Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Ben de diyorum ki şu ana kadar sivasspor takımının Carlos sayesinde çok büyük reklamı içerde ve dışarda yapılmış durumda;basında adı geçen oyunculardan belki içlerinden 1 tanesi alınacak ama hangisi onu da imza attığında göreceğiz...Yakında sivasspor basında ismi geçmeyen ismi fazla duyulmayan çok farklı oyuncuları transfer ederse hiç şaşırmayacağım..Zaten doğrusununda bu olduğunu düşünüyorum...Reklamın iyisi kötüsü olmaz...Önemli olan Sivasspor takımı ve Sivas ili...Zaten sivasspor yönetiminin ağzından bu oyuncuların gündemde olduğuna dair kimse doğru dürüst haber de duymuş değil...Ne zaman ki imzalar atılır o zaman şu oyuncu artık sivassporda deriz..Lütfen dereye girmeden paçaları sıvamayalım;sivassporun kendine has bir transfer politikası ve kendine uygun bir bütçesi olduğunu da unutmayalım...
|
Aynen katılıyorum ve ilave ediyorum. Tranfer işi nasip işidir. En beklenilen adam beklentiyi boşa çıkarabilir. En beklenilmeyen adam da patlama yapabilir. İnşallah camiamız için en hayırlısı olur.