Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Michael Eneramo
Alt 07.09.2012, 09:03   #351
35kağan58
Tecrübeli Yiğido

35kağan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

153 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 536 35kağan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Michael Eneramo

Sergen, Sivasspor'u Eneramo'dan ibaret sanmış sadece.
Anlaşılan daha Aatif'ı izlemedi

Şakası bi yana Sergen Yalçın gerçekten çok güzel yorumlar yapmış.
35kağan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2012, 13:42   #352
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

mücadele gücüyle sivasspora her mac cok sey kazandırıyor.helal s ana karaboga
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2012, 00:10   #353
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kanaltürk'te yayınlanan, Göktüğ Sevinçli'nin sunduğu programda Bilgin Gökberk ve Sergen Yalçın her hafta Eneramo'dan övgüyle bahsediyorlar. An itibariyle yine övmeye başladılar.
Ne diyor ki Eneramo hakkinda, vallahi merak ettim...
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2012, 16:44   #354
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Ülkelerinin çağırması durumunda, Türkiye'den AFCON2013'e gidecek isimler: Jerry Akaminko, Kalu Uche, Ekigho Ehiosun, Michael Eneramo,Joseph Yobo, Isaac Promise, Wissem Ben Yahia, Ali Zitouni,Sol Bamba, Jean-Jacques Gosso, Didier Zokora, Emmanuel Eboué,Chrétien Basser, Nordin Amrabat, Ismaïl Aissati, Djalma, Larrys Mabiala, Lomana LuaLua, Mahamoudou Kéré...

Muhtemelen bizim eneramoyu da çağırırlar o zaman b planımız pedriel ve abdülkadire ileri uçta görev vermek, bu da demek oluyor ki üretkenlik konusunda sıkıntılar bizi bekliyor

bednar yerine adamakıllı bir forvet alamamanın sıkıntısının yeni farkına varacağız sanırım. Umarım bu dönemi en az hasarla atlatırız
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2012, 17:03   #355
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 500 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ülkelerinin çağırması durumunda, Türkiye'den AFCON2013'e gidecek isimler: Jerry Akaminko, Kalu Uche, Ekigho Ehiosun, Michael Eneramo,Joseph Yobo, Isaac Promise, Wissem Ben Yahia, Ali Zitouni,Sol Bamba, Jean-Jacques Gosso, Didier Zokora, Emmanuel Eboué,Chrétien Basser, Nordin Amrabat, Ismaïl Aissati, Djalma, Larrys Mabiala, Lomana LuaLua, Mahamoudou Kéré...

Muhtemelen bizim eneramoyu da çağırırlar o zaman b planımız pedriel ve abdülkadire ileri uçta görev vermek, bu da demek oluyor ki üretkenlik konusunda sıkıntılar bizi bekliyor

bednar yerine adamakıllı bir forvet alamamanın sıkıntısının yeni farkına varacağız sanırım. Umarım bu dönemi en az hasarla atlatırız
Sana ciddi bir soru güzel kardesim: Biz bu sezon ileri ucta ne kadar üretken olduk? Ama lütfen bu sorunun cevabini bekliyorum.

Önemli olan forvetteki isimler degil takimin sahaya dizilisi, yani cift forvet oyna(t)mak. Eneramo´nun su ana kadar ki tek sansi fazla gol yememis olmamiz. Bol bol gol yeseydik Eneramo önde ne ise yarar diye sorgulanirdi. Bana göre bizim karaboganin hatasi/sucu degil bu durum, hata hocanin taktiginde. Bakmayin siz bu kadar puan topladigimiza, bu her zaman böyle devam etmez. Ileri ucta üretken olmamiz gerekir, daha fazla rizk almamiz lazim diye düsünüyorum.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2012, 17:27   #356
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana ciddi bir soru güzel kardesim: Biz bu sezon ileri ucta ne kadar üretken olduk? Ama lütfen bu sorunun cevabini bekliyorum.

Önemli olan forvetteki isimler degil takimin sahaya dizilisi, yani cift forvet oyna(t)mak. Eneramo´nun su ana kadar ki tek sansi fazla gol yememis olmamiz. Bol bol gol yeseydik Eneramo önde ne ise yarar diye sorgulanirdi. Bana göre bizim karaboganin hatasi/sucu degil bu durum, hata hocanin taktiginde. Bakmayin siz bu kadar puan topladigimiza, bu her zaman böyle devam etmez. Ileri ucta üretken olmamiz gerekir, daha fazla rizk almamiz lazim diye düsünüyorum.
Şimdi burada şöyle bir husus var, üretkenlik konusunda geçen seneye oranla daha etkisiziz katılıyorum eneramonun da golcülük anlamında istenen katkıyı vermediğini düşünüyorum ama burada altı çizilmesi gereken konu eneramonun kişisel form düzeyinden ziyade takımın oyun sisteminde aldığı rol ve etkinliği

Takımın oyun sisteminde eneramonun etkisi çok yüksek.. ileride top tutma uzun toplara ilk müdahale koşu veya yaptırdığı markajla arkadaşlarına boş alan açma vs.. şimdi bu verimi geçen sene o yokken pedrielden alamadık abdülkadir de kapalı kutu.. o yüzden eneramonun varlığı takımın sahadaki sistemini uygulaması açısından önemli, ha şu an istenen düzeyde mi dersen tabiki bencede değil

Takımın az gol yemesi de az gol atmamızla doğru orantılı az atalım savunmamız sağlam olsun mantalitesi ile oynuyoruz.Takım savunmasını hoca oyunculara empoze etmiş durumda, tabi şu aşamada başarı için ileri uçtaki oyunculara daha fazla iş düşüyor, ama ben pedriel veya abdülkadirin eneramonun üstlendiği rolü üstlenebileceklerine inanmıyorum
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2012, 17:08   #357
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1 senelik için aldıgın 4 milyon euro gözüne dizine dursun eneramo baskada birsey demiyorum.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2012, 17:14   #358
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1 senelik için aldıgın 4 milyon euro gözüne dizine dursun eneramo baskada birsey demiyorum.
Hocam 4 milyon euro mu gerçekten aldığı para o kadar mı ? 100 € vermeyip oyuncu almayan yönetim 4 milyon € nasıl veriyor bu adama
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2012, 17:16   #359
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
cenk5821 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam 4 milyon euro mu gerçekten aldığı para o kadar mı ? 100 € vermeyip oyuncu almayan yönetim 4 milyon € nasıl veriyor bu adama
Türkiye'de 4 milyon alan futbolcu yok. Arkadaş ya yanlış yazmıştır ya da yanlış biliyordur. Benim bildiğim 700.000 falan alıyordur Eneramo. Tam hatırlamıyorum ama bu civarda olduğunu tahmin ediyorum.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 17:20   #360
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tamam adam ilk geldiğinde kara boğaydı moğaydı ama artık boğa yaşlandı be kardeşim kara boğa oldu kara öküz oda artık bu saatten sonra çit sürmeye yarar bugün elazığ maçında birde frikik kullanmaya kalkıyor sen önce bi normal gol at penaltı kullanmayı bilmiyorsun daha birde frikikten golmü atacaksın
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58sinan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
birden, eneramo, eneramo’ya, izle, kulüp, michael, röportaji, sivasspor, talip