Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
Bilgi karışıklığını önlemek için bu mesajı yazıyorum:
1-Kamil Grosicki sağ kanat ve forvet arkası 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor.
2-Jakub Navratil stoper oynayan bir isim.
3-Tomas Rada hem defans hem de ön libero oynayabilen bir isim (Bjkdeki Sivok gibi)
4-Kaleci Korcan en başta bonservisiyle alınacaktı, fakat Bjk daha sonra kiralık verme yönüne gidince Korcan da kiralık olarak- 1,5 yıllığna- alındı.
5-Forvet transferi konusunda elime hangi isimlerle ilgilenildiğine dair bir bilgi geçmedi yani henüz isim alamadım, fakat şu anda forvet için 4 adayla görüşüldüğünü öğrendim. Eneramo transferinin gerçekleşmesi artık çok çok zor zira Sivassporun ilk almak istediği yabancı olan Eneramo kendisine teklife edilen yaklaşık 4 milyon euro civarındaki parayı kabul etmemiş! Bu para sadece Eneramoya verilen paraydı.Ama yine de kabul etmemiş, çok yükseklerden uçmuş,şayet sonradan fikir değiştirir tekrar Sivassporla görüşmeye başlarsa o ayrı mesele ama dediğim gibi artık Eneramo seçeneği iptal gibi.(Benim alınmasını en çok istediğim oyunculardan biriydi Grosicki ile birlikte, adam hakketen iyi kumaştı)
Kezman ismi bu aralar yine yayılmaya başladı ama benim en son aldığım haberlerde Kezmanla ilgili bir bilgi yok...
Fovet transferiyle ilgili yeni haber alır almaz yine bu konu başlığı altında sizlerle paylaşacağım, saygılar...