Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 10.07.2011, 23:10   #1
efekozan
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 efekozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

sonuna kadar arkandayız sen dogru adamsın mecnun başkan
efekozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2011, 23:13   #2
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

yahu korcan dışında hıçbı futbolcu içerde deıl şikeyi kım yapmış anlamadım gıttı hagla bu işden bışey şike varsa orta neden tek korcan yoksa bu olay ne anlamadım anlayan varsa yazarsa sevınırım
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2011, 23:23   #3
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
dogan5880 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yahu korcan dışında hıçbı futbolcu içerde deıl şikeyi kım yapmış anlamadım gıttı hagla bu işden bışey şike varsa orta neden tek korcan yoksa bu olay ne anlamadım anlayan varsa yazarsa sevınırım
celebi adinda bir yonetici daha var, sanirim fb ve korcanla onun arasinda bir seyler olmus, baskandan habersiz....
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alperen2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.07.2011, 23:33   #4
ZAFER_YILDIZ
Yeni Yiğido

ZAFER_YILDIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZAFER_YILDIZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

insallah yarin TFF iyi bir karar alir ben ne olursa olsun feneri dusureceklerini sanmiyorum, federasyon baskani onceki gun aziz yildirimi hastanede ziyaret etmis, kendisi hic goremedim dedi, ama bazi kaynaklar 45 dakika gorusme yaptigini soyluyor..ister istemez akla baska seyler geliyor nede olsa eski fb kongre uyesi yeni tff baskani nedersiniz.....
ZAFER_YILDIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2011, 22:17   #5
yol58
Acemi Yiğido

yol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

asalatin yeter başkanım kısa zamanda tekrar aranıza döneceksin inşallah
yol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2011, 07:34   #6
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1012 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bu saçmalıklar artık son bulsun seninleyiz büyük başkan...
Alt 16.07.2011, 14:19   #7
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Faruk Taşsetenle görüştüm diyor ki; Sivaslıyı, Sivassporluyu utandıracak asla birşey yapmadık bu tarz işlerin içinde asla olmadık bundan sonra da olmayacağız, ''TÜRK ADALETİNE GÜVENİMİZ TAMDIR'' dedi, ki ben Mecnun başkanımız ve Faruk Taşseten'in açıklamalarından da yola çıkarak ve de bugüne kadar yaptıklarından dolayı bu işlerde asla olmayacaklarını düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda aklanırız. Adli takvim galiba 5 eylülde açılıyormuş, kanaate göre karar vermezse TFF 5 Eylül'den önce bir karar çıkması zor o zamana kadar da 4-5 hafta geçmiş olur hakkımızda hayırlısı...
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nightmare58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2012, 21:00   #8
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bazi arkadaslar baskan istifa etsin diyor,bazilari suclu diyor.Evli olanlar bilir,bir ev reisi bile evin sorunlarindan bunalip cikis yolu bulamaz. El insaf arkadaslar,koskoca bir kulubun sorumlulugunu ustlenmis,koskoca bir sivas sehrinin onune cikmis,parasini koymus,zamanini adamis,yeri gelmis evine zaman ayiramamis,en onemlisi gururunu serefini koymus.Bizlerde sicak odalarimizda masa basinda ahkam kesiyoruz.Ben kendi adima soyle dusunuyorum,birak baskani,kulubun soyunma odasini temizleyene bile saygi duyarim.Suc konusuna gelince,en ufak bir belge veya bilgi olsa,baskani birakmazlardi.Iciniz rahat olsun baskan sucsuz.Oturmus bir duzenimiz var,Kulup yonetimi,Riza hoca,baskan,oyuncular hersey yolunda.Sivasi cekemeyenlerin ekmegine yag surmeyin.Basinizi kaldirip diger kuluplere bir bakin.Kac baskan,sezon bitene kadar, kac teknik direktor degistiriyorlar. Baskanimiza sahip cikalim beylerrrr.
Alt 03.07.2012, 14:26   #9
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasta fenerbahçeliler derneği başkanlığını yapan zaralı olsa gerek ergüder sümbüloğluna sormak lazım. fenerbahçe başkanı aziz yıldırımınan-asbaşkan dediğiniz ilhan ekşioğlumu Sivassporu ilgilendiriyor yoksa Mecnun Başkanmı.
Mecnun başkan içerdeyken acaba böyle açıklaman varmı.eğer yoksa çok yazık. tüm taraftar mecnun başganın suçsuz olduğuna inanıp destekledi siz destekledinizmi. bunu haber yapan gazeteleride onu yayına sokanlarıda bu demeci verenide kınıyorum.
biz sivaslıyıh gardaş sivaslı. elin onun bunun takımı bizi ırgalamaz. yazık bilinçsiz yetişen sivaslıyım diyenlere
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ankastre'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.07.2011, 11:48   #10
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Şike kapsamında yapılan geniş kapsamlı soruşturmada göz altına alınan isimlerden birisi olarak sayın başkanımız Mecnun OTYAKMAZ'ın adını görmek milyonlarca Sivaslıyı derinden üzmüştür.

Her platformda göstermiş olduğu asil duruşu sayesinde bizlerin gurur kaynağı olan değerli başkanımızın böyle bir olayda adının geçmesi dahi bizlerde tarifi imkansız duygular yaşatmaktadır. Adam gibi adam Mecnun Başkanımızın her zaman arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

Geçtiğimiz sezonun bedelini kimse ligin son maçı olan Sivasspor - Fenerbahçe maçına ödetmesin. Şuan gelişmeleri yakından takip edip sonucu ivedilikle bekliyoruz.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

SivasSpor.Com
Metris'te bulunan sayin BASKANIMIZ Sivasspor Başkanı Odyakmaz'ın Kulüpler Birliği'ne mektup gönderdiği ortaya çıktı. Mektupta"Soruları bilseniz gülersiniz. Pastırma, baklava ikramımız şike görülmüş" yazıyor

Şike soruşturması kapsamında tutuklu Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın Kulüpler Birliği Üyeleri'ne gönderdiğ mektup gün ışığına çıktı. Federasyonun, kulüplerle yaptığı toplantıda dağıttığı mektupta özetle şu ifadeler yer alıyor:

Habertük'ün haberine göre; O layları bir de benim tarafından dinlenemiz isterim. Gözaltına alınış tarzı terör örgütü üyelerine yapılanla aynı. Onur kırıcı. Konuyu takip eden polis, savcı ve hakimler futbol literatürüne uzak. Çocukça sorular sordular. Misafir takıma verdiğimiz yemekteki pastırma, baklava gibi hediyeler bile şike metası olarak algılanmış. Rakip takımın 11'ini öğrenmek suç. Soruları duysanız gülmekten cevap bulamazsınız. Böyle sorgudan adalet çıkmaz.
KORCAN AĞLIYOR Bu arada tutuklu olarak Metris'te bulunan Sivasspor kalecisi Korcan'ın psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Sürekli ağlayan file bekçisini kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz'ın teselli ettiği kaydedildi. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın 10 Temmuz 2011'de yazdığı mektupta sorgudaki sorular eleştiriliyor. Odyakmaz polis ve savcıyı konuya uzak buluyor
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alperen2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
&#”, arkandayız, baŞkan, başkanım, bırakılmadılar, destek, geldin, hoş, mecnun, neden, odyakmaza, otyakmaza, senaryosu, seninleyiz, temİzlİg, İstiyoruz, yİĞİd, İşte, Şike