Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fink, Zapotocny ve Tekke’ye Teklif Götürüld
Alt 22.12.2010, 22:00   #351
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Fink, Zapotocny ve Tekke’ye Teklif Götürüld

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beşiktaş, yabancı futbolcuları Michael Fink, Tomas Zapatocny ve Rodrigo Tabata'yı sezon sonuna kadar Bucaspor'a kiraladı.
bunları almamız çokta önemli değildi ama rakibin güçlenmesi kötü oldu özellikle tabatayı almaları
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
Alt 22.12.2010, 22:36   #352
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!

arkadaşlar günde 30 sefer siteye girip yeni bir haber varmı diye bakıyorum.saolsun herkes duydugunu bildigini paylaşıyor.lütfen hiç kimse hakkında farklı anlaşılabilecek yorumlar yapmayalım.herkesin amacı bildiklerini kardeşleriyle paylaşmaktır.buraya yazı yazan herkese teşekkür ediyorum.umarım en iyi transferleri yaparak ligde kalırız
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2010, 22:38   #353
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sİvassporu da ilgilendirdiği için bu haberi yazıyorum:

Beşiktaş, yabancı futbolcuları Michael Fink, Tomas Zapatocny ve Rodrigo Tabata'yı sezon sonuna kadar Bucaspor'a kiraladı.

not:bizim transferlerle ilgili haberleri yetişirse birazdan yoksa 1-2 güne yine burada paylaşcağım
hani bize yardimci olunacakti, ne oldu??? anlamiyorum vallaha yav, madem kiraliyorsun niye bize kiralamiyorsun, verilmis söz var. fink´i ve zapo´yu bizde istiyorduk yanlis bilmiyorsam.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Fink, Zapotocny ve Tekke’ye Teklif Götürüld
Alt 22.12.2010, 22:38   #354
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Bilindiği gibi Rodrigo Tabata geçen sezonun başında büyük uğraşlar sonucunda Gaziantepspor'dan 8 milyon euro karşılığında transfer edilmiş ve büyük tepkilere yol açmıştı. Guti'nin de gelmesiyle Brezilyalı oyuncunun bileti kesilirken, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Bursaspor'da başarılı bir grafik çizen ancak bu sezon ligde istenileni veremeyen Zapotocny de gözden çıkarıldı.

Mustafa Denizli döneminde takıma katılan ve geldiği günden bu yana vasat bir görüntü çizen Fink ise siyah-beyazlı kulüpte yabancı sınırlamasının son kurbanı oldu.

Bucaspor Kulübü, futbolcuların bonservisini almak istediği takdirde, Beşiktaş Kulübü ile sezon sonunda yeniden masaya oturacak.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2010, 22:52   #355
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
AYDIN1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hani bize yardimci olunacakti, ne oldu??? anlamiyorum vallaha yav, madem kiraliyorsun niye bize kiralamiyorsun, verilmis söz var. fink´i ve zapo´yu bizde istiyorduk yanlis bilmiyorsam.
hocam orası izmir burası sivas...naapsın fink, zapo, tabata burda....haaa bunlar bucada top mu oynar hiç sanmıyorum...izmirin tadını çıkarır sene sonunda giderler....geçmiş olsun bucaya....
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.12.2010, 22:55   #356
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam orası izmir burası sivas...naapsın fink, zapo, tabata burda....haaa bunlar bucada top mu oynar hiç sanmıyorum...izmirin tadını çıkarır sene sonunda giderler....geçmiş olsun bucaya....
simdi besiktas onlara deseki, sizi sivasa kiraliyoruz, oyuncularin yok ben gitmem deme hakki varmiki? bize yardimci olunacaktida ondan soruyorum.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2010, 23:02   #357
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arnavut stoperi alırsak Bilica Servet Zapo dan bahsediliyor Diallo Murat Sedat Ivanovs ta var nolacak stoper yuvasımı kuruyoruz nedir bu bolluk 1 stoper 3 orta saha 2 forvet yeter bu takıma
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2010, 23:03   #358
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Buca büyük is basardi.
Bizimkilerde artik Arnavutluktan stoper getirir.........
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Hiç bir yere gitmiyorum!
Alt 22.12.2010, 23:36   #359
Ahmet92
Acemi Yiğido

Ahmet92 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 527 Ahmet92 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Hiç bir yere gitmiyorum!

F.Bahçe’nin gönderip transfer kontenjanı açmayı planladığı Fabio Bilica’nın ayrılmaya niyeti yok. Brezilyalı stoper, “1.5 yıllık daha sözleşmem var. Kalıp forma mücadelemi sürdüreceğim” dedi.
Sarı-Lacivertli kulüpte yabancı transferinde kilit isim olan Fabio Bilica ayrılmasının söz konusu olmadığını açıkladı. Yönetimin dolu olan 10 yabancı kontenjanında yer açıp transfer yapmak için göndermek istediği Brezilyalı yıldız, “Sözleşmem devam ediyor. 1.5 yıl daha kontratım var. Buradayım ve bir yere gitmiyorum. Mukavelem bitene kadar da Fenerbahçe’den ayrılmayacağım. Başka bir kulüple herhangi bir transfer görüşmem olmadı. Kalıp sonuna kadar formam için mücadelemi sürdüreceğim” dedi.
Özellikle eski kulübü Sivasspor’un istediği Bilica’nın bu çıkışı yönetimin keyfini kaçırdı. Aykut Kocaman ise sol kanada veya ön liberoya takviye yapılması konusunda ısrar ediyor. Bilica’nın beklentileri boşa çıkarması yönetimin elini kolunu bağlıyor.

TEK TARAFLI FESİH SIKINTILI

Brezilyalı savunmacının ikna edilememesi halinde yabancı transferi için yönetimin tek bir yolu kalıyor. Bu durumda Bilica’nın tümalacakları ödenip, yollar ayrılacak. Yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Bilica’nın 1.5 yıllık kontratının fesh edilmesi halinde yaklaşık 2 milyon Euro ödenecek. Eğer karşılıklı anlaşılarak ayrılık olmaması ve ödeme yapılmaması halinde Bilica’ya FIFA’ya gitme yolu açılacak.

GAZETE HABERTÜRK
Alt 22.12.2010, 23:42   #360
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

korkmaya gerek yok onlar gibi siradan futbolcu cok iyiki biz almadik inanin basarili olamayacaklar bucada helal olsun bizim yönetime bize daha hirslim oyuncular lazim bence bucanin intihari oldu bu olay transferi böylelikle kapatirlar
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ara, Çalışmaları, edilec, fink, gÜzel, götürüldü, haberler, hazırlık, heyecanı, ivme, kazandı, maÇından, olabilir, olabİlİr, oyuncu, servet, servette, sezonu, sonra, tekke’ye, teklif, transfer, yakında, yiğido, Ünsalbilica, Ünsalbİlİcada, zapotocny, önerileriniz