Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı
Alınmaz 10.000 forma dıyen arkadaslar bu ıs sevda işi ben bır kısı olarak 4 farklı formayıda alacagımı soyluyorum,herkez oyle bı durumda elını tasın altına koyacak İMKANLARI DOGRULTUSUNDA.. Ölümüne Sivassporluyum diyen nice adamların sırtında 5 liralık çakma Sivasspor forması olursa haklısınız,
degıl 10 000forma,1000 forma bıle satamayız.Klüp bu store işlerindekı aksaklıkların onune gecebılırse,korsan urunlerı engelleyebılırse,gurbetcılerım ızın forma satın alabılme sartlarını ıyılestırırse bız bu 10 000 formayı alırız cok rahat.
Orada burada Sivasspor Anadolunun büyüğüdür diye hava atan arkadaşlara sorarım büyüklük bir tek sahada oynanan iyi oyunla olmuyo. 10 000 formayı hayal görüyosak zaten tartışacak birşeyde kalmıyo Alsınlar spor toto 3.lıgınden bı sol kanat oyuncusu olsun bıtsın Klübün bizim formaya vereceğimiz parayada ihtiyacı yok zaten,benım vermek ıstedıgım mesaj taraftarlar olarak ne yapmamız gerekıyosa bizde hazırız demekdi ama yıne sıvaslı benı yanılttı kendı ıcımızde pek de ısteklı olmadıgımızı gosterdı Istemıyomuşuz bız demekkı tshbalala falan sayın yonetımım bakın sız ısınıze..
|
Hocam forma alacak kişiler sen, ben, bir kaç arkadaş daha, peki ya başka? Dün başbakana karşı, stadyum konusu dahil verilen onlarca sözü insanlar nasıl unutup umursamadılarsa ve hatırlatmadılarsa, yani Sivasspor insanların çok da umurunda değilse, bugün Tshabalala alınmadığı için bu forumlarda yönetime giydiren birçok kişi dahil insanların transferin gerçekleşmesi halinde, forma morma almayacaklarına adım gibi eminim.
Şahsen ben Tshabalala alınırsa şartı koymuyorum forma almak için, zaten her yıl ortalama 2 adet forma alıp, önceki yıl formaları eşe dosta hediye ediyorum.
Ama hadi benden de Tshabalala alınırsa forma sözü, iki tane Tshabalala forması da ben alacağım. Şimdi çağrıda bulunuyorum, haydi Tshabalala'yı isteyen yiğidolar herkes Tshabalala alındığı takdirde kaç forma alacağını yazsın buraya, kaba bir hesap yapalım.
Bu arada benim anlatmaya çalıştığım da şudur: Bir kaç ay sonra bonservisi elinde olacak adama sadece 6 ay sabredemediğimiz için 3 trilyona yakın para vermek hiç mantıklı değil!