sanki sahaya 11 yabancı çıkaracaklar eldeki mehmeti gönder ondan sonra yerli bulamıyoruz de 4 adet direk takımda oynayabilecek türk bulamazsanız 2 yıllık ızdırap devam eder bu nasıl bir transfer politikasıdır anlamadım türkiyede şu an alabileceğin yerli futbolcular mehmet!in yarısı etmezler varmı sizin aklınıza gelen yerli forvet hayelkafe kardeşim kim aklınıza gelen yerli forvetler
Haklısınız benim ede aklıma yerli forvet gelmiyor. Belki hemşehrimiz Hasan Kabze veya Kasımpaşa'daki Halil İbrahim Çolak ile Buca'daki Abdülkadir alternatif olarak düşünülebilir ama yine de Mehmet Yıldız'ın yerini doldurmak zor.
sayın arkadaşlar transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor ama haber almak artık çok zorlaştı, benim en başta yazdığım isimler ilk başta gündemde olanlardı ama kesin anlaşılanlar değil...bu yüzden en sağlam haberi almadan artık paylaşım da yapmıyorum.. sağolsun bazı arkadaşlar ön yargılı oluyor ama olsun bu arada kendi adıma kzıgınlıkla yanlış sözler etmişsem kusura bakmayın..
en son aldğım haberler bir forvet transferi için çalışmalar devam ediyor. bu isim yerli ve yabancı da olabilir yerli isimler için şöyle biraz Türkiye liginden hafızanızı yoklarsanız kimlerle görüşülebileceğini az çok tahmin edersiniz.
Belaydan vazgeçilmedi yalnız kontratları henüz sürdüğü için resmiyette henüz birşey yok mesela Faty transferi kesinleşti ön anlaşma yapıldı ama resmi olrak kontratın bitmesi bekleniyor Belayda da benzer bir durum olabilir.Yönetim özellikle geleceğe yatırım adına dikkat ederseniz bir yandan alt liglerden genç oyuncuları da takıma katıyor.
Mesela Senecky en başta düşünülen kalecilerdendi ama Rıza hoca orada da geleceğe yönelik bir yatırım olması için Borjanı tercih etti.
Bu arada ümit miilliden oyuncular takip edilmekte dünkü yazdığım iki Çek oyuncu görüşülmesi muhtemel isimler arasında fakat sürpriz bir isim de çıkabilir.
Özetle en sağlam haberi almadan artık-gündemde de olsa - isim yazmayacağım belki 1-2 güne kdar sağlam haberler geçer elime...saygılar...
Ben de Adem Sarı'yı düşündüm bir an için. Sefa ile ilgileniyoruz sanırım.
Akılalra pek yerli forvet gelmiyor. Belki hemşehrimiz Hasan Kabze veya Kasımpaşa'daki Halil İbrahim Çolak ile Buca'daki Abdülkadir alternatif olarak düşünülebilir ama yine de Mehmet Yıldız'ın yerini doldurmak zor.
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Mersin İdman Yurdundan Nduka Ozokwo alınabilir bank asyada izlerken en begendiğim oyuncu çok kıvrak ve hızlı bi ara trabzonspor ilgileniyordu .
miy 'da kalir bence
yani peter grajicar konyaspor ile sozlesmesini karsilikli olarak feshetmisler bonservisi elinde olan kaliteli bir forvet sivas yonetimi daha ne duruyo mesela?