Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZON taraftardan
Alt 14.01.2008, 10:55   #361
trabz10
Yeni Yiğido

trabz10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 trabz10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TRABZON taraftardan

Trabzon kümeye niğdalarını çok duyduk bu zamana kadar!!! Lakin bizi kafalarında küme düşüren birçok takım şuanda süperligde değil! Varsın sivasspor taraftarı da küme düşürsün trabzonu amma unutmasın bu sözlerini birkaç yıl sonra. zira bu küme düşme olayı pis bir iş! gün gelir sezonun son maçını trabzonsporla yaparsınız düşme-kalma maçı olur(allah muhafaza) "trabzon kümeye" niğdalarınızı unutmayın diyorum çünkü biz unutmayacağız bundan emin olun GARDAAAAAŞŞŞŞŞ
trabz10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2008, 10:58   #362
ReFRaCToRY
Yiğido

ReFRaCToRY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 199 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 ReFRaCToRY Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
trabz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzon kümeye niğdalarını çok duyduk bu zamana kadar!!! Lakin bizi kafalarında küme düşüren birçok takım şuanda süperligde değil! Varsın sivasspor taraftarı da küme düşürsün trabzonu amma unutmasın bu sözlerini birkaç yıl sonra. zira bu küme düşme olayı pis bir iş! gün gelir sezonun son maçını trabzonsporla yaparsınız düşme-kalma maçı olur(allah muhafaza) "trabzon kümeye" niğdalarınızı unutmayın diyorum çünkü biz unutmayacağız bundan emin olun GARDAAAAAŞŞŞŞŞ

zoruna mı gitti GARDAAAAAAAAAAAŞ adam qibi taraftar olun onla bunla uğraşacağınıza beceriksiz yönetiminizi değiştirin siz!...
Alt 14.01.2008, 11:03   #363
trabz10
Yeni Yiğido

Alıntı:
ReFRaCToRY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
zoruna mı gitti GARDAAAAAAAAAAAŞ adam qibi taraftar olun onla bunla uğraşacağınıza beceriksiz yönetiminizi değiştirin siz!...
Yav benim zoruma gitsin önemli değil önemli olan senin zoruna gitmesin daha şampiyon olmamışsın bişeyin bi geçmişin yok! Böyle güzel bi trabzonspor örneği var önünüzde anadoludan kalkmış şampiyon olmuş. size yol göstermesi gerekirken sen kalk trabzonsporu taşla! Tamam taşla ama attığın taşların hesabını tut diyorum sana sonra iade ederken sorun çıkmasın!
Bu Konuda trabz10'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 14.01.2008, 11:09   #364
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
Yav benim zoruma gitsin önemli değil önemli olan senin zoruna gitmesin daha şampiyon olmamışsın bişeyin bi geçmişin yok! Böyle güzel bi trabzonspor örneği var önünüzde anadoludan kalkmış şampiyon olmuş. size yol göstermesi gerekirken sen kalk trabzonsporu taşla! Tamam taşla ama attığın taşların hesabını tut diyorum sana sonra iade ederken sorun çıkmasın!
Önce Trabzon kendi yolunu bulsun kusura bakmada sonra başkalarına yol göstersin... Millete verir talkımı kendisi yutar salkımı bu olayı bu söz açıklıyor
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2008, 11:10   #365
ReFRaCToRY
Yiğido

Alıntı:
sahaya inip benm futbolcuma saldıran (sonra da dayak yiyen) adamlara benm hemşerim burda yine çiçek attı büyüklüğünü qösterdi.
siz ananızın karnından şampiyon doğmadınız ya biz de bir şeylerin temelini atıyoruz şuan ama qörüyoruz ki bizim eskiden başarısıyla saygı duyduğumuz trabzonsopr ve camiası aynı sayqıyı bize qöstermiyor destek olacağına köstek oluyor şuan zirvedeki takımıma ligin sonuna doğru düşmemeye oynar diyor kusura bakma ben de öyle TRABZON KÜMEYEEE!... diye bağırırım!..
Ayrıca geçmişimiz olsun olmasın şuandaki başarımız bir tesadüf değildir!... köstek olma itaat et!...
--->: -->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 14.01.2008, 11:18   #366
trabz10
Yeni Yiğido

Standart --->: -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Önce Trabzon kendi yolunu bulsun kusura bakmada sonra başkalarına yol göstersin... Millete verir talkımı kendisi yutar salkımı bu olayı bu söz açıklıyor
Arkadaşlar bu nebiçim bi taraftarlık ben anlamadım körükörüne trabzonspor karşıtısınız. Ben tarbzonspor taraftarıyım sivasspora saygı duymasam bu foruma hiç girmezdim. Giriş amacım trabzon taraftarı olarak sivassporu desteklediğimi söylemekti ama öyle mesajlar gördüm ki burada sanki istanbul saltanatını 6 defa yıkıp şampiyon olan sivassporda trabzon alttan çekemiyo sivası!!! Yazık ya gerçekten yazık! Kusura bakmayın ama size söyleyecek tek sözüm şudur;
"Görmemişin takımı ligde lider olmuş tutmuş ..."

Aferin iyi yoldasınız!
Alt 14.01.2008, 11:20   #367
MERİÇ
Tecrübeli Yiğido

MERİÇ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 MERİÇ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Sen bu ligin takımı değilmisin sen de düşersin GARDAŞŞŞŞŞŞ!!!
MERİÇ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2008, 11:20   #368
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

ogünü döven bunlar değilmiydi, şenol güneşin başını yiyen, bütün kardaeniz takımlarını kendisine düşman eden. ulan sizi çok seven Sivası bile kendinize düşman ettinizya helal olsun. siz varya dahaaa çooook kötü günler göreceksiniz bu kafayı değiştirmedikçe.
utanın da biraz örnek alın bu parasızlık ve onca sakata rağmen bu başarıyı yakalamamızı takdir edin. birlik beraberlikti bizi bu güne getiren.

bizi dilencilikle suçlayan arkadaş biz Allaha çok şükür Sivaslıyız paramızı da malımızıda canımızıda feda ederiz memleketimiz için. kimseden dilenmiyoruz. Sivaslının parası Sivasındır. sen kendi derdine yan istersen biraz.

NAZAR ETME NE OLUR ADAM OL SENİNDE OLUR !!!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
--->: -->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 14.01.2008, 11:21   #369
ReFRaCToRY
Yiğido

Standart --->: -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
Arkadaşlar bu nebiçim bi taraftarlık ben anlamadım körükörüne trabzonspor karşıtısınız. Ben tarbzonspor taraftarıyım sivasspora saygı duymasam bu foruma hiç girmezdim. Giriş amacım trabzon taraftarı olarak sivassporu desteklediğimi söylemekti ama öyle mesajlar gördüm ki burada sanki istanbul saltanatını 6 defa yıkıp şampiyon olan sivassporda trabzon alttan çekemiyo sivası!!! Yazık ya gerçekten yazık! Kusura bakmayın ama size söyleyecek tek sözüm şudur;

Aferin iyi yoldasınız!
demek ki sen sadece bizim mesajlarımıza baktın YAZIIIK!!!
Alt 14.01.2008, 11:25   #370
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:

Aferin iyi yoldasınız!
Önce ilk yazdığın mesajları tekrar oku ve bize öyle cevap ver... Destek içerikli mesajların (!) helal olsun... Ayrıca hadi senin destek verdiğini varsayalım burada öyle mesajlar vardı ki Trabzonsporlulardan silindi onlar küfredenler dahi vardı... Bunlara ne diyeceksin...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda FurkaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır