Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
Alt 10.01.2011, 05:27   #341
legant
Acemi Yiğido

legant - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 legant FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!

Gençlerbirliği'nin Belçika'daki transfer taaruzu mutlu sonla bitti. Belçika Ligi takımlarından Gent'den transfer edilen Kostarika'lı oyun kurucu Randall Azofeifa Ankara'ya geldi. Bonservisine 1.600.000 Euro ödenen 26 yaşındaki Kosta Rikalı yıldız Azofeifa orta sahada oyunun her iki yönünü oyanaması ve etkili frikikleri ile tanınıyor.

Gençlerbirliği'nin Belçika'nın Mechelen takımından transfer ettiği bir diğer oyuncu Joachim Mununga ise bu akşam saatlerinde Ankara'ya gelecek. 22 yaşında orta sahanın sağ ve sol kanatlarında oynayabilen Mununga için Gençlerbirliği Mechelen kulübüne bonservis bedeli olarak 800.000 euro ödeyecek.

Yönetim çok şey yaptı diyenler okusun lütfen...Artık TSL de kulüpler transfere büyük bütçeler ayırıyor !!!!!!!!!!!

Azofeifa ve Mununga'nın Pazartesi günü Gençlerbiliği'nin Antalya kampına katılacağı açıklandı.

Bu 2 transferin ardından transferi kapatacağı açıklanan Gençlerbirliği'nin defansa takviye içinde gizli bir transfer çalışması içinde olduğu öğrenildi.

Kanal A Spor Servisi / Mehmet ERASLAN
Alt 10.01.2011, 08:00   #342
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Teşekkürler hayalkafe bekliyoruz haber.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.01.2011, 10:18   #343
sivaslihsan
Acemi Yiğido

sivaslihsan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 sivaslihsan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hayal Cafeye TEşşekkürler İyisi VArsın
sivaslihsan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslihsan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2011, 12:49   #344
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Helal olsun hayalkafeye gene dogru cıktı butun tahminleri
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2011, 13:13   #345
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana inanan ve destek veen arkadaşlarımı, yiğidoları mahçup etmediğim için çok mutluyum.Alnımızın akıyla bir kez daha verdiğimiz transfer haberlerinin hemen hemen hepsi doğru çıktı, sadece forvet transferimiz kaldı o da mutlaka ve kesin olarak yapılacak, görüşmeler devam ediyor.Eneramo ve birkaç aday daha var.

Burada şunu belirtmek isterim transferi yapan ben değilim ben aldığım en doğru ve kesin haberleri burada paylaşırım sadece, inanmayan okumaz olur biter.Ancak bu saygısızlık ve arkadan konuşmaya varırsa onlara boyunun ölçüsünü de doğru çıkan haberlerle vermesini biliriz.Hele şu son forvet transferimiz de sonuçlansın ondan sonra bir yazı paylaşarak bizleri çekemeyenlere, bizleri saygısızca eleştirenlere verilecek cevabımız olur elbet, tabi edep-adap sınırları içinde...

son olarak bana güvenen, destek veren arkadaşlarıma kardeşlerime tekrar teşekkürlerimi sunarım, imkanımız olursa birçoğunuzla tanışmak isterim.Son sözüm de transfer yapmanın en zor olduğu devre arası dönemde yapılan transferleri beğenmeyen, bu zorluklarda güç bela yapılan bu emekleri görmezden gelip önyargılı konuşanlara: Bu işler öyle göründüğü gibi kolay değildir.Her zaman isimlere aldanmamak gerektiğini unutmaylaım kaldı ki gelen oyuncuların bi çoğu şu an hazır durumda olan oyuncular uyum sürecini atlattıktan sonra inşallah takıma faydalı olacaklar zaten yapılan transferleirn hepsi nokta transfer yani eksik bölgelere yapılan , geçen seneki gibi sırf transfer yapılsn da nasıl olursa olsun mantığıyla yapılan transferler değil ben gelen oyuncuların ve gelecek olan forvetin takıma faydalı oalcağına inanıyorum.Özellikle Kamil Grosicki ve gelecek forvet aynı zamnda diğer transferlerle birlikte gelecek sezonlara da yapılmış bir yatrıırmdır.Bundan sonra bize düşen içerde dışarda her maçımızda takımımıza hocamıza büyük başkanımıza ve ne olursa olsun yönetimimize destek vermektir...

Forvet transferiyle ilgili haberler geldikçe yine bu konu başlığı altında paylaşacağımı bildirir, saygılarımı suanrım...
Bosver sen o kisileri iki gozum senin hakkında birkaç kisi Chat'te konuştu ama gereken cevabı verdik zaten biz tüm haberlerin doğru cikmasida ayrı güzellikte bı kapak oldu. Bu transfer istihbaratında fenomen sensin bunu zaten bu sitedeki ozgardaslarin biliyor geri kalanları takma bile kafana.

Tüm arkadaslar adına emeklerin için bı kezde ben Tsk ediyorum.

