Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tshabalala beklemede
Alt 25.08.2010, 11:23   #361
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Tshabalala beklemede

Alın şu adamı alın bi para veremiyorsunuz lazım böyle adamlar .genç
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 11:23   #362
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

şampiyonlar ligine gitmiş takımız.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 11:52   #363
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alınmaz 10.000 forma dıyen arkadaslar bu ıs sevda işi ben bır kısı olarak 4 farklı formayıda alacagımı soyluyorum,herkez oyle bı durumda elını tasın altına koyacak İMKANLARI DOGRULTUSUNDA.. Ölümüne Sivassporluyum diyen nice adamların sırtında 5 liralık çakma Sivasspor forması olursa haklısınız,
degıl 10 000forma,1000 forma bıle satamayız.Klüp bu store işlerindekı aksaklıkların onune gecebılırse,korsan urunlerı engelleyebılırse,gurbetcılerım ızın forma satın alabılme sartlarını ıyılestırırse bız bu 10 000 formayı alırız cok rahat.
Orada burada Sivasspor Anadolunun büyüğüdür diye hava atan arkadaşlara sorarım büyüklük bir tek sahada oynanan iyi oyunla olmuyo. 10 000 formayı hayal görüyosak zaten tartışacak birşeyde kalmıyo Alsınlar spor toto 3.lıgınden bı sol kanat oyuncusu olsun bıtsın Klübün bizim formaya vereceğimiz parayada ihtiyacı yok zaten,benım vermek ıstedıgım mesaj taraftarlar olarak ne yapmamız gerekıyosa bizde hazırız demekdi ama yıne sıvaslı benı yanılttı kendı ıcımızde pek de ısteklı olmadıgımızı gosterdıIstemıyomuşuz bız demekkı tshbalala falan sayın yonetımım bakın sız ısınıze..
Hocam forma alacak kişiler sen, ben, bir kaç arkadaş daha, peki ya başka? Dün başbakana karşı, stadyum konusu dahil verilen onlarca sözü insanlar nasıl unutup umursamadılarsa ve hatırlatmadılarsa, yani Sivasspor insanların çok da umurunda değilse, bugün Tshabalala alınmadığı için bu forumlarda yönetime giydiren birçok kişi dahil insanların transferin gerçekleşmesi halinde, forma morma almayacaklarına adım gibi eminim.

Şahsen ben Tshabalala alınırsa şartı koymuyorum forma almak için, zaten her yıl ortalama 2 adet forma alıp, önceki yıl formaları eşe dosta hediye ediyorum. Ama hadi benden de Tshabalala alınırsa forma sözü, iki tane Tshabalala forması da ben alacağım. Şimdi çağrıda bulunuyorum, haydi Tshabalala'yı isteyen yiğidolar herkes Tshabalala alındığı takdirde kaç forma alacağını yazsın buraya, kaba bir hesap yapalım.

Bu arada benim anlatmaya çalıştığım da şudur: Bir kaç ay sonra bonservisi elinde olacak adama sadece 6 ay sabredemediğimiz için 3 trilyona yakın para vermek hiç mantıklı değil!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 12:15   #364
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

inşallah kuluplede anlaşılır ve hemen takımımıza gelerek maclara cıkmaya baslar önemlı bir forvet sıkıntısı cekıyoruz
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 12:17   #365
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizde bu yönetim varken bu transfer olmaz. Ben bu kadar cimri bir yönetim görmedim arkadaş yaa
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 12:18   #366
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1600 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Sevgili yöneticiler taraftarlar bu transferi dört gözle bekliyor haberiniz ola.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 12:24   #367
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yöneticiler taraftarlar bu transferi dört gözle bekliyor haberiniz ola.
Türk siteleri geçtik yabancı sitelerden hergün bakıyorum çeviri yapıyorum ortada hiç bir şey yok hep aynı haberler..Artık canımıza tak dedi yeter şu adamı getirin..Son 6 gün geldi geldi gelmedi o zaman gaziantep gibi 100 kişiyle maçlara çıkarlar sonra sponsorlar sıraya dizilir..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2010, 12:32   #368
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BİR KEREDE PARAYA KIYALIM ARTIK YA,HER ZAMAN NERDE BULUCAZ BELEŞ FUTBOLCUYU,BİR SEFERDE BİZ YILDIZ GETİRELİM BİZDE SÜPER LİG TAKIMIYIZ,BİRAZDA BİZİM FARKIMIZ OLSUN ARTIK.İSTİYORUZ Tshabalala'yı BAŞKANIM....!
Alt 25.08.2010, 12:37   #369
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu arada benim anlatmaya çalıştığım da şudur: Bir kaç ay sonra bonservisi elinde olacak adama sadece 6 ay sabredemediğimiz için 3 trilyona yakın para vermek hiç mantıklı değil!
yanlisin var gardas, Yönetim onu sadece Transfer isi yatsin diye söylüyor. Tshabalalanin Sözlesmesi 2012de bitiyor (kaynak Transfermarkt).
Ama eger adam serbest kalirsa, talipleri kat kat fazla olucaktir. böylesine son derece yetenekli ve güclü bir oyuncuya degil 1.5, 3 million bile az.

Ben daha öncede yazmistim. Eger Tshabalala gelirse, 2 Formada benden.
Alt 25.08.2010, 12:45   #370
canimsivas58
Acemi Yiğido

35 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 canimsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aubeye nasil 1.5milyon para verdiler onu anlamis degilim
canimsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
500, afrikalı, artik, avroya, beklemede, bin, devam, edemedi, ediyor, fiyat, gel, geliyor, gelmek, güney, hayir, ikna, kimdir, konusu, ocakta, pazarlığı, pazarlık, peşinde, sivas, sivasspor, sivasspora, sıkı, transfer, tshabalala, tshabalala’da, tshabalalanın, yiğido, ısrarı, yıldızı, üzere