsınler emırı verdık...bundan sonrada olaylar koptu dısarda bagırdıgımız ts lıler bıle kale arkasına gıderken onumuzden gencı yaslısı erkegı kadını demedıklerı kufuru bırakmadılar..."pkk lı sınız" dıye bagıranlar oldu...ben butun ts lılerı bunun ıcın dahıl etmıyorum ama artık hıc bır sevgım kalmadı kalmazda ts lıler ıcın...benım unıversıtede onlarca trabzonlu yakın arkadasım var hıcbırıylede sorunum yok..bızım ts taraftarıyla kinimiz nefretımız olsa bugun sivas da bir insan bile ts formasıyla gezemezdı...

he yanarım yanarımda cılgınlar 58 dekı arkadasların ıstegıyle cogu macda 61. dk da trabzon dıye bagırdıgıma ve onun bagırtmama neden olan ts taraftar grubunun macbasından sonuna kadar hatta stad bosaldgında bıle sıvas a kufur eden ınsanlardan olustuguna....

son olarak sonunda en kotu sey de olsa sırf ınadına " gelemezler " dıyenler ıcın trabzona gıdecem ıns....
--->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 16:50   #334
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Ausrufezeichen --->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
İhtilal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.

İlk başta Sivaslı yönetici arkadaşlara nacizane eleştirim. Burası sizin siteniz, forumunuz. Buraya rakip takım taraftarlarını alıp takımınız aleyhine yazılar, hakaretler yazdırmanız ne derece doğru ? İster istemez rekabet ortamında bu tip forumlarda ikili konuşmalar/yazışmalar tartışmaya ve karşılıklı sataşmaya varacaktır. Trabzonspor taraftarıyla (gerçek) Sivaspor taraftarının birbirleriyle hiç bir alıp veremediği olamaz. Olmaz. Bunları tribüncü tayfası iyi bilir. Ama bağzı konular iki taraf tarafından gereksiz yere büyütülüyor. Uzatılıyor.

Ayrıca Trabzonlu ve de Trabzonsporlu arkadaşlar buaraya gelip yazıyorsa kendilerine sataşılacağını bilip kendinde gerekli ağırlığı görüyorsa buraya yazmaları hem iki takım taraftarı ilişkileri açısından hem de gerçek Anadolu taraftarı oluşumu açısından en sağlıklısı ve doğrusu olacağını akıllarından çıkarmamalılar. İlk başta dostluk/kardeşlik yazılarının ardına karşılıklı atışma/sataşmalardan sonra kimseye dostluktan kardeşlikten dem vuramayız. Bu iki kulüp taraftarı içinde geçerli. Bırakın Sivaslılar'la uğraşmayı da kendi işinize bakın.

Bir kaç Sivaslı arkadaşın yazısını okudum. Trabzon'u yenmek istemeleri, parçalamak istemeleri vs. gayet (kendileri açısından) normal. Normal olmayan neden kendilerini küçük görüyor olmaları. Neden 4. (üncü!) büyük yerine koymak istemeleri. 4. büyük nedir ya Kimdir diğer 3., 2., 1. büyükler. Olacaksanız en büyük olun. Trabzon'u büyükten (ki Trabzonsporlular İstanbul haramzadelerini ve sempatizanlarına kocaman takımlar yaftalarını yakıştıranlara ise sadece güler, geçer) kabul etmiyorsanız ki bundan hiç gocunmam, ben beni, benim var olan gücümü bilirim; neden İstanbul'un hegamonyasını baştan kabulleniyorsunuz !? Neden daha baştan İstanbul'un karşısında teslimiyet bayrağını açıyorsunuz !? En büyük Sivas diyebilinmeli. Derken de buna can-ı gönülden inanılmalı. En büyük Sivas dedikten sonra İstanbul daha büyük diye içinizden geçiriyorsanız ne anlamı kalıyor kendi kendinizi kandırmaktan başka. Tarfatarcılık oynamaktan başka. Kimse beni yanlış anlmasın. Buraya Trabzon'du Sivas'ı o galip gelecek bu parçalayacak, intikam felan söylemleriyle yazmaya gelmedim. Sadece sizlerin bu teslimiyetçi Anadolu taraftarı tavırlarınız bir Trabzonspor taraftarı olarak beni rahatsız etti nacizane aklımdan geçenleri yazmak istedim. Trabzonspor nasıl Trabzonspor oldu sanıyorsunuz. İstanbulmuş, büyükmüş, itaat etmiş... İstanbul ve sempatizanlarının gözünde Sivas, Kayseri ve diğer Anadolu takımları bu ligin sadece yardımcı oyuncaları. Aynı elbiseyi Trabzon'a da biçemeye çalışıyorlar. Tırı vırı...

