Eneramonun ne aldıgını ve piyasa degerini herkes görsün buyursun baksın. Aldıgı parayla verdigi katkının arasında dünya kadar fark var. Dedigim gibi 4 milyon euro gibi bir maliyeti var. 1 sene için 4 milyon euro.
Hocam piyasa değeri 3.5 milyon € yazıyor. Eğer orayı diyorsan o oyuncunun değeri oluyor. Eğer o değilse göremedim.
Banada burdan söyledilerdi inanmamıstım ilk basta. Sonradan bazı seyleri gösterdiler. Hakikaten öyleymiş. Aslında saglam bir kaynak olsa daha iyi olur ama. Burdaki kişilerede ister istemez güveniyoruz. Yalan söyleyecek halleri yok diyoruz. Ama dogruysada hak etmiyor. Hatta bu sezon hiç birseyi hak etmiyor Eneramo. İyi forvetler alsakta onada yol görünse.
Kac para alıyor gercekten merak ediyorum. Cünkü burdan söylediler. 4 milyon euro dediler. Yoksa millet bizle kafamı buluyor. Eneramo bu sezon ne alıyor bilmem ama aldıgınıda hak etmiyor diye düsünüyorum.
Yanlıs biliyor olabilirim. ama sacmalıyon vs gibi cümleler hos olmuyor. Sen benim babamın oglumusun. Her insan herseyi bilecek diyede birsey yok. Sen önce uslubunu düzelt sonra bişeyler anlatmaya kalk. Kac para alıyorsa alıyor sonucta hak etmedigini belirtmek istedim. Konu hakkında bilgisi olan arkadas varsada söylemesini kaynak göstermesini rica ettik. Bundan sonra kim uslubunda saygısız oluyorsa gereken cevap gelecektir.....
Grosicki ise yilda 500 bin euro aliyor.