Forvet haberini kesin kes dedin artık yönetim vaz geçerse ne yapıp edip şahsi olarakta olsa yapman lazım artık eee inandık bı kere sevgiyle kal
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mucahit_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.01.2011, 13:37   #346
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Takımın transferleri resmileştikçe taraftarın da umudu ve sevinci arttı.bütün bu olanları resmi açıklamadan önce burada foruma yazan arkadaşlara özellikle hayalcafeye teşekkür etmek gerek, en azından somut bilgiler verdiler.Transferler devam etmesine rağmen bazı kimseler halen yönetimi suçlamakta, alınan futbolcuları diğer takımların yapmış olduğu transferlerle karşılaştırmaktalar ve bizim aldığımız futbolcuların yeteri kadar iyi olmadıklarını ima etmeye çalıştılar.unutmamak gerek futbolcunun iyi kötü olması artık isim yapma ile değil sahadaki mücadelesi ve formu ile değerlendirilmektedir.Biz öyle transferler gördükki adamın eskiden kalma ismi var ama sahada cisimi yoktur.
Alt 10.01.2011, 14:18   #347
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bana inanan ve destek veen arkadaşlarımı, yiğidoları mahçup etmediğim için çok mutluyum.Alnımızın akıyla bir kez daha verdiğimiz transfer haberlerinin hemen hemen hepsi doğru çıktı, sadece forvet transferimiz kaldı o da mutlaka ve kesin olarak yapılacak, görüşmeler devam ediyor.Eneramo ve birkaç aday daha var.

Burada şunu belirtmek isterim transferi yapan ben değilim ben aldığım en doğru ve kesin haberleri burada paylaşırım sadece, inanmayan okumaz olur biter.Ancak bu saygısızlık ve arkadan konuşmaya varırsa onlara boyunun ölçüsünü de doğru çıkan haberlerle vermesini biliriz.Hele şu son forvet transferimiz de sonuçlansın ondan sonra bir yazı paylaşarak bizleri çekemeyenlere, bizleri saygısızca eleştirenlere verilecek cevabımız olur elbet, tabi edep-adap sınırları içinde...

son olarak bana güvenen, destek veren arkadaşlarıma kardeşlerime tekrar teşekkürlerimi sunarım, imkanımız olursa birçoğunuzla tanışmak isterim.Son sözüm de transfer yapmanın en zor olduğu devre arası dönemde yapılan transferleri beğenmeyen, bu zorluklarda güç bela yapılan bu emekleri görmezden gelip önyargılı konuşanlara: Bu işler öyle göründüğü gibi kolay değildir.Her zaman isimlere aldanmamak gerektiğini unutmaylaım kaldı ki gelen oyuncuların bi çoğu şu an hazır durumda olan oyuncular uyum sürecini atlattıktan sonra inşallah takıma faydalı olacaklar zaten yapılan transferleirn hepsi nokta transfer yani eksik bölgelere yapılan , geçen seneki gibi sırf transfer yapılsn da nasıl olursa olsun mantığıyla yapılan transferler değil ben gelen oyuncuların ve gelecek olan forvetin takıma faydalı oalcağına inanıyorum.Özellikle Kamil Grosicki ve gelecek forvet aynı zamnda diğer transferlerle birlikte gelecek sezonlara da yapılmış bir yatrıırmdır.Bundan sonra bize düşen içerde dışarda her maçımızda takımımıza hocamıza büyük başkanımıza ve ne olursa olsun yönetimimize destek vermektir...

Forvet transferiyle ilgili haberler geldikçe yine bu konu başlığı altında paylaşacağımı bildirir, saygılarımı suanrım...
Hayalkafe senden özür.
çek oyuncularin gelmelerini sen herkesten önce söyledigin için sana inanmaya basladim.
Fakat yinede suphem oldugunu söylemeliyim
Kiskançlik de yok........
Not: bana özelden transferleri nerden ögrendigini söylersen sana güvenim de artar ve söylediklerimi geri alirim.
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sabanoh'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.01.2011, 14:40   #348
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 861 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

Forvet takviyesini 8 gözle bekliyoruz bilgiler için teşekkürler.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.01.2011, 14:52   #349
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:

Allah c.c razı olsun senden kardeşim
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyupk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.01.2011, 21:12   #350
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Bilgi karışıklığını önlemek için bu mesajı yazıyorum:
1-Kamil Grosicki sağ kanat ve forvet arkası 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor.

2-Jakub Navratil stoper oynayan bir isim.
3-Tomas Rada hem defans hem de ön libero oynayabilen bir isim (Bjkdeki Sivok gibi)

4-Kaleci Korcan en başta bonservisiyle alınacaktı, fakat Bjk daha sonra kiralık verme yönüne gidince Korcan da kiralık olarak- 1,5 yıllığna- alındı.

5-Forvet transferi konusunda elime hangi isimlerle ilgilenildiğine dair bir bilgi geçmedi yani henüz isim alamadım, fakat şu anda forvet için 4 adayla görüşüldüğünü öğrendim. Eneramo transferinin gerçekleşmesi artık çok çok zor zira Sivassporun ilk almak istediği yabancı olan Eneramo kendisine teklife edilen yaklaşık 4 milyon euro civarındaki parayı kabul etmemiş! Bu para sadece Eneramoya verilen paraydı.Ama yine de kabul etmemiş, çok yükseklerden uçmuş,şayet sonradan fikir değiştirir tekrar Sivassporla görüşmeye başlarsa o ayrı mesele ama dediğim gibi artık Eneramo seçeneği iptal gibi.(Benim alınmasını en çok istediğim oyunculardan biriydi Grosicki ile birlikte, adam hakketen iyi kumaştı)

Kezman ismi bu aralar yine yayılmaya başladı ama benim en son aldığım haberlerde Kezmanla ilgili bir bilgi yok...
Fovet transferiyle ilgili yeni haber alır almaz yine bu konu başlığı altında sizlerle paylaşacağım, saygılar...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
biten, flaŞ, transferler, transferlerİmİz, İşte