Biliyorum ki bir çok arkadaş beni ahkam kesmekle hikaye anlatmakla itham edecek. Doğrudur. Belki de misafir olarak yaptığım budur. Ben yalanım sizler ise doğru; tek doğru ise sizin ve tüm Sivaslılar'ın kalbinden geçmesi gereken tek doğrunun Sivas Spor ve en büyük hatta tek büyük olduğudur. Yoksa sizlerde bu ligin yardımcı aktörlerinden başka hiç bir şey olmadan kaybolup gitmeye mahkumsunuz!
SEN MERAK ETME KARDEŞİM BİZ SİVASLIYIZ.SABIRLI OLMASINI BİLİRİZ.BURADA DA SABIRLI OLACAĞIZ MAÇTA DA SABIRLI OLACAĞIZ AMA 3 PUANI ALAN BİZ OLACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE..........
Alt 20.11.2008, 16:53   #335
atababa111
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 678 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

KİMSE SİVAS TARAFTARINA DİL UZATMASIN ,AKIL VERMESİN.SİVASLI YİĞİDOLAR NASIL GELECEĞİNİ NE YAPACAĞINI NASIL GİDECEĞİNİ BİLİR.TRABZONLU TARAFTARLARI DA GÖRDÜK SENELERCE İSTANBULDA AZ OLAY ÇIKARMADINIZ.TRABZONDA DEPLASMANA SEYİRCİ İSTEMEDİNİZ.GELENE DE AHKAM KESTİNİZ.BU YÜZDEN ÖNCE SİZ KENDİNİZİ DÜZELTİNİZ.

DEEMİ CANII YEDİKLERİM LAAA
Alt 20.11.2008, 16:57   #336
atababa111
Tecrübeli Yiğido

BENİM OYUNCUMA TEKME TOKAT SALDIRAN VE BUNU DESTEKLEYEN BİR TARAFTAR TOPLULUĞU SİVASSPORDAN ÖZÜR DİLEMEDİKÇE BİZDEN ÇOK ŞEY BEKLEMSİN.BİZ KİN GÜTMEYEN BİR TOPLUMUZ AMA BENİM FUTBOLCUMA SAHAYA KADAR İNİP TEKME VURDURAN SEBEBİ ÖĞRENMEK İSTİYORUZ.İSTİYORUZKİ ONA GÖRE DOSTUMUZU DÜŞMANIMIZI BİLELİM.

SAYGILARIMLA.........
Alt 20.11.2008, 17:01   #337
TheRapZ0ne
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 TheRapZ0ne FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

zaman herşeyi gösterir ...
TheRapZ0ne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 17:23   #338
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gecen sene geldıgımızde tahrık fılan olmasın dıye atkılarla formalarla gezmedık stada gıderken sadece formalı atkılı gıtttık...stad gırısınde 50 60 kısılık trabzon taraftarıyla beraber "anadolu" dıye bagırdık ama ıcerı bır gırdık pankart astık diye dunya kadar kısı geldı baskı yapdı kaldırın denildi...ama pankartımıza olan saygımızdan gerı adım atmadık...bıze neden ındırılmek ıstendıgı oncekı sene ts lılerın sıvas da pankart asamamalarıymıs...sankı bız astırmadık bız ındırsınler emırı verdık...bundan sonrada olaylar koptu dısarda bagırdıgımız ts lıler bıle kale arkasına gıderken onumuzden gencı yaslısı erkegı kadını demedıklerı kufuru bırakmadılar..."pkk lı sınız" dıye bagıranlar oldu...ben butun ts lılerı bunun ıcın dahıl etmıyorum ama artık hıc bır sevgım kalmadı kalmazda ts lıler ıcın...benım unıversıtede onlarca trabzonlu yakın arkadasım var hıcbırıylede sorunum yok..bızım ts taraftarıyla kinimiz nefretımız olsa bugun sivas da bir insan bile ts formasıyla gezemezdı...

he yanarım yanarımda cılgınlar 58 dekı arkadasların ıstegıyle cogu macda 61. dk da trabzon dıye bagırdıgıma ve onun bagırtmama neden olan ts taraftar grubunun macbasından sonuna kadar hatta stad bosaldgında bıle sıvas a kufur eden ınsanlardan olustuguna....

son olarak sonunda en kotu sey de olsa sırf ınadına " gelemezler " dıyenler ıcın trabzona gıdecem ıns....
İnadına Geliyoruzz .
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 17:57   #339
lazvegas61
Yeni Yiğido

lazvegas61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 lazvegas61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Misafirperveriz gelin buyrun çiçeklerle bekliyoruz!
lazvegas61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 18:21   #340
deplasman
Acemi Yiğido

46 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 deplasman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetimden Taraftara Çağrı
20 Kasım 2008 / 17:00
Yönetim, destek için Avni Aker Stadı´na çağırdı.
Centilmenlik mesajı
Pazar günü sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da yönetim, bu maçta taraftarları Avni Aker Stadı'na bekliyor... Geçen sezon iki takım arasında Trabzon'da yaşanan olayların ardından ortam iyice gerilmiş, taraflar arasında tansiyon yükselmişti. Bu sezon temiz bir sayfa açan ve daha önce yaşanan saha içi olaylarına son vermek isteyen Bordo-Mavililer'de Başkan Sadri Şener, “Ligde centilmenlikte de zirvede yer almak amacındayız. Aynı zamanda stadın dolu olmasını bekliyoruz” dedi.

Biletlere ilgi büyük
Sivas karşılaşmasının biletlerine Karadenizli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve pazar günü Avni Aker Stadı'nı adeta bayram yerine çevirecekleri öğrenildi. Yönetim, Bordo-Mavili taraftarlardan centilmenliği kesinlikle elden bırakmamalarını isterken, bu mücadelenin geçen yılın bir rövanşı gibi görülmemesi gerektiğini vurguladı. Başkan Şener de, “Zirvedeki yerimizi korumamız açısından tek hedefimiz 3 puan olacak. Sportmence bir karşılaşma olmasını diliyoruz” yorumunu yaptı.
Kaynak: Fanatik
deplasman